Şartları taşıyorum 2 aşılama denedik fakat klomenle oldu. Devlet onu saymiyormuş sanırımVar 900 gün SSK
23-35 yaşında olma
Tüm tedavilerin denenip çocuk olmadığını belgelemek vs
En iyisi rapor çıkarmak için başvur onlar seni yönlendirir
2 kez klomenle olan aşılamayı kabul etmiyormuş devlet. 2 iğneli olmasi lazimmiş bende rapor evraklarimi teslim ettim. Ama iğneli aşılama için. O bittikten sonra tüp bebek raporu vereceklermiş.gerekli sartlar uyuyorsa 3kez asilama tedavisi yapildiktan sonra tüp bebeğe geçiliyor canim bu tabiki özelde yapilanlar olmuyor.
900 gün ssk kadında mı olacak erkekte mi bende var ama eşimde yokŞartları taşıyorum 2 aşılama denedik fakat klomenle oldu. Devlet onu saymiyormuş sanırım
süper içim rahatladı valla teşekkürler canım ... raporu alsak bile ilçalr ücretli di mi bi de tutunacağı ne malum çok korkuyorum çok arkadaşım 15. haftalaık düşük yaptı tüp bebek ondan beri aklım karma karışıkBayanda olacak
Evet rapor olsa bile bi kısmını ödüyorsun. Valla bu işler kısmet işi:)süper içim rahatladı valla teşekkürler canım ... raporu alsak bile ilçalr ücretli di mi bi de tutunacağı ne malum çok korkuyorum çok arkadaşım 15. haftalaık düşük yaptı tüp bebek ondan beri aklım karma karışık
Evet rapor olsa bile bi kısmını ödüyorsun. Valla bu işler kısmet işi:)
canım benim sorunum aslında doktorsuzluk :)) şaka bir yana şöyle anlatayım ben çok iyi bi dr çikolata kisti ameliyatı oldum 8cm herşey çok güzel dedi tüplerini açtık dedi kisti aldık temizledik dedi gebelik için hiçbir engel yok dedi kendi kendinize deneyin dedi aradan bir sene geçti olmadı hsg çekkildim orda sol tüpün girişini kapatan polip çıktı histeroskopi oldum şubat ayında şu anda da tık yok üniversite hastanesinde bi doç gittim o da tüplerin bitiş kısmını beğenmedim dedi kendi doktorum süper diyor başka dr başka bir şey diyor ünv dr tüp bebek raporu alabilirsin dedi direk tüp bebek yaptır dedi aklım herşeyim karmakarışık ben neyim tüplerim ne durumda bilmiyorumSorun neydi sizin
Oo evet karmakarışık bir hal. Yaş kaç pekicanım benim sorunum aslında doktorsuzluk :)) şaka bir yana şöyle anlatayım ben çok iyi bi dr çikolata kisti ameliyatı oldum 8cm herşey çok güzel dedi tüplerini açtık dedi kisti aldık temizledik dedi gebelik için hiçbir engel yok dedi kendi kendinize deneyin dedi aradan bir sene geçti olmadı hsg çekkildim orda sol tüpün girişini kapatan polip çıktı histeroskopi oldum şubat ayında şu anda da tık yok üniversite hastanesinde bi doç gittim o da tüplerin bitiş kısmını beğenmedim dedi kendi doktorum süper diyor başka dr başka bir şey diyor ünv dr tüp bebek raporu alabilirsin dedi direk tüp bebek yaptır dedi aklım herşeyim karmakarışık ben neyim tüplerim ne durumda bilmiyorum
30Oo evet karmakarışık bir hal. Yaş kaç peki
Hangi hastanede ameliyat oldunuz. İl neresi. Bende 29
çorluda canım ama bir sene geçiyorHangi hastanede ameliyat oldunuz. İl neresi. Bende 29
Anladım canm. Hayırlısı olur inşallahçorluda canım ama bir sene geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?