• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek raporu

Tüp bebek tedavi raporu alınması için gerekli belgeler
Evlilik cüzdanı
Sağlık karnesi
Sperm sayısının 5 milyon üzeri olması durumunda 3 kez aşılama yapıldığını gösterir belge
HSG Rahim Filmi
Belirli aralıklarla yapılmış sperm tahlilleri
4 fotoğraf (bay ve bayan için)
Nüfus kâğıdı fotokopileri
Hormon Tahlilleri(Bayan için TSH, Prolaktin, FSH, E2)
Nüfus dairesinden 3 adet nüfus kayıt örneği

Rapor alınması için mutlak gerekli önkoşullar:

Bayan yaşı 23 yaşından büyük, 39 yaşından küçük olması
Nüfusa kayıtlı çocuk bulunmaması ( bu evlilik veya çiftlerden herhangi birinin önceki evlilikleri)
En az 3 yıllık evlilik süresi

ben de bunu buldum.. ama asıl bunlar zaten sağlık bakanlığının 11/04/2005 tarihli genelgesine göre yapılıyor..
tüp bebek raporu sahibi olunca resmi kurumlarda tedavi için fark alınmıyor, tedavi ve ilaçlara %20-30 katılıyorsunuz o da maaşınızdan kesiliyormuş.
tüp bebek raporlarında özel merkezler fark alıyor o da kimi yerlerde fark olarak 3000-4000 lirayı buluyormuş..
hayırlısı ile şubat ayı gelsin ben rapor alacağım.. bu arada ben bir merkezle konuştum raporu da her yer vermiyormuş, eğitim araştırma hastaneleri-üniversite hastaneleri verebiliyor. :sm_confused:

arkadaslar bende rapor ıcın basvuracagım...bır olumsuz tup bebek denememız var..ıkıncıyı raporla yapmak ıstıyoruz....raporu zeynep kamıl hastanesınden alacagız..hastaneyı arayıp sordum..erkek ınferlıtesı oldugunda sayı 5 mılyon altındaysakı bızde ole 3 yıl evlılk sartı aranmıyormus..bızımde daha 3 yılımız dolmadı pazartesı gıdıp dosya actıracagız..herkez ıcın hayırlısı olsun..

canım
tüp bebek tedavi raporu alınması için gerekli belgeler

evlilik cüzdanı
sağlık karnesi
sperm sayısının 5 milyon üzeri olması durumunda 3 kez aşılama yapıldığını gösterir belge.
Hsg rahim filmi
belirli aralıklarla yapılmış sperm tahlilleri
4 fotoğraf (bay ve bayan için)
nüfus kâğıdı fotokopileri
hormon tahlilleri(bayan için tsh, prolaktin, fsh, e2)
nüfus dairesinden 3 adet nüfus kayıt örneği

rapor alınması için mutlak gerekli önkoşullar:

Bayan yaşı 23 yaşından büyük, 39 yaşından küçük olması
nüfusa kayıtlı çocuk bulunmaması ( bu evlilik veya çiftlerden herhangi birinin önceki evlilikleri)
en az 3 yıllık evlilik süresi

-arkadaşlar ben emekli sandığı mensubuyum ordanda belge almam gerekiyor mu?
-lütfen bilgilendirir misiniz?

Back
X