Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkdaslar 20eylulde kizim 1yas olcak tup bebekti .snrasinda 2gun once hamile kaldgimi ogrendim ve endiselerim var .bi yandan seviniyorum bi yandan kizim kucuk emiyor.basina gelen var mi?
Arkdaslar 20eylulde kizim 1yas olcak tup bebekti .snrasinda 2gun once hamile kaldgimi ogrendim ve endiselerim var .bi yandan seviniyorum bi yandan kizim kucuk emiyor.basina gelen var mi?
Keşke gelseydi başıma hayırlı olsun sağlıkla doğsun tadını çıkarın lütfen oğlum 4 yaşında tüp bebek ile oldu asla korunmadık ama doğal yollarla nasip olmadı şuan yine tedaviye başlayacağız ve çok gerginim. Banada dua edin lütfen ilk seferde olumlu sonuç alalım ☺
Keşke gelseydi başıma hayırlı olsun sağlıkla doğsun tadını çıkarın lütfen oğlum 4 yaşında tüp bebek ile oldu asla korunmadık ama doğal yollarla nasip olmadı şuan yine tedaviye başlayacağız ve çok gerginim. Banada dua edin lütfen ilk seferde olumlu sonuç alalım ☺
Tesekkur ederim.kizim hala emdigi icin terddutluyum erken kesicem diye .onum disinda mucize gbi bsey oldu bizimde saskinligim hala gecmedi.insallah tek seferde nasip olur size de.tup bebek yollarini cok iyi biliyorum