canım karışık bir durum ama galiba ilaç hakkını kaybetmişsin yani bir hakkın kalmış raporu çıkarttıktan sonra özelde ya da devlette yaptırmak sana kaldığı için sen özelde yaptırmış ama devlet ilaç yüzdesini karşıladığı için 1 hakkın gitmiş anladığım kadarıyla..
Nekadar sürüyor kızlar raporu çıkarmak? birde ne kadar para harcanıyor?
yeşbücüm benim ilk tüp bebek tedavimde 2 tane rapor çıkmıştı.birisi tedavi için diğeri ilaç raporuydu.şuanda 2.kez tüp bebek deniyeceğiz ve yeni aldığım rapor hem tedavi hem de ilaç raporu.sanırım yasa değişikliğinden kaynaklanıyormuş.bize hastane öyle dedi.bence ilaç raporunu aldığın hastaneye gidip sor canım.ordan daha net bilgi alırsın.eğer tedavi olduğun yerde tüp bebek raporu geçerliyse bence hem tedavi hem de ilaç raporu al canım.zaten 2 hak veriyor devlet kullanmış olursun sen de.sürekli yasa değişiliği oluyo hakkını kaybetme derim ben..
anladım canım normalde bu hakkını kullanırsan tedavi için 1 hakkın kalıyor olmalı ama işte yasa değişikliğinden dolayı doktorunun dediği de doğru olabilir.inşallah bu sefer başarırısın da birdaha gerek kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?