Siz refahattin yücele mi gittiniz acaba merak ettimSelam kızlar Gaziosmanpaşa Şafak hastanesinde tüp bebek yaptıranlar ve Refahattin hocanın hastası olanlar bizleri bilgi verir misiniz
Siz refahattin yücele mi gittiniz acaba merak ettim
Ustelik 2 asilama yaptı boşu boşuna sırf paramız gitti bizde de sebepsiz infertiliteydi umarım siz pozitif sonuç alirsinizda ben yanılmış olurum benimle birlikte giden arkadaşların hiçbiri pozitif sonuç alamadıEvet oraya devam ediyorum
Ustelik 2 asilama yaptı boşu boşuna sırf paramız gitti bizde de sebepsiz infertiliteydi umarım siz pozitif sonuç alirsinizda ben yanılmış olurum benimle birlikte giden arkadaşların hiçbiri pozitif sonuç alamadı
Memorialde ayrı muayene ücreti ödemiyorsunuz paket fiyatı 8750 ama konuşursanız indirim yapıyorlar raporla giderseniz baya indirim yapıyorlar ilk muayenede 400 lira vermistim sonra paket fiyatindan düştü üstelik prof.semra hoca gelip muayene etti 4_5 saat on muayeneniz suruyor 5 ay icinde sayısız kez muayene ettiler ayrı ücret ödemiyorsunuz bir sürü kan tahlili kan tahlili yapıyorlar paket ücreti içinde ilk beta hcg ücretsiz yapılıyor herşey sistemli boşuna zaman kaybı orası 2 aşılamam boşuna zaman maddi ve manevi kayıp birde 2 tüp bebek denedim eşim o kadar çok inandı ki refahattin hocaya bin kez ben burda istemiyorum dememe rağmen beni dinlemedi ve ben orda aylarca hasta oluyordum kafasına göre ilaç kullanıyordum burda kan tahliline göre ilaç dozu ayarlanıyor ben çok pişmanım çünkü ölümden döndüm ohss riskim oluyordu ama memoriale gelince herşey çok farklıydı kendimi çok özel hissettim orda kobaymisim gibi hissettim iğneyi öğreten normal bir personel burda her eğitimi hemşireler veriyor orda bir tane hemşire var oda ilaç eğitimi vermiyor
Hayır raporsuz fiyatı raporlu olursa en az 1000 lira indirim yapıyorlar gidip oralarda para dokeceginize birikim yapın memoriale gidin bana dua edeceksiniz gerçekten gidin aradaki farkı gorun
Sizin yazdığinizini görmeden ben memoriale başlamadan herşeyi yazmıştım sayfaya girip okuyabilirsiniz çok eziyet çektim ordaÇok teşekkür ederim ya herşey de bir hayr var işte normalde bu ay başlamış olmam gerekiyordu tedaviye ama kısmet olmadı sonra da benim içime soğukluk girdi 2 senedir çok yoruldum bir kaç ay vücudumu dinlendireyim istedim kaldı öyle
Sizin yazdığinizini görmeden ben memoriale başlamadan herşeyi yazmıştım sayfaya girip okuyabilirsiniz çok eziyet çektim orda
Merhaba ben Serdar beye gittim ilk denememdi maslesef olumsuzSelam kızlar Gaziosmanpaşa Şafak hastanesinde tüp bebek yaptıranlar ve Refahattin hocanın hastası olanlar bizleri bilgi verir misiniz
Merhaba ben Serdar beye gittim ilk denememdi maslesef olumsuz
benim yumurtalar gayet iyiydi ama tutmadı..ikinci sefer dondurulmuş transfer etti bugün aldım sonucu yine olumsuzYa laboratuvarlarını çok övüyorlar ama kafam karıştısizde problem neydi
Bence boşuna oraya gidip para ve emek vermeyinbenim yumurtalar gayet iyiydi ama tutmadı..ikinci sefer dondurulmuş transfer etti bugün aldım sonucu yine olumsuz
Canım hastane hakkında bilgim yok seni görünce yazayım dedimSelam kızlar Gaziosmanpaşa Şafak hastanesinde tüp bebek yaptıranlar ve Refahattin hocanın hastası olanlar bizleri bilgi verir misiniz
Benimde orda kimyasal gebelik oldu birde hiç embriyo oluşmuyordu ama şişli memorialde ilk denemede pozitif bir sürü de embriyom dondurulduBnde serdar beyin hastasıyım ilk denemem tuttu pozitif diye sevinirken kimyasal gebelik oldu malesef
7 tane oluştu 2 tane 5. Güne geldi hangi doktora gittiniz herşey dahil ilaçlar tedavi ne kadar tuttuBenimde orda kimyasal gebelik oldu birde hiç embriyo oluşmuyordu ama şişli memorialde ilk denemede pozitif bir sürü de embriyom donduruldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?