- 27 Şubat 2010
- 12.221
- 2.447
- 773
saol bitanem sen daha güzelsin kara kaşlı kara gözlü bende çok sarışınım bembeyazım anlıycan eşim bana hep sütlü kahvem der![]()
ayyy canım benim tatlı arkadaşım ben sana tatlım diycem artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol bitanem sen daha güzelsin kara kaşlı kara gözlü bende çok sarışınım bembeyazım anlıycan eşim bana hep sütlü kahvem der![]()
canım benim sende benim gibi kocana çok düşkünsün demek üzüldüm kıssss Allah şifa versin soğuk algınlığıdır bişi olmaz inşallah benimkide üşütünce gece öksürür kötü kötü hemen bilirim bir kaşık zencefile bal karıştırıp veririm hemen kesilir sende yap istersen
ayyy canım benim tatlı arkadaşım ben sana tatlım diycem artık
dur ozaman bende sana bitter çikolata diyim ne dersin cnmvereliniortak
canım zencefil sadece öksürüğe değilsoğuk algınlığına iyi geliyor kuvvette veriyor evinde varmı zencefil bal bal olmazsa pekmezde olur
esmer değilim beyaz tenliyim ama kaşım ve gözüm siyahyerimseniben
evet var cnm balda var pekmezde var yaparım akşam gelince saol cnm yaaaolumunekankayizsmile
kıs bende şuraya essak resmimi koyuyum mu hııııııı ne dersin?
hayır hayır sakın yapma tanınma boşver başımıza dert geliyor sonra
bişi değil canım ben eşime hep öyle yaparım akşam muzu robotta çek sonra içine süt kat bal koy azıcık zencefil koy al sana şifa kaynağı mucize bir bardak
aman ne biliyim koyacaksın sandımkaydirigubbakcemile3
yok kız koymamlmaz:
cnm ben bi gidiyim karnımı doyuruyum evimin işini gücünü görüyüm geliyim imi cnm daha pijamalrım üstümde kız düşün halimimirmirmirmir
tamam canım bende işime bakıyım daha yatakğı toplamadım
ayyyyyy kaydirigubbakcemile3 yatakğı demişim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: