• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEK SERDAR KOÇ

mavihayal28

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2021
21
20
18
45
Merhabalar
Tüp bebekte serdar koç a gittim ve gercekten işinde çok iyi ve tecrübeli bir doktor zaten 30 yıldır bu işi yapıyormuş elektriğimiz kendisi ile çok uydu daha önce 3 deneme yaptm ancak diğer hekimler yüzümüze dahi bakmazken serdar bey gerçekten cok alçak gönüllü hoş sohbetini esirgemiyor ücretsiz muayenesine gittk bugune kadar kimsenin önermediği lipid serumu önerdi ve bu benm acıkcası cok hoşuma gitti ilk kez başarı şansını arttırmaya yönelik farklı bir görüş olması
Siz ne düşünüyorsunuz daha önce serdar koça giden veya lipid serum kullanan varmı?

Merhabalar
Tüp bebekte serdar koç a gittim ve gercekten işinde çok iyi ve tecrübeli bir doktor zaten 30 yıldır bu işi yapıyormuş elektriğimiz kendisi ile çok uydu daha önce 3 deneme yaptm ancak diğer hekimler yüzümüze dahi bakmazken serdar bey gerçekten cok alçak gönüllü hoş sohbetini esirgemiyor ücretsiz muayenesine gittk bugune kadar kimsenin önermediği lipid serumu önerdi ve bu benm acıkcası cok hoşuma gitti ilk kez başarı şansını arttırmaya yönelik farklı bir görüş olması
Siz ne düşünüyorsunuz daha önce serdar koça giden veya lipid serum kullanan varmı?
Ben Serdar hocaya gittim. Kendisi bende adenomiyozis olduğunu tespit etti ve bir iğne verdi sonrasında tüp bebeğe başladık.
Daha önce 3 başarısız tüp bebek denemem vardı. 4.denemem Serdar hoca ile oldu. Yani Serdar hoca ile ilk denemede ikiz bekliyorum. Kendisinin sloganı zaten “ ikiz istemeyen uzak dursun benden” ☺️
İnşaAllah siz de pozitif sonuç alırsınız. Ben burada tüp bebek için doktor soranlara kendisini tavsiye ediyorum. Benim aslında üçüzdü. Sonradan bir bebeğimin kalbi durdu. İki embriyo transferi yaptı.üçüz tuttu. İnstagramında paylaşmış. İlk deneme çift yumurta ikizi diye. Sevgili Gamze yazıyor.

Merhabalar
Benimde serdar beyin vesilesiyle bir kızım var ilk denemede tutmuştu. 😊 Şimdi kızıma kardeş için gidiyoruz. İyi ki tanımışım Rabbim sizede nasib etsin inşallah 🤲

Merhabalar
Merhabalar.
Üst katında Ali osman koyuncuoğlu var deneyin derim.
serum falan hepsi benim düşüncem bende işe yaramadı.Hastaya özel tanı ve tedavi gerekli.

Kesinlikle 4. tedavimde hamile kalmış ve bütün yapılması gereken şansı arttıran ne vasrsa deneyip hepsinin boş olduğunu anlayıp dr. güvendim sonuç sağlıkla inşallah evladımızı kucağımıza almak nasip olcak 2 buçuk ayımız kaldı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Back
X