- 7 Mayıs 2015
- 50
- 16
- 88
- Konu Sahibi mevlam_neyler
Arkadaslar eşimde sperm azlığı var sayımız 5 bin, rapor çıkaranlar nasıl çıkardınız, nasıl bir süreç, kaç gün sürer, ankarada hangi hastane sorun çıkarmadan verir? Yardımcı olur musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz hemen cikardik bir sorunda olmadı nüfüs kayit örnegi mmaş bondrosu resim istediler ögledennsonra bashekim onaylamisti.ufuk üniversitesi dr ridvanege hastanesindeArkadaslar eşimde sperm azlığı var sayımız 5 bin, rapor çıkaranlar nasıl çıkardınız, nasıl bir süreç, kaç gün sürer, ankarada hangi hastane sorun çıkarmadan verir? Yardımcı olur musunuz?
Son 1 senede yapilmis 3 tanede sperm tahlili istediler bizden.esim yaptrdi hemrn 3 gün arayla birinide gecen seneninkinden verdik.rapor odasindakiler söylendi amacikti yaniBiz hemen cikardik bir sorunda olmadı nüfüs kayit örnegi mmaş bondrosu resim istediler ögledennsonra bashekim onaylamisti.ufuk üniversitesi dr ridvanege hastanesinde
Bizi bugün perişan ettiler yaaBiz hemen cikardik bir sorunda olmadı nüfüs kayit örnegi mmaş bondrosu resim istediler ögledennsonra bashekim onaylamisti.ufuk üniversitesi dr ridvanege hastanesinde
Peki aldığımız raporu başka hastanede kullanabiliyor muyuz, biz raporu alıp medikanada tüp yaptırmak istiyoruz. Siz başkent hastanesinde mi tüp yaptınız?Ank başkent Üniversitesi hast den aldim... 2 kere negatif asilmam vardi bir 3 tane 15 er gun arayla sperm testi vercen. Ucude az cikarsa, yaşında 38 i geçmedi ise aliyorsun diye biliyorum
Sanmıyorum yapamazsiniz gibi geliyor bilgim yok o konudaPeki aldığımız raporu başka hastanede kullanabiliyor muyuz, biz raporu alıp medikanada tüp yaptırmak istiyoruz. Siz başkent hastanesinde mi tüp yaptınız?
Canım peki siz ilk hangi bölümle görüştünüz ufuk hastanesinin tüp bebek merkeziylemi yoksa direk başhekimemi gittiniz?Biz hemen cikardik bir sorunda olmadı nüfüs kayit örnegi mmaş bondrosu resim istediler ögledennsonra bashekim onaylamisti.ufuk üniversitesi dr ridvanege hastanesinde
Son bi sene içinde yapılan tahlil mi bize öyle demediler ama çünkü bizim ikisi geçen yılın biri bu yılın sorun çıkar mı acaba yaSon 1 senede yapilmis 3 tanede sperm tahlili istediler bizden.esim yaptrdi hemrn 3 gün arayla birinide gecen seneninkinden verdik.rapor odasindakiler söylendi amacikti yani
Arkadaşlar merhaba;
Bende zeynep kamilde tüp bebek raporu çıkarmak istiyorum.Eşimin sperm sayısı az 5 milyonun altında cıktı yaşıda 36. 3 adet 15 gün arayla yapılmış sperm testi istediler onla beraber gel dediler.Bendende tahlil isterler mi yoksa eşimin sayısı az olduğundan hemen alabilirmiyim.
Son bi sene içinde yapılan tahlil mi bize öyle demediler ama çünkü bizim ikisi geçen yılın biri bu yılın sorun çıkar mı acaba ya