Merhaba arkadaşlar tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum Samsun’da. Fakülte de İdris Koçak doktoru duydum çok iyi diye . Ne kadar üçreti oluyor fakülte de ? Bilgilerinizi paylaşır mısınız
Merhaba arkadaşlar tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum Samsun’da. Fakülte de İdris Koçak doktoru duydum çok iyi diye . Ne kadar üçreti oluyor fakülte de ? Bilgilerinizi paylaşır mısınız
Merhaba. Eylül ayında kadin doğum hastanesinde yumurta rezervimin çok az olduğunu öğrendim henüz 1 buçuk yıllık evliyim. Ve tüp bebek olmadan çocuk sahibi olamayacağımı söylediler. Daha sonra fakultede idris koçak beye gittim. Önce bazı testler yaptı. Sonra bazı ilaçlar aldırdı, yumurtami ultrasonla takip etti. Ve bu ay kendiligimden hamile kalabilme ihtimalimin olduğunu önce onu denememiz gerektigini söyledi. İlaçlar verdi ve ilişki önerdi. Geçen hafta test yaptım sonucum pozitif çıktı. Ve bugün ilk muayeneye gittim. Keseyi gördük çok şükür. O sebeple idris bey Bi tanedir. Öneririm kesinlikle.