- 14 Ağustos 2024
- 2.198
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.449
- 48
Tamam veririmCanm sonucun çıkınca bana da haber verir misin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam veririmCanm sonucun çıkınca bana da haber verir misin
Benim hep negatifdi. Kanda da negatif.Benim kimyasal oldu galiba. Çünkü ben cuma gününden beri kaset test yapıyordum hep silik çıkmıştı. Hiç koyulaşma falan olmadı
Benim hep negatifdi. Kanda da negatif.
Aynen öyle. Vardır bunda da bir hayr Funda.Benim de öyle sayılır Kader arkadaşı olduk
İnşallah sonraki tutarAynen öyle. Vardır bunda da bir hayr Funda.
Aynn ben de kaset testte ikinci çizgiyi gördüm ama transfer sonrasi 12. gün beta 5.53 çıktı. Yarın tekrar kan vercem. Sizin nasıl olduMerhaba benimkide dış gebelik Herşey çok yolunda giderken maalesef acı gerçekle karşılaştım doktorum yinede son kez bi betahcg yapalım dedi yarın yaptırıcam ama bir mucize olması lazım… duruma göre yarın iğneyle sonlandıracak. Negatif çıkan arkadaşlarım üzülmeyin inanın umutlanıp sonradan kaybetmek çok çok daha zor![]()
Benim transfer sonrası 12. Gün beta 240 geldi 14. Gün 557 geldi doktorum artış çok iyi dedi ve 20 mayısa randevu verdi. Herşey o okadar yolunda giderken pazartesi gece ve Salı sabah lekelenme şeklinde kanamam oldu benim tüp bebek doktorum bana biraz uzak o yüzden bulunduğum yerdeki doktora gidiyim dedim en azından keseyi görürüm dedim kanama olunca korktum. Vajinal muayene yaptı ve kese yok dedi bu dış gebelik dedi o anı asla unutmam o kadar beklemediğim bir durumdu ki yani düşük tehliken var dese daha hazırlıklıydım sonra hemen kendi doktorumla görüşüp ona gittim aynı gün beta da yaptırdım 1103 çıktı 3 günde 557 den 1103 e çıkmış bu durumdan çok memnun kalmadı. Ultrasında baktı tabi yine kese yok. Yarın tekrar gidicem tekrar beta istedi büyük ihtimal dış gebelik ama yine de 2gün bekleyelim dedi. Duruma göre iğne yapacak sonlandırmak için. Zaten bugün yine kanamam oldu. Yani umut yok bende. Sadece kolayca bitsin bu süreç ve normale döneyim istiyorum çünkü iki gündür perişan oldum o kadar zormuş ki. İlk başta negatif olsaydı kendimi hazırlamıştım asla şuan ki kadar üzülmezdim. Ama şimdi susam kadar bi embriyoda olsa onu içinde hissedip umut edip hayal kurup sonra yok etmek. Üstelik bunu kanamayla atıcam belki tuhaf gelicek size ama o kanamanın o binbir emekle uğraşıp elde ettiğim hayal ettiğim şey olduğunu bilmek çok kalbimi acıtıyorAynn ben de kaset testte ikinci çizgiyi gördüm ama transfer sonrasi 12. gün beta 5.53 çıktı. Yarın tekrar kan vercem. Sizin nasıl oldu
Bugün iğne ile sonlanacaktı hayatımın şokunu yaşadım muayene etti kese gözüktü iğne iptal gebelik takibi başlandı şaka gibi ne yaşıyorum ben sevineyim mi ne yapayım bilemedimhayırlısı olsun hakkında tez vakitte
Ayyyyy Allah’ıma şükürler olsun çok ama çok sevindim duaların gücüne inanıyorum tabikiiiiiii sevin ya tabiki çok şükür. İnşallah sağlıkla ilerlerBugün iğne ile sonlanacaktı hayatımın şokunu yaşadım muayene etti kese gözüktü iğne iptal gebelik takibi başlandı şaka gibi ne yaşıyorum ben sevineyim mi ne yapayım bilemedim
Sizin de diğer arkadaş gibi olsun inşallahRabbim tez günde kucağını sağlıkla çocuklarla doldursun. Şuan senin sağlığın daha önemli Allah yardımcın olsun.![]()
Merhabalar var mı güzel haberleriniz?merhaba,
dün akşam kan verdim bugün sabah çıktı sonuç 236, 131'e göre yine 2 katı bi artış yok ama %66 var sanki.
umudumu yitirmiyorum ama boş gebelik sağlıksız vs olmasından da çok korkuyorum. böyle örnekler var mı ya hiç benim içimi rahatlacak?
Ayy çok sevindim yorumunuzu okuyunca durumu takip ediyordum buradan. Ne kadar da güzel bir haber :)Bugün iğne ile sonlanacaktı hayatımın şokunu yaşadım muayene etti kese gözüktü iğne iptal gebelik takibi başlandı şaka gibi ne yaşıyorum ben sevineyim mi ne yapayım bilemedim
Şu an bu mesaj nasıl umut dolu geldi cuma günü kontrolüm var benimde inşallah böyle güzel haberlerim olur diye geçirdim içimdenBugün iğne ile sonlanacaktı hayatımın şokunu yaşadım muayene etti kese gözüktü iğne iptal gebelik takibi başlandı şaka gibi ne yaşıyorum ben sevineyim mi ne yapayım bilemedim
Merhaba, ondan sonra değerim 579 geldi çok şükür bugün kese randevum vardı ve keseyi gördük binlerce kere şükür Allah’ıma haftaya bebek ve kalp atışı muayenesı inşallahMerhabalar var mı güzel haberleriniz?
Çok sevindim tebrik ederim siziMerhaba, ondan sonra değerim 579 geldi çok şükür bugün kese randevum vardı ve keseyi gördük binlerce kere şükür Allah’ıma haftaya bebek ve kalp atışı muayenesı inşallah
Gerçekten umudunuzu kesmeyin ben muayene anına kadar hem umutsuzdum ama kesilmemesi gerekiyormuş mucizem oldu ilaç gibi geldi bana günlerdir uyku uyuyamıyodum ne olacak ne gidecek diye belirsizlik çok çok daha kötü çok teşekkür ederim rabbim size de tattırsın bütün isteyenlereŞu an bu mesaj nasıl umut dolu geldi cuma günü kontrolüm var benimde inşallah böyle güzel haberlerim olur diye geçirdim içimdensizin adınıza çok ama çok sevindim
inşallah her şey çok güzel ilerler sağlıkla kucağınıza alırsınız
![]()
Hemde nasıl güzel bir haber oldu hepinize nasip etsin Rabbim çok teşekkür ederimAyy çok sevindim yorumunuzu okuyunca durumu takip ediyordum buradan. Ne kadar da güzel bir haber :)
Bana da stres yapmamamı söylediniz insanın elinde olmuyor ben bugün gerçekten bir mucize yaşadım İnşllah devamı da güzel gider kucağımıza alırız çok teşekkür ederim bende kocaman sarılıyorum sizlereAyyyyy Allah’ıma şükürler olsun çok ama çok sevindim duaların gücüne inanıyorum tabikiiiiiii sevin ya tabiki çok şükür. İnşallah sağlıkla ilerler
Bugün benimde kese randevum vardı çok şükür bende keseyi gördüm bütün herşey psikolojik doktorum yalvardı stres yapma diye . Haftaya inşallah kese içinde bebeği ve kalp atışınıda görürüz allahım güldürsün yüzümüzü çok sevindim kocaman sarılıyorum![]()