Benim transfer sonrası 12. Gün beta 240 geldi 14. Gün 557 geldi doktorum artış çok iyi dedi ve 20 mayısa randevu verdi. Herşey o okadar yolunda giderken pazartesi gece ve Salı sabah lekelenme şeklinde kanamam oldu benim
tüp bebek doktorum bana biraz uzak o yüzden bulunduğum yerdeki doktora gidiyim dedim en azından keseyi görürüm dedim kanama olunca korktum. Vajinal muayene yaptı ve kese yok dedi bu dış gebelik dedi o anı asla unutmam o kadar beklemediğim bir durumdu ki yani düşük tehliken var dese daha hazırlıklıydım sonra hemen kendi doktorumla görüşüp ona gittim aynı gün beta da yaptırdım 1103 çıktı 3 günde 557 den 1103 e çıkmış bu durumdan çok memnun kalmadı. Ultrasında baktı tabi yine kese yok. Yarın tekrar gidicem tekrar beta istedi büyük ihtimal dış gebelik ama yine de 2gün bekleyelim dedi. Duruma göre iğne yapacak sonlandırmak için. Zaten bugün yine kanamam oldu. Yani umut yok bende. Sadece kolayca bitsin bu süreç ve normale döneyim istiyorum çünkü iki gündür perişan oldum o kadar zormuş ki. İlk başta negatif olsaydı kendimi hazırlamıştım asla şuan ki kadar üzülmezdim. Ama şimdi susam kadar bi embriyoda olsa onu içinde hissedip umut edip hayal kurup sonra yok etmek. Üstelik bunu kanamayla atıcam belki tuhaf gelicek size ama o kanamanın o binbir emekle uğraşıp elde ettiğim hayal ettiğim şey olduğunu bilmek çok kalbimi acıtıyor