- 17 Aralık 2018
- 2.319
- 3.204
- 133
Refahattin hocaya gidiyordum 13 yumurta oluyordu ohss riski bile arastirilmiyordu tahlil yapılmıyordu 2 aşılama 2 tüp bebek yaptirdim orda sonuncusu kimyasal gebelik oldu şişli memoriale gittim fiyat konusunda çok yardımcı oldular iğnelerden sonra ücretsiz kan tahlilleri yapılıyordu kontrollü ilerliyorlardı ilaç dozunu kan tahliline göre ayarliyorlardi kafasına göre değil 16 yumurtam toplandı bir ay rahim dinlendirildi ücret alınmadı embriyoların hepsi 5.gune gitmişti donduruldu transfer yapılana kadar ücret istenmedi bile 2.ay transfer yapıldı üstelik natürel hiç ilaç kullanmadım ama refahattin hoca bir sürü ilaç ve iğne veriyordu taze transfer yapıyordu yumurtalarım toplanınca iyileşmeden transfer ediyordu günlerce kusuyordum hasta olup bir adım bile atamıyordum şişli memorialde ilk transferde pozitifi gördük çok şükür şuan 7 aylık hamileyim diğer embriyolarim donduruldu ne estrofem ne jel ne iğne kullanmadım çok şükür çok sağlıklı bir kizim olacak bence oralarda vakit kaybetmeyin sistemli laboratuvarı iyi bir merkeze gidin para kolay kazanılmıyor refahattin hocaya göre kendi laboratuvarları çok iyi ama değil orada harcadığım parayla bir sürü bebek yaptirirdim7 tane oluştu 2 tane 5. Güne geldi hangi doktora gittiniz herşey dahil ilaçlar tedavi ne kadar tuttu
Şişli memorialde hangi doktora gittiniz transfer ücreti ve ilaçlar ne kadar tuttu acabaRefahattin hocaya gidiyordum 13 yumurta oluyordu ohss riski bile arastirilmiyordu tahlil yapılmıyordu 2 aşılama 2 tüp bebek yaptirdim orda sonuncusu kimyasal gebelik oldu şişli memoriale gittim fiyat konusunda çok yardımcı oldular iğnelerden sonra ücretsiz kan tahlilleri yapılıyordu kontrollü ilerliyorlardı ilaç dozunu kan tahliline göre ayarliyorlardi kafasına göre değil 16 yumurtam toplandı bir ay rahim dinlendirildi ücret alınmadı embriyoların hepsi 5.gune gitmişti donduruldu transfer yapılana kadar ücret istenmedi bile 2.ay transfer yapıldı üstelik natürel hiç ilaç kullanmadım ama refahattin hoca bir sürü ilaç ve iğne veriyordu taze transfer yapıyordu yumurtalarım toplanınca iyileşmeden transfer ediyordu günlerce kusuyordum hasta olup bir adım bile atamıyordum şişli memorialde ilk transferde pozitifi gördük çok şükür şuan 7 aylık hamileyim diğer embriyolarim donduruldu ne estrofem ne jel ne iğne kullanmadım çok şükür çok sağlıklı bir kizim olacak bence oralarda vakit kaybetmeyin sistemli laboratuvarı iyi bir merkeze gidin para kolay kazanılmıyor refahattin hocaya göre kendi laboratuvarları çok iyi ama değil orada harcadığım parayla bir sürü bebek yaptirirdim
Şişli memorialde ilk muayenemi prof.semra kahraman hocam ve günseli hoca yaptı sonra umut hoca tedavimi devam ettirdi 8 bin tüp bebek için verdik ilaç herkeste farklı oluyor benim yaklaşık 2bin falan tutmuştu embriyolara genetik yaptırmadık 2 bin küsür embriyoların dondurulması için verdik ilaç dozu için yapılan hormon tahlilleri ücretsiz ilk beta hcg ücretsiz yapıldı herşey o kadarkontrollu ilerliyor ki oraya gidince anlıyorsunŞişli memorialde hangi doktora gittiniz transfer ücreti ve ilaçlar ne kadar tuttu acaba
Ben 2 aşılama 2 tüp bebek denedim sonu maddi manevi büyük hüsran istediğiniz herşeyi sorabilirsiniz ben olsam yaptirmamMerhaba ben de safak ta refahattin hocaya gidiyorum ilk asilamam tutmadi 2.yi deneyelim diyor ama sizin su yazinizdan sonra kafamda bi soru isareti kaliyor.gercekten cok zor bi surec tekrar onca ugras hayal kirikliklari psikolojik olarak ta yoruyor.sizinle ozelden de iletisime gecmem mumkun mudur acaba?
Doktorlar çok iyi Serdar hoca ve refahattin hoca ama laboratuvarları hiç iyi değil doktorlarda iğneleri kaba düzen veriyor kan tahlili yaptırıyorlarşafak hastanesi bana hiç güvenilir gelmiyor açıkçası, hasta yorumları hep çok olumsuz
Kan tahlili yaptirmayip iğneyi ayarlamiyorlar yazacaktimşafak hastanesi bana hiç güvenilir gelmiyor açıkçası, hasta yorumları hep çok olumsuz
Ben şişli Memoriale gittim ilkinde tuttu üstelik 6 tane embriyo oluştu ilki çok şükür doğdu bebeğimin 5 tane daha kardeşi var semra hanıma gittim kontrolleri umut bey yaptı Avrupa şafak hastanesinde 2 aşılama 2 tüp bebek denedik embriyo bile oluşmadı bir sürü ilaç kullandirdilar bir sürü param gitti üstelik manevi olarak çok yıkıldık her defasında maddi manevi yiprandikMerhaba Siz hangi doktora gittiniz acaba beni de yönlendirebilir misiniz
Üstelik Avrupa şafak hastanesinde harcadığımız paradan daha az paramız gitti ve olumlu sonuç oldu şişli Memorialde herşeye çok dikkat ediliyorMerhaba Siz hangi doktora gittiniz acaba beni de yönlendirebilir misiniz
Üstelik Avrupa şafak hastanesinde harcadığımız paradan daha az paramız gitti ve olumlu sonuç oldu şişli Memorialde herşeye çok dikkat ediliyor
Doktorun ismini verebilir misiniz rica etsem Ben de o hastaneye gideyim bakayım Çok üzgünüm bugün ne denedim iki kez yaptırdım tüp bebek olmadı Aynen dediğiniz gibi ilaç yükleme yapıyorlar kan değeri hiç almadı benden Deniz Özgen beye gittim ben Yani şu anda Yani çok kötü durumdayım Bilemiyorum ne yapacağımı
Bende refahattin yucele gitmiştim şişli Memorialde arayın randevu alın ilk görüşmede semra kahraman görüyor başka bir doktor kontrolleri yapiyor ama semra hanımın bilgisinde yapılıyor kontroller umut gokturk'e gidin çok iyi bir doktor çok fazla konuşmaz ama işinde süperdir bende şişli Memoriale ilk gittigimde çok mutsuz ve umutsuzdum çünkü iki defa yaptırdık olmadı büyük bir problem var diye düşünüyordum herşey o kadar sistemli ilerlediki anlatamam arayın randevu alın
İnşallah sizin dediğiniz Doktora da gideceğim Allah nasip ederse Ben randevu alacağım onlarla da görüşeceğim çok umutlandım Siz dedikten sonra inşallah olurİnşallah bakacağım ya Oraya bakacağım ya Bahçeci Tüp bebek merkezine bakacağım artık yoruldum Deniz bey'di benim de Doktorum ama rehat Hoca tüp bebek transferi Derya Hoca yaptı 12 gün önce yapmıştı Bugün 12 günüm 2 defa tutmadı artık bıktım usandım ilaçları çok ağır geldi yerimden kalkamıyorum kaç gündür ilaçlar yüzünden bir bugün bıraktım ilacı içmeyi tutmadığı için Onda da
Şişli Memorial tüp Bebekte bir numara farkı yerleri denemektense önce buraya gidin derim yinede siz bilirsinizİnşallah sizin dediğiniz Doktora da gideceğim Allah nasip ederse Ben randevu alacağım onlarla da görüşeceğim çok umutlandım Siz dedikten sonra inşallah olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?