kızlar merhaba..... benim iyice kafam karıştı...bugün adetimin 3. günü ve doktorum haftaya sulu ultrasyona gel dedi.....rahimin durumuna da bir bakalım dedi....ve büyük ihtimalle 21. gün lucrinle başlarız dedi hayırlısıyla.....ve rapor için istenen bazı evrakları söylediler gelirken getirin dediler....
ama benim kafamı karıştıran şeyde...doktorum sordu bu kaçıncı denemeniz dedi.. bende 2. denememiz ama ilkinde rapor çıkartmadık özelden yaptırdık dedim...sadece ilaç raporu çıkarttık o kadar dedim...tamam o zaman bu ikinci denemiz olacak dedi raporlu olarak...ben anlamadım...sadece ilaç raporu çıkartarak ilk tüp bebek raporunu nasıl kullanmış oluyorum ....kafam karıştı...
bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi????
ama benim kafamı karıştıran şeyde...doktorum sordu bu kaçıncı denemeniz dedi.. bende 2. denememiz ama ilkinde rapor çıkartmadık özelden yaptırdık dedim...sadece ilaç raporu çıkarttık o kadar dedim...tamam o zaman bu ikinci denemiz olacak dedi raporlu olarak...ben anlamadım...sadece ilaç raporu çıkartarak ilk tüp bebek raporunu nasıl kullanmış oluyorum ....kafam karıştı...
bu konuda bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi????