Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp bebek sonrası adet oldum affedersiniz adetimden deri parçası geldi
Transfer oldum bebeğim tutunmadı Transferden sonra adet oldum affedersiniz vajinamdan deri geldi acaba bebeğim tutundu sonra beni bıraktı mı yardım edin
Transfer sonrası rahim kalınlaştırıcı ilaçlar kullanıyoruz ya progesteron vs, onlardan dolayı adette parça şeklinde kanama olması normalmiş. Rahim daha kalın olan tabakayı söküp attığı içinmiş
O henüz embriyo, sonra şeffaf oluyor deri görünümü kazanması daha da zaman alıyor, rahim duvarından parçadır diye düşünüyorum, kullanilan ilanlarında etkisi vardır.
Transfer sonrası rahim kalınlaştırıcı ilaçlar kullanıyoruz ya progesteron vs, onlardan dolayı adette parça şeklinde kanama olması normalmiş. Rahim daha kalın olan tabakayı söküp attığı içinmiş
O henüz embriyo, sonra şeffaf oluyor deri görünümü kazanması daha da zaman alıyor, rahim duvarından parçadır diye düşünüyorum, kullanilan ilanlarında etkisi vardır.