Tüp bebek Refahattin Yücel.. Avrupa Şafak Hastanesi

mrsClk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2017
582
125
53
30
İstanbul
Selam kızlar Gaziosmanpaşa Şafak hastanesinde tüp bebek yaptıranlar ve Refahattin hocanın hastası olanlar bizleri bilgi verir misiniz

Kacinci denemeniz acaba refahattin hocada serdar hocada hekim olarak çok iyi ama laboratuvarlarının iyi olduğunu düşünmüyorum ben orda 2 kez denedim 4.gun taze transfer yapıldı 5.gun embriyom oluşmuyordu ordaki laboratuvarda ilki negatif 2.kimyasal gebelik oldu 3.denememde şişli memoriale geldim 6 tane 1.kalite 5.gun blast embriyom oluştu 2 tane 2.kalite embriyom oluştu ilk transferde pozitif çok şükür üstelik maddi olarak oraya verdiğim paradan daha az para ödedim ve bir suru embriyom donduruldu doktor olarak çok ilgililer ama çok profosyenelce yaptıklarını düşünmüyorum yinede siz bilirsiniz memorialde ocak ayından mayıs ayına kadar defalarca muayene ettiler ekstra ücret almadılar ama orda hemen ikinci ücret talep ediliyor memorialde defalarca kan tahlili yaptılar ucretsizdi orda bir kez bile kan tahlili yapmadılar kaba düzen ilaç yüklüyorlar ben ordaki tedavilerimde çok zorluk çektim ohss riskim yüksek olmasına rağmen transfer yapılıyordu ölümden döndüm burda 2 ay rahim dinlendirdiler ekstra bir ücret almadılar üstelik çok sistemli ocak ayında başlayıp mayıs ayına kadar bıkmadan usanmadan muayene edip paket ücreti ödedim hamilelikte ilk muayem bile ucretsizdi daha bir sürü olanak sağlandı ordaki ücret kadar param dokulmedi

Evet oraya devam ediyorum
Ustelik 2 asilama yaptı boşu boşuna sırf paramız gitti bizde de sebepsiz infertiliteydi umarım siz pozitif sonuç alirsinizda ben yanılmış olurum benimle birlikte giden arkadaşların hiçbiri pozitif sonuç alamadı

Teşekkür ederim uyarın için ben henüz tüp bebeğe başlayamadım şimdi ki adetimi bekliyorum gitmek için.. aslında kararsızım da bir yandan Eylül Ekim’e kadar daha beklesem mi diye düşünüyorum. Benim de 1 aşılamam oldu ama iğneye rağmen yumurtam çatlamadığı için boşu boşuna yapılmış bir aşılamaydı.. memoriale ne kadar ödediniz refahattin bey 175 lira şuan muayenesi..

Memorialde ayrı muayene ücreti ödemiyorsunuz paket fiyatı 8750 ama konuşursanız indirim yapıyorlar raporla giderseniz baya indirim yapıyorlar ilk muayenede 400 lira vermistim sonra paket fiyatindan düştü üstelik prof.semra hoca gelip muayene etti 4_5 saat on muayeneniz suruyor 5 ay icinde sayısız kez muayene ettiler ayrı ücret ödemiyorsunuz bir sürü kan tahlili kan tahlili yapıyorlar paket ücreti içinde ilk beta hcg ücretsiz yapılıyor herşey sistemli boşuna zaman kaybı orası 2 aşılamam boşuna zaman maddi ve manevi kayıp birde 2 tüp bebek denedim eşim o kadar çok inandı ki refahattin hocaya bin kez ben burda istemiyorum dememe rağmen beni dinlemedi ve ben orda aylarca hasta oluyordum kafasına göre ilaç kullanıyordum burda kan tahliline göre ilaç dozu ayarlanıyor ben çok pişmanım çünkü ölümden döndüm ohss riskim oluyordu ama memoriale gelince herşey çok farklıydı kendimi çok özel hissettim orda kobaymisim gibi hissettim iğneyi öğreten normal bir personel burda her eğitimi hemşireler veriyor orda bir tane hemşire var oda ilaç eğitimi vermiyor

Benim tüp bebek raporum yok maalesef rapor çıkartamıyoruz haliyle ilaçlarda raporsuz alınıyor bu 8750 raporlu fiyat mı

Hayır raporsuz fiyatı raporlu olursa en az 1000 lira indirim yapıyorlar gidip oralarda para dokeceginize birikim yapın memoriale gidin bana dua edeceksiniz gerçekten gidin aradaki farkı gorun

Hayır raporsuz fiyatı raporlu olursa en az 1000 lira indirim yapıyorlar gidip oralarda para dokeceginize birikim yapın memoriale gidin bana dua edeceksiniz gerçekten gidin aradaki farkı gorun

Çok teşekkür ederim ya herşey de bir hayr var işte normalde bu ay başlamış olmam gerekiyordu tedaviye ama kısmet olmadı sonra da benim içime soğukluk girdi 2 senedir çok yoruldum bir kaç ay vücudumu dinlendireyim istedim kaldı öyle

Sizin yazdığinizini görmeden ben memoriale başlamadan herşeyi yazmıştım sayfaya girip okuyabilirsiniz çok eziyet çektim orda

benim yumurtalar gayet iyiydi ama tutmadı..ikinci sefer dondurulmuş transfer etti bugün aldım sonucu yine olumsuz
Bence boşuna oraya gidip para ve emek vermeyin
Ben orada 2 aşılama 2 tüp bebek yaptirdim devamlı ilaç yüklemesi yapıldı bir kan tahlili bile yapılmadi yumurtalarım hep çöp oldu 15 kaliteli yumurta ama memoriale gittim daha uygun paraya her kan tahlili ücretsiz çok kontrollü bir şekilde ilaç verilerek tüp bebek yapildu bütün yumurtalarım embriyo oldu ilk transferde tuttu şuan 7 aylık hamileyim ve hala beni bekleyen bir sürü embriyom donduruldu refahattin hoca ve serdar hoca çok iyiler ama laboratuvarları iyi degil birde kontrolsüz ilaç yüklüyorlar paranıza yazık

Bnde serdar beyin hastasıyım ilk denemem tuttu pozitif diye sevinirken kimyasal gebelik oldu malesef

Selam kızlar Gaziosmanpaşa Şafak hastanesinde tüp bebek yaptıranlar ve Refahattin hocanın hastası olanlar bizleri bilgi verir misiniz
Canım hastane hakkında bilgim yok seni görünce yazayım dedim Temmuzda tüp bebek yaptırdım ve ilkinde tuttu çok şükür Darısı başına olsun tez zamanda tedavine başla hiç vakit kaybetme verdiğim en doğru karar diyorum şimdi Allah bu yolda bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah

Bnde serdar beyin hastasıyım ilk denemem tuttu pozitif diye sevinirken kimyasal gebelik oldu malesef
Benimde orda kimyasal gebelik oldu birde hiç embriyo oluşmuyordu ama şişli memorialde ilk denemede pozitif bir sürü de embriyom donduruldu

Benimde orda kimyasal gebelik oldu birde hiç embriyo oluşmuyordu ama şişli memorialde ilk denemede pozitif bir sürü de embriyom donduruldu
7 tane oluştu 2 tane 5. Güne geldi hangi doktora gittiniz herşey dahil ilaçlar tedavi ne kadar tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…