Tüp Bebek Sgk Raporu ve İzmir Şehir hastanesi 2025

Bana doğum kontrol hapı verdiler ama heyet çıktı öyle verdiler adet olunca gel dediler diye hatırlıyorum sonra ztn yumurta büyütmeye geçtik sonra opu oldu şubat ayında iki ay bekliceksin dediler ikinci adetinde gel dediler gittim işte yine ilaçlar verdiler estrofem ve coraspin onları içtim iki gün önce kontrole çahırılar gittim bu sefer iğnelere başlattılar progrstan iğne olan aynı zamanda kapsül de var vajinadan alınan onları kullandırıyorlar igneler üç günde bir olacak şekilde sanırım adetimi geçiktiriyor işte çarşamba da transfer
Ama şöyle bir sorun var ben 17 martta regl oldum sanıyordum ki 14 gün yumurta çatlatmaysa 5 günde embriyomun süresi var tahmini 20. Gün transfer olur ama öyle olmadı çok garip geldi 16 da transferim olucak benim 17 de döngüm gelmiş oluyor sordum doktora kullandığın iğneler gelmesini engellicej dediler ben dün vuruldun birini ara sıra sancı giriyor regl oldum sanıyorum ama yok galiba iğnenin yan etkisi ve dünden beri iğnenin acısı kalçamda çok kötü ağrıyor korkutmak gibi olmasın vurulurken acı yok bir kaç saat sonra acısı ağrısı başlıyor

Merhaba benimde suan tiroidden dolayı ilaç kullanıyorum. 12 martta randevum var eğer tsh değerim düştüyse direkt heyete gireceğim başka bir işlem kalmadı dosyam açıldı. Sizin hastalığınız nedir
Merhaba bende şu an aynı dertten muzdaripim tiroid ilacı verdi iki hafta sonra değer düşerse onaylayacak sizin düştükten sonra onaylaması heyet için yapılmasi gerekenler dosya açılma süresi transfere kadar geçen zaman ne kadar oldu tecrübenizi paylaşır mısınız bilgi almak adına

Merhaba bende şu an aynı dertten muzdaripim tiroid ilacı verdi iki hafta sonra değer düşerse onaylayacak sizin düştükten sonra onaylaması heyet için yapılmasi gerekenler dosya açılma süresi transfere kadar geçen zaman ne kadar oldu tecrübenizi paylaşır mısınız bilgi almak adına
ben henüz transfer olmadım. Dahileye raporu onaylandıktan sonra tüm evrakları teslim ettim biz sizi arayacagız dediler. 2 hafta içinde onay geliyor heyetten dediler ancak heyet cıkmasa bile adetin 2. günü gelin dediler gittiğimde doğum kontrol hapı verdiler ayın 16 sında da ilaçlarımı alacagım simdilik sürec böyle ilerledi

Ama şöyle bir sorun var ben 17 martta regl oldum sanıyordum ki 14 gün yumurta çatlatmaysa 5 günde embriyomun süresi var tahmini 20. Gün transfer olur ama öyle olmadı çok garip geldi 16 da transferim olucak benim 17 de döngüm gelmiş oluyor sordum doktora kullandığın iğneler gelmesini engellicej dediler ben dün vuruldun birini ara sıra sancı giriyor regl oldum sanıyorum ama yok galiba iğnenin yan etkisi ve dünden beri iğnenin acısı kalçamda çok kötü ağrıyor korkutmak gibi olmasın vurulurken acı yok bir kaç saat sonra acısı ağrısı başlıyor
ben suan dogum kontrol hapı ve folik asit kullanıyorum. 16 sında ilaçlarımı yazacaklarını söylediler tekrar gideceğim sonrasında ne olur bilmiyorum. Herkes için 2 ay bekleme ve dondurma sureci oluyor mu acaba yaşınız kaçtı

ben henüz transfer olmadım. Dahileye raporu onaylandıktan sonra tüm evrakları teslim ettim biz sizi arayacagız dediler. 2 hafta içinde onay geliyor heyetten dediler ancak heyet cıkmasa bile adetin 2. günü gelin dediler gittiğimde doğum kontrol hapı verdiler ayın 16 sında da ilaçlarımı alacagım simdilik sürec böyle ilerledi
Onay gelmeden de çağırıyorlarsa adet durumuna göre iyi o zaman her hastanede aynı mıdır acaba bide doğum kontrol hapını herkese mi veriyorlar yoksa tedaviye göre değişiyor mu

ben suan dogum kontrol hapı ve folik asit kullanıyorum. 16 sında ilaçlarımı yazacaklarını söylediler tekrar gideceğim sonrasında ne olur bilmiyorum. Herkes için 2 ay bekleme ve dondurma sureci oluyor mu acaba yaşınız kaçtı
Tm ztn öyle olucak sonra gonalf kullandırıyorlar ve yumurta büyüdükten sonra çatlatma iğnesi olucak şekilde oluyor sonra gün belirlenşhkr opu için ona gidiyorsun ben 26 yaşımdayım bana iki ay dinlenme dedi üç tane embriyom oluştu bende sıkıntı yoktu yani yinede dinlenme dedi sanırım kesin tutmasj için o şekil yapıyorlar işlem görmüş rahimde bebek tutunmaz galiba ama benimle birlikte opu olan bir kadın vardı onun transferi 3 gün sonra oldu sanırım sağlığıyla ilgili sorun vardı sadece bir tane embriyosu oluştu galiba 3 gün hemen transfer oldu ama bence sağlıklı olan herkese dinlenme yapıyorlar

Tm ztn öyle olucak sonra gonalf kullandırıyorlar ve yumurta büyüdükten sonra çatlatma iğnesi olucak şekilde oluyor sonra gün belirlenşhkr opu için ona gidiyorsun ben 26 yaşımdayım bana iki ay dinlenme dedi üç tane embriyom oluştu bende sıkıntı yoktu yani yinede dinlenme dedi sanırım kesin tutmasj için o şekil yapıyorlar işlem görmüş rahimde bebek tutunmaz galiba ama benimle birlikte opu olan bir kadın vardı onun transferi 3 gün sonra oldu sanırım sağlığıyla ilgili sorun vardı sadece bir tane embriyosu oluştu galiba 3 gün hemen transfer oldu ama bence sağlıklı olan herkese
yani hakkımızda hayırlısı hepimizin bende 26 yaşındayım umarım sağlıkla olur her şey

Onay gelmeden de çağırıyorlarsa adet durumuna göre iyi o zaman her hastanede aynı mıdır acaba bide doğum kontrol hapını herkese mi veriyorlar yoksa tedaviye göre değişiyor mu
sanırım herkese veriyorlar devlet hastanelerinde doğum kontrol haplı uzun protokol uygulanıyor. Zaten raporun cıköasada gel demelerinin sebebi bu süreçte dkh kullancak olmak ek olarak tiroid ilacını ömür boyu kullanman gerektiğini söylüyorlar bir ayın sonunda ben halen kullanıyorum. Önerim ilaç kullanırken turp,şalgam vb şeyleri tüketmemeniz. Bir de demir açısından zengin besinlerin tüketimi de kontrollü olması gerekiyoe

Benim amh 1 tam sınırdaydı en son 27 yaşındayım. Umarım her sey yolunda gider bu arada esin hoca instagramdanda aktif paylaşım yapıyor bayağı başarılı bir doktor
Merhaba bu doktor izmir şehşr hastanesinde mi istesek hemen onu seçip rabdevu alabilir miyiz yoksa şansınıza hangi doktor gelirse mi

Herkese merhaba🙏🏼 Ben de izmir şehir hastanesinde tedavi görüyorum 2024 yılı ocak ayında ilk defa gittim. 1 kere ilaçlı aşılama denedik sonuç negatif oldu , 1 kere de iğneli yapacaktık fakat yumurtalarım fazla büyüdüğü için aşılamam olmadı. Bundan sonra da tüp bebeğe geçiş hakkım oldu. Şimdi artık heyet raporum çıktı. Bugün 2.günüm gonal f kullanıyorum ama bana araya bayram girdiği için doğum kontrol hapı kullandırtmadılar direkt iğne ile başladım ben.

sanırım herkese veriyorlar devlet hastanelerinde doğum kontrol haplı uzun protokol uygulanıyor. Zaten raporun cıköasada gel demelerinin sebebi bu süreçte dkh kullancak olmak ek olarak tiroid ilacını ömür boyu kullanman gerektiğini söylüyorlar bir ayın sonunda ben halen kullanıyorum. Önerim ilaç kullanırken turp,şalgam vb şeyleri tüketmemeniz. Bir de demir açısından zengin besinlerin tüketimi de kontrollü olması gerekiyoe

Allahtan turpta şalgamda sevmiyorum😄 ama sanki uzattıkça uzatiyorlar süreci gibime geliyor çalışanlar için bu zor oluyor işte

Herkese merhaba🙏🏼 Ben de izmir şehir hastanesinde tedavi görüyorum 2024 yılı ocak ayında ilk defa gittim. 1 kere ilaçlı aşılama denedik sonuç negatif oldu , 1 kere de iğneli yapacaktık fakat yumurtalarım fazla büyüdüğü için aşılamam olmadı. Bundan sonra da tüp bebeğe geçiş hakkım oldu. Şimdi artık heyet raporum çıktı. Bugün 2.günüm gonal f kullanıyorum ama bana araya bayram girdiği için doğum kontrol hapı kullandırtmadılar direkt iğne ile başladım ben.
bende insallah 15 gün sonra başlayacagım artık bekletmezler diye umuyorum

Allahtan turpta şalgamda sevmiyorum😄 ama sanki uzattıkça uzatiyorlar süreci gibime geliyor çalışanlar için bu zor oluyor işte
evet gerçekten bende zorlanıyorum

herkese merhaba; süreç hakkında bilgi edinilmesi için yazmak istedim. bugün gonal f ‘imin 5.günü sabah kontrole gittim. Kan tahlili istediler yine bir de opu için anesteziye yönlendirdiler. Orada da EKG ve kan tahlili istiyorlar.

ben dış gebelik geçirdim daha sonra sol tüpümü kaybettim. sağ tüpümde işlevini kaybettiği için aldılar bir de amh im düsük
Hmm rabbim sağlıklı bebiş versin inşallah bizim de erkek faktörlü varikosel var bu gün transfer oldum hayırlısıyla 12 gün sonra tutup tutmadıgını ögreneceğiz

Back
X