Tüp Bebek Sonrası Adet

kıs tanımaz olurmuyum cnm yaaa oda ekibi işte cnm yaaa özlemişim ercan hocamı?

önceki gibi değil yani ismini yazmayalım kaydirigubbakcemile3 tabi güzeldir kıss siz neden tekrar orda yaptırmıyorsunuz

önceki gibi değil yani ismini yazmayalım kaydirigubbakcemile3 tabi güzeldir kıss siz neden tekrar orda yaptırmıyorsunuz

cnm bana kalırsa ben 3.yü yaptırmıcam ama eşim durmuyo işte illa olsun diyo ama burda ben yıpranıyom yaaaa yok ya bayaaa bi bekliycem 3.yü yapturmak için
cnm bide başka biyerde yaptıralım istedik 3.de olmassa yine ercan hocama yaptırırım kesinlikle çok iyi orası lüks ekibi çok iyi.....
ne biliyim oraya gidersen hiç pişman olmassın....

öylede canım sen başka yerde yaptırıcam diyince içime kurt düştüeyvahedigeldismile

cnm birazdan eşim geliyomuş ben gidiyimde üstümü başımı giyiniyim çantamı hazırlıyım baya bi duracamız için büyük bi çanta hazırlamam lazım görüşürüz cnm yaaaa baya bi yokum ben....

öylede canım sen başka yerde yaptırıcam diyince içime kurt düştüeyvahedigeldismile

yok be hiç kurt neyim düşmesin cnm gerçekten orası çok iyi bi hastane hem drumuz prof...bunu unutma çok anlayışlı hiç merak etme....

cnm birazdan eşim geliyomuş ben gidiyimde üstümü başımı giyiniyim çantamı hazırlıyım baya bi duracamız için büyük bi çanta hazırlamam lazım görüşürüz cnm yaaaa baya bi yokum ben....

özlüycem valla seni neyse benim için temiz hava çekmeyi unutma ohhh da de tamammı hadi size güle güle dua etmeyi unutma öptüm seniopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan :gitme:

Back
X