Tüp bebek raporu

elzem__

Bir tek Allah yeter bana!!!
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
1.527
1.054
108
arkadaşlar biraz acil Bi durum yardımcı olursanız sevinirim rapor nasıl çıkıyor neler isteniyor uzun sürüyor mu bu arada erkek interfilitesi var

Merhaba cnm. Bizde erkek interfilitesi yüzünden rapor çıkarttık. Başlagıcıyla bitişi arasında 2 buçuk ayımız geçti. Bayandan istenenler adetin 2. Günü gidiyorsunuz alttan muayne ve kan veriyorsun. Sonra adetsiz gidip muayne oluyorsun. Baya bir kan tahlillerine bakıyorlar. Hormonlarına vs. Erkek için önceden başka hastaneden aldığınız sperm sonucunu oraya verebilirsiniz. Ama 1 tanede rapor alacağınız hastanede yaptırmak zorundasınız. Çünkü 2 sperm örneği istiyorlar. Başka evlilik cüzdanı fotokopisi,ikametgah belgesi.fotoğraf,çalıştığınız kurumdan 900 günlük prim gün sayısı falan filan. Bunlar en basit kısmı. Bu arada tabi 3 yıllık evli olmak ve eşinin sperm sayısının 5milyonun altında olması şart. Başka sorun olursa yardımcı olurum.

Of çok zor ve zamanımız yok o kadar bu arada rahim filmi istiyorlar mı canım

rahim filmi isteniyor. smear testi isteniyor . 900 gün prim günü yanında son 90 gün aktif çalışıyor olmak lazım. her iki çiftte çalışıyorsa bayanın 900 gün prim günü yoksa rapor çıkana kadar işten çıkış yaptırmanız lazım ve eşinizin üstünden sigortadan yararlanıyor olmanız lazım.
normalde 1 ayda hepsini düzgün bir takiple bitirebilirsiniz raporda hastaneden hastaneye değişiyor kimi herşey tamamsa 1 haftada kimide 1 ayda veriyor

canım hangi merkezde yaptıracan bazı merkezler vakıf üniversitelelriyle anlaşma yapıyor 2saatte çıkartıyorlar
aa 2 saatte çıkaran yer varsa banada adını söylermisiniz? ben hiç denk gelmedim öyle bir yere. ben zeynep kamilden çıkartmaya çalışacaktım

Evt cnm. Rahim filmi şart. Biz istanbuldayız. Süleymaniye kadın doğumda çıkardık raporumuzu. Bizede 1 buçuk ayda çıkar dediler. Fakat evdeki hesap çarşıya uymuyor. Sperm testi için falan baya ileri tarihe sıra veriyorlar. Sen nerdesin ve nerden çıkartacaksın bilmiyorum. Sen ara sor söylerler cnm. Sonrasında senin için hamile kalmasına sakınca yoktur raporu falanda çıkıyor. Bunun içinde bekliyorsun. Ama biz bu kısmı özel bir hastaneye gidip 2 saatte doktor doktor dolaşıp imzalattık. Yoksa biraz daha beklemek zorundaydık.

canım hangi merkezde yaptıracan bazı merkezler vakıf üniversitelelriyle anlaşma yapıyor 2saatte çıkartıyorlar
Memorial de canım ama anlaşmaları yokmuş devletle rapor alırsanız yine de biraz indirim yaparız dediler bir de benim kullanacağım iğneleri devlet hastanesinde ki doktora yazdırma şansım var mı aceba

Yani herhangi Bi devlet hastanesinde çıkaramıyoruz o zaman raporu belli hastaneler var öyle mi

Memorial de canım ama anlaşmaları yokmuş devletle rapor alırsanız yine de biraz indirim yaparız dediler bir de benim kullanacağım iğneleri devlet hastanesinde ki doktora yazdırma şansım var mı aceba

evet sgk anlaşmalı bütün hastanelerde aşılama gösterip ilaçları yazdırabiliyorsun.

aa 2 saatte çıkaran yer varsa banada adını söylermisiniz? ben hiç denk gelmedim öyle bir yere. ben zeynep kamilden çıkartmaya çalışacaktım

zeynep kamilden alamasın zaten ora devlet hastanesi benim dediğim bazı merkezler özel üniversitelerle anlaşıyor sizi yönlendiryor oraya çıkarıyorlar hemen

zeynep kamilden alamasın zaten ora devlet hastanesi benim dediğim bazı merkezler özel üniversitelerle anlaşıyor sizi yönlendiryor oraya çıkarıyorlar hemen
zeynep kamil hastanesi devlet raporu veren hastaneler arasındadır anadolu yakasında yine marmara ünv. hastaneside veriyormuş. sizin rapor aldığınız özel hastanenin adını verebilirmisiniz.

normalde rapr almak çok sıkıntı değil tüm belgelerim tahlillerim hazır ama son 90 gün aktif çalışıyor olma durumu uymuyor. bu şartı bilmeden işten çıkış göstermiştik son 1 yıldır. kimsede uyarmadı bizi 90 gün aktif çalışıyor olma kısmını

zeynep kamil hastanesi devlet raporu veren hastaneler arasındadır anadolu yakasında yine marmara ünv. hastaneside veriyormuş. sizin rapor aldığınız özel hastanenin adını verebilirmisiniz.

özel hastane değil özel üniversite hastaneleri veriyor siz tüp bebek merkezi yönlendiriyor anlaşma yapmış olmalrı lazım, söylersem reklama girer

Can
Ben kolay bişey sanmıştım çok zormuş
Ben kolay bişey sanmıştım çok zormuş
Canım aslında zor değil. Vaktiniz kısıtlı değilse sabırlıysanız gerisini düşünme. Hastaneye git gel çok yapılmıyor. Sadece sıra ve yoğunluk olduğundan randevu günleri hemen pat diye istediğin tarihde olmuyor. Ama sen diyorsun ki benim tedavi olacağım hastanede rapor geçmiyor. O zaman boşuna vakit kaybı olur. Benim tedavi gördüğüm hastanede fiyat yarı yarıya düştü. İlaçlarımda aynı şekilde. Yani beklediğimize deydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…