Erkek İnfertilitesi Tüp Bebek Raporu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canimm bende yapmayi dusunyom acaba raporla birlikte ne kadar maliyeti oluyor 2 defa ozelde yaptim negatif sonuclandi bu seferde ünuversitede dusunuyomm hipo hipo hastasiyimm:KK43:
Hastaneye göre değişir sanirim maliyeti. Her özel hastane raporlu diye indirim yapmiyor çünkü

Canimm bende yapmayi dusunyom acaba raporla birlikte ne kadar maliyeti oluyor 2 defa ozelde yaptim negatif sonuclandi bu seferde ünuversitede dusunuyomm hipo hipo hastasiyimm:KK43:
Rapor alırsan Ünv hastanesinde ücretsiz diye biliyorum

canım bu hastalık ne hipo hipo ilk defa duydum geçmiş olsun
Canimm cok sagol bu ilacsiz adet olmuyoruz anca tedavi sirasinda birakiyoruz beynin yumurtaliklari olusturan harmonun salgilanmamasi:)

kızlar hangi ünv. hastanesinde yaptıracaksınız tüp bebeği yoksa ilaç parasını verip özelde mi

2 kez klomenle olan aşılamayı kabul etmiyormuş devlet. 2 iğneli olmasi lazimmiş bende rapor evraklarimi teslim ettim. Ama iğneli aşılama için. O bittikten sonra tüp bebek raporu vereceklermiş.
canim daha önce ikiydi ama suan 3 İğneli asilama raporundan sonra tüp bebek raporuna geçiliyor hem hastaneyle hemde sgk'dan bilgi aldim.

canim daha önce ikiydi ama suan 3 İğneli asilama raporundan sonra tüp bebek raporuna geçiliyor hem hastaneyle hemde sgk'dan bilgi aldim.
Hangi hastaneden bilgi aldın. Daha ben bi hafta önce evrak tesliminde öğrendim 2 dediler

canım benim sorunum aslında doktorsuzluk :)) şaka bir yana şöyle anlatayım ben çok iyi bi dr çikolata kisti ameliyatı oldum 8cm herşey çok güzel dedi tüplerini açtık dedi kisti aldık temizledik dedi gebelik için hiçbir engel yok dedi kendi kendinize deneyin dedi aradan bir sene geçti olmadı hsg çekkildim orda sol tüpün girişini kapatan polip çıktı histeroskopi oldum şubat ayında şu anda da tık yok üniversite hastanesinde bi doç gittim o da tüplerin bitiş kısmını beğenmedim dedi kendi doktorum süper diyor başka dr başka bir şey diyor ünv dr tüp bebek raporu alabilirsin dedi direk tüp bebek yaptır dedi aklım herşeyim karmakarışık ben neyim tüplerim ne durumda bilmiyorum
Merhaba egerki tüplerinde sorun varsa yaş hariç şartlara bakilmaksizin direk rapor cikarabilirsin çünkü ayni durumu yasadim ve şuan raporum cikmak uzere

Back
X