- 11 Nisan 2023
- 378
- 154
- 33
- 26
- Konu Sahibi mavibaloncuk
-
İstanbuldayım ben evet ocak ayı geçen cuma opu oldum ödeme yaptım sizin yaşınız kaçtıSivas'ta tedavi görüyorum
Siz hangi şehir ocak ayı fiyati mi
29 yaşındayım siz?İstanbuldayım ben evet ocak ayı geçen cuma opu oldum ödeme yaptım sizin yaşınız kaçtı
25 yaşındayım29 yaşındayım siz?
Hangi sehir? Fiyati cok iyimis.Evet yumurta toplma yapıldı embriyo donduruldu hepsinin ücreti 30 bin hatta ilaçlarda içinde dahil yani 55 bin çok fazla geldi bana bi yanlışlık olmasın hangi hastane burası sonuç olarak devlet hastanesi heryerde aynıdır 3 5 fark eder ama bu kadar fark olması tuhaf siz bi detaylı araştırın bence
İstanbul 5 embriyom donduruldu benim 2100 tl dondurma ücreti ödedimHangi sehir? Fiyati cok iyimis.
Ben de ilaclar dahil 35 odedim.
Dondurulmus embriyolar icin de ufak bir meblag odeme cikacak dondurma sayisina gore.
Çok iyimiş, iki iki mi donduruldu onu soruyolar mı sizeİstanbul 5 embriyom donduruldu benim 2100 tl dondurma ücreti ödedim
Ben ikili dondurmak istedim ama yeterli yer olmağı için 5li dondurucaz dediÇok iyimiş, iki iki mi donduruldu onu soruyolar mı size
Şimdi bu konuda uzman olmuş biri olarak size bu konuyu detaylı anlatayım:öncelikle bu raporu hak kazanman gerek güncel verilere şartlara göre veriliyo yumurta rezervi çok düşük olanlar fallop tüpü olmayanlar 30 yaş ve üstü olanlar en az 2 tüp bebek 1 aşılama denemiş olanlar(tabi güncel verilerden bak tekrar)benim 1.denememde iki tüpüm alındı alındığı için devlet %100 rapor veriyomuş ben bilmiyodum neyse olumsuz oldu 2.denemede rapor çıkarttım kendi bölgemde devlet hastde izmir özel kliniktede tedaviye başladım çoğu hast gibi bu hastde sgk ile anlaşmalı değil ilaçlarda müthiş fark etti %80 i karşıladı bu arada raporun bir ay hakkı var ben bunu bildiğim için opu zamanında transfer öncesi sonrası ne kadar kaç doz kullanıcam hepsini yazdırdım devlette raopora öyle hepsini toplu alın dediğim gibi tek seferlik ve bir ay hakkın var en mantıklısı hepsini öğrenip yazdırmak tabi burda önemli husus ilaçların devletin karşilaması gerekıyo.bu senede şöyle bir şart getirmişler kendi bölgendeki devlet has de çıkarabilirsin ve eğer bölgende ki dev hast de tüp bebek merkezi varsa sana o raporu vermıyolar burda ol diyolar.güya nüfus düşük türkiyenin %70 i tüp bebek mağduru artı üstüne engeller koyuyolar her sene.bu arada 3.denemem yine rapor çıkarttım tranfser aşamasındayım şuan.ha şunu da unutmadan raporun 3 hakkı var yani benim 1 hakkım kaldı inş nasip olmaz tekrar almaya :) dua edin sevgilerMerhaba arkadaşlar devlet destekli raporlu tüp bebk tedavisine başlayan var mı
Siz hangi hastanede tedavi gördünüzEvet yumurta toplma yapıldı embriyo donduruldu hepsinin ücreti 30 bin hatta ilaçlarda içinde dahil yani 55 bin çok fazla geldi bana bi yanlışlık olmasın hangi hastane burası sonuç olarak devlet hastanesi heryerde aynıdır 3 5 fark eder ama bu kadar fark olması tuhaf siz bi detaylı araştırın bence
Süleymaniye kadın doğumSiz hangi hastanede tedavi gördünüz
Peki sorun ne idi oncesinde asılama yapıldu mıSüleymaniye kadın doğum
Pcos var bende tabi 2 defa aşılama oldum devlette sonra ben özelde tüp bebek denedim 3 transfer oldum hiçbiri tutmayınca süleymaniye hastanesine başvuru yaptım direk tüp bebeğe başladılarPeki sorun ne idi oncesinde asılama yapıldu mı
Birşey sorabilir miyim? Ben devlette 2 kez rapor cikartim 3.yani son denememi yapiyorum eger tutmazsa tekrar rapor cikartabiliyor muyum sonucta 3 hakkimiz var ve ben 2 kez rapor aldimŞimdi bu konuda uzman olmuş biri olarak size bu konuyu detaylı anlatayım:öncelikle bu raporu hak kazanman gerek güncel verilere şartlara göre veriliyo yumurta rezervi çok düşük olanlar fallop tüpü olmayanlar 30 yaş ve üstü olanlar en az 2 tüp bebek 1 aşılama denemiş olanlar(tabi güncel verilerden bak tekrar)benim 1.denememde iki tüpüm alındı alındığı için devlet %100 rapor veriyomuş ben bilmiyodum neyse olumsuz oldu 2.denemede rapor çıkarttım kendi bölgemde devlet hastde izmir özel kliniktede tedaviye başladım çoğu hast gibi bu hastde sgk ile anlaşmalı değil ilaçlarda müthiş fark etti %80 i karşıladı bu arada raporun bir ay hakkı var ben bunu bildiğim için opu zamanında transfer öncesi sonrası ne kadar kaç doz kullanıcam hepsini yazdırdım devlette raopora öyle hepsini toplu alın dediğim gibi tek seferlik ve bir ay hakkın var en mantıklısı hepsini öğrenip yazdırmak tabi burda önemli husus ilaçların devletin karşilaması gerekıyo.bu senede şöyle bir şart getirmişler kendi bölgendeki devlet has de çıkarabilirsin ve eğer bölgende ki dev hast de tüp bebek merkezi varsa sana o raporu vermıyolar burda ol diyolar.güya nüfus düşük türkiyenin %70 i tüp bebek mağduru artı üstüne engeller koyuyolar her sene.bu arada 3.denemem yine rapor çıkarttım tranfser aşamasındayım şuan.ha şunu da unutmadan raporun 3 hakkı var yani benim 1 hakkım kaldı inş nasip olmaz tekrar almaya :) dua edin sevgiler
Hangi hastanede acabaBen başladım yumurtam toplandı adet görmeyi bekliyorum
Süleymaniye kadın doğum hastanesiHangi hastanede acaba
Aşılama için ilaç raporu hakkımız var mıPcos var bende tabi 2 defa aşılama oldum devlette sonra ben özelde tüp bebek denedim 3 transfer oldum hiçbiri tutmayınca süleymaniye hastanesine başvuru yaptım direk tüp bebeğe başladılar
Merhaba anlatımınız için teşekkürlerŞimdi bu konuda uzman olmuş biri olarak size bu konuyu detaylı anlatayım:öncelikle bu raporu hak kazanman gerek güncel verilere şartlara göre veriliyo yumurta rezervi çok düşük olanlar fallop tüpü olmayanlar 30 yaş ve üstü olanlar en az 2 tüp bebek 1 aşılama denemiş olanlar(tabi güncel verilerden bak tekrar)benim 1.denememde iki tüpüm alındı alındığı için devlet %100 rapor veriyomuş ben bilmiyodum neyse olumsuz oldu 2.denemede rapor çıkarttım kendi bölgemde devlet hastde izmir özel kliniktede tedaviye başladım çoğu hast gibi bu hastde sgk ile anlaşmalı değil ilaçlarda müthiş fark etti %80 i karşıladı bu arada raporun bir ay hakkı var ben bunu bildiğim için opu zamanında transfer öncesi sonrası ne kadar kaç doz kullanıcam hepsini yazdırdım devlette raopora öyle hepsini toplu alın dediğim gibi tek seferlik ve bir ay hakkın var en mantıklısı hepsini öğrenip yazdırmak tabi burda önemli husus ilaçların devletin karşilaması gerekıyo.bu senede şöyle bir şart getirmişler kendi bölgendeki devlet has de çıkarabilirsin ve eğer bölgende ki dev hast de tüp bebek merkezi varsa sana o raporu vermıyolar burda ol diyolar.güya nüfus düşük türkiyenin %70 i tüp bebek mağduru artı üstüne engeller koyuyolar her sene.bu arada 3.denemem yine rapor çıkarttım tranfser aşamasındayım şuan.ha şunu da unutmadan raporun 3 hakkı var yani benim 1 hakkım kaldı inş nasip olmaz tekrar almaya :) dua edin sevgiler
Evet var aşılama ilaç raporu veriyorlar bildiğim kadarıyla ondada 3 hak varAşılama için ilaç raporu hakkımız var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?