Tüp Bebek Sonrası Adet

naptın cnm nasılsın görüşmeyeli benim yoğun bi günüm geçti daha bugün geldik biliyomusun kuş aldık bugün eve biraz ses olsun istedim evde ama daha isim koyamadım yaaafisfisfis

hoşgeldin canım hayırlı olsun kuşun bende çok istiyorum ama eşim istemiyor tüyü varmış kokusu varmış almıyo bana :çok üzgünüm: ne güzel evde ses olur sana ne renk muhabbet kuşumu

hoşgeldin canım hayırlı olsun kuşun bende çok istiyorum ama eşim istemiyor tüyü varmış kokusu varmış almıyo bana :çok üzgünüm: ne güzel evde ses olur sana ne renk muhabbet kuşumu

bende çok istedim ama aldı işte iyi kötü evet cnm muhabbet kuşu erkek
ama şimdi çok sessiz yaaa kuş heralde yerini yadırgadı....
eşin evdemi cnm bilgisayarı iyi almışında....

bende çok istedim ama aldı işte iyi kötü evet cnm muhabbet kuşu erkek
ama şimdi çok sessiz yaaa kuş heralde yerini yadırgadı....
eşin evdemi cnm bilgisayarı iyi almışında....

erkek olduğu iyi olmuş canım bari yavru alsaydınız annemlerde aldılar yavru erkek 1 ay alışamadı yerine sonra nası alıştı görsen şimdi konuşuyor bile cicikuş babacım ismi boncuk ismini bile söylüyor , evet eşim evde ikinci laptopu aldıya ofise onu haftasonları getiriyor evde onla çalışıyor bende bu laptopla konuşuyorum işte sizinle

eee tatilin nası geçti benim içinde ohh dedinmi ayyy benimde o kadar ihtiyacım varki tatile ama işte 5 milyar harcadık nereye gidelim boshayallersmile evdeyiz işte Allahım eşlerimize bol hayırlı kazançlar versin canım:teselli:

erkek olduğu iyi olmuş canım bari yavru alsaydınız annemlerde aldılar yavru erkek 1 ay alışamadı yerine sonra nası alıştı görsen şimdi konuşuyor bile cicikuş babacım ismi boncuk ismini bile söylüyor , evet eşim evde ikinci laptopu aldıya ofise onu haftasonları getiriyor evde onla çalışıyor bende bu laptopla konuşuyorum işte sizinle

evet cnm yavru ya du bakalım nolacak benim eşimde sorma hastaki şimdi yattı bilgisayarda bana kaldı biraz süt içirdim köyden yeni süt getirdim taze taze içinede bal kattım onu içti yattı ...

evet cnm yavru ya du bakalım nolacak benim eşimde sorma hastaki şimdi yattı bilgisayarda bana kaldı biraz süt içirdim köyden yeni süt getirdim taze taze içinede bal kattım onu içti yattı ...

iyi canım sağlık olsun inşallah daha hastalığı geçmedimiki yazık , zencefil yedirdinmi

eee tatilin nası geçti benim içinde ohh dedinmi ayyy benimde o kadar ihtiyacım varki tatile ama işte 5 milyar harcadık nereye gidelim boshayallersmile evdeyiz işte Allahım eşlerimize bol hayırlı kazançlar versin canım:teselli:

walla demez olurmuyum cnm yaaa temiz hava oh mis gibiydi walla arada böle değşiklik iyi geliyo yaaa
amin cnm amin rabbim eşilerimize güç kuvvet versin de evlerimize helal kazançlar getirsin inş...

iyi canım sağlık olsun inşallah daha hastalığı geçmedimiki yazık , zencefil yedirdinmi

yedirdim kıs yedirmez olurmuyum ama işte birazda naz galiba yaaa erkek işte
nazlanmayı seviyo....
ama ilk günkünden iyi ilk gün çok fenaydı kız ...

yedirdim kıs yedirmez olurmuyum ama işte birazda naz galiba yaaa erkek işte
nazlanmayı seviyo....
ama ilk günkünden iyi ilk gün çok fenaydı kız ...

kaydirigubbakcemile3 kıss seninkidemi nazlı benimki beni öldürür valla bide annesi üveyya kıss ondan galiba anne kokusuna hasret canım benim annesiymişim gibi bana nazlanırmafoldumben mafoldumben

kaydirigubbakcemile3 kıss seninkidemi nazlı benimki beni öldürür valla bide annesi üveyya kıss ondan galiba anne kokusuna hasret canım benim annesiymişim gibi bana nazlanırmafoldumben mafoldumben

wallla çok nazlı hmede beni öldürüyo
kız benimkinin annesi öz ama ona hiç nazlanmaz benim ilgimi istiyo...

seviyorsun galiba onları kayınvalidem benle ilgilenmez ama kayınbabamı severim

seviyorsun galiba onları kayınvalidem benle ilgilenmez ama kayınbabamı severim

evet cnm seviyorum walla çok iyiler 2 side
iyiler saolsunlar....
aman boşver kayınvalideni kayınpederin iyiymiş anlaşılan sen ona saygını sevgini göster gerisini at çöpe....
eşinin öz annesine nolmuş cnm ölmüş mü ?

Back
X