Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eve net alacakmısınız
seni çok özlemişim arkadaşım
ee bi gelişme varmı
esinte hamile biliyormusun ah kalbimde
cnm bilşemiyorum net alcamızı sonra alcaz biliyorum esintenin hamile olduğun cnm ben kahvaltı yapıcam sora konuşalım tmm mı cnm
hg ee naptın akşama annenlerdemisin
eşinle aran nasıl oldu anlat kısss
hb cnm evet cnm akşamda annemlerdeyim eşimle aram çoktaaan iyi oldu rabbim herkesin evinehuzur mutluluk versin sen neler yapıyosun bakalımCADIARZU
amin canım inşaallah napıyım işte iğne vurup duruyom
4. gün bugün sence ne zamn toplanır ben 180 vuruyorum
cnm bende 180 175 vurunuyodum toplanır artık heralde inş. bu sefer yüzün güler cnm yaa esintenin ki kaç aylık oldu?
hmm hamileler bırakıp gidiyo desene emineyle aleynayla felan görüşüyomusunuz
cnm ben kaçıyorum biraz annemlerle laflıycam sonra görüşürüz oldu mu öptüm cnm opuyorumnanaktan
saol bitanem seninde kandilin mübarek oolsun yok cnm biz bi tedavi düşünmüyoruz şimdilik böle iyiz eşim macunlarını yiyo işte bakalım kısmetbu arada kandilin mübarek olsun
sizde bir gelişme varmı düşünüyormusun tedavi
eminbe bugün negatif aldı yine çok üzgün aşılama yaptırmıştı aleynada girmiyor fazla
saol bitanem seninde kandilin mübarek oolsun yok cnm biz bi tedavi düşünmüyoruz şimdilik böle iyiz eşim macunlarını yiyo işte bakalım kısmet
öylemi cnm yaaaa çok üzüldüm rabbim herşeyin hayırlısını versin bizim bi tanıdığımız varda yeni doğum yapmıştı çocuk 3 aylık tı geçenlerde öldü çocuk nası üzüldüm biliyomusun rabbim herşeyin hayırlısın versin..
merhaba... sene 2016 maalesef ben yeni katıldım ve yaşadığım mevzuyla alakalı anca 2010 da sizlerin yorumlarını okudum...acaba hala aktif katılımcı mısınız...çocuğunuz oldumu bu arada... :)merhaba arkadaşlar ben tüp bebek yaptıralı 2 ay oldu ama malesef tutmadı ,ben bu ikinci adetimde 4 gün erken oldum fakat az az bugün dokuzuncu gün oldu ,hiç böyle olmazdı ben korkuyorum kist olurmu diye sizdede böyle olan varmı tabi birden çok tüp bebek yaptırdıysanızCADIARZU
erhaba arkadaşlar konuşmaların üzerinden çok zaman geçmiş ama bende yazmak istedim. Ben de 2 tane başarısız tüp denemesi yaptım. 2. Denemeden sonra olan adetim 1 ay kesilmedi. Dr a gittim, yumurta çatlamamış ve kist oluşmuş. Kanamayı kesmek için pirmolut n verdi. Kesti. Şimdi adet oldum, bakalım yine gidicem dr amerhaba ben yeni katıldım..8 yaşında bir oğlum var.. 2015 aralıkta ikinci tüp bebek tedavisi aldım ama sonuç olumsuz...bunu da geçtim ikinci ayımda gördüğüm adet bir türlü bitmiyo...ocak ayında sıkıntı olmadı normal idi.ama şimdi çok sıkıldım bu durumdan.....bu durumda olan var mı