kızlar bugün 11.günüm, kan testim yarın ama dayanamadım sabah idrar testi yaptım 5 dk sonra ikinci çizgi çıktı açık pembe rengi diğeri gibi değil ama belirgin yine de.. sizce hamilemiyim yoksa ilaçların etkisiyle mi böyle
11. gün ve kan testi kocaman NEGATİFFFELİM KOLUM BAGLI son bir umut daha besliyorum içimde kanamam olmazsa 14. gün tekrar test yapcam
Gulsumbeydacımmm evet gebeymişim fakat doktor kimyasal gebelik olduğundan şüphelii ...çoook üzüldüm çookkkk....hala hastada olmuyorum anlamadım hiçbirsey ALLAHIM YARDIM ET!!!Degerim 38,0malesef_ 50,00 den yüksek olması gerekiyormuşşş!!!!! kısacası yarın tekrardan teste gidiyorum..:18:Allah büyükk!!!Ama inan çok korkuyorum çookkk ,hiç umudumda yok...bütün moralim bozuldu!!!!Canım hiçbir belirtiye takılma...Hiç belirti olmayıp hamile kalan ile çok belirtisi olupta hamile kalamayanlar o kadar çook varkiiii!!!!mesela ben!!!Lütfen iyi düsünn..İnsallah Allah hepimize sağlıklı birer evlat nasip etsin!!!
kızlar bugün 11.günüm, kan testim yarın ama dayanamadım sabah idrar testi yaptım 5 dk sonra ikinci çizgi çıktı açık pembe rengi diğeri gibi değil ama belirgin yine de.. sizce hamilemiyim yoksa ilaçların etkisiyle mi böyle
hayırlı olsun inş. sonuç doğrudur
bende bişi sormak istiyorum iltihap olmuş gibi kaşıntı var çok fena
jel kullanıyorum sabaj akşam acaba ondanolmuş olabilirmi
yoksa iltihapmı kaptım
daha test günüme 6 gün var napcam ben:84::84:
allahım son bir umut taşıyodum bügün degerim yükselir diye ama kanamam geldi adet oldum akşam bütün umutlar tükendi bundan sonra haber bekleyen arkadaşlarım için dua etcem allah sizlere güzel haberler almayı nasip etsin
birde arkadaşlar benim ilk denememdede test günü gelmişti kanamam bundada öyle oldu aranızda böyle olan varmı sanki ayarlamışım gibi testi yaptırıyorum akşamına geliyo tuhaffff
belisha doktor sana 2 ay sonra gel diyecek sakın sakın en az 3-4 ay sonra dene ben iki ay sonra yaptırdım tutmadığı gibi 3 ay sürekli kanamam oldu benim gibi acele etme bekle allah sabır versinİnşallah canım..İnşallahhh
Papatya'cım eğer yarında negatif sonuç alırsam ne kadar süre beklemem gerekiyor 2. tüp bebek için?
allahım son bir umut taşıyodum bügün degerim yükselir diye ama kanamam geldi adet oldum akşam bütün umutlar tükendi bundan sonra haber bekleyen arkadaşlarım için dua etcem allah sizlere güzel haberler almayı nasip etsin
birde arkadaşlar benim ilk denememdede test günü gelmişti kanamam bundada öyle oldu aranızda böyle olan varmı sanki ayarlamışım gibi testi yaptırıyorum akşamına geliyo tuhaffff
canım inşallah testin seni yanıltmıştır da kanda pozitifi görürsün güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz
canım inşallah değerin yükselmiştir Allahım hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah bebeğin seninledir ve sağlıklıdır
belisha doktor sana 2 ay sonra gel diyecek sakın sakın en az 3-4 ay sonra dene ben iki ay sonra yaptırdım tutmadığı gibi 3 ay sürekli kanamam oldu benim gibi acele etme bekle allah sabır versin
belisha doktor sana 2 ay sonra gel diyecek sakın sakın en az 3-4 ay sonra dene ben iki ay sonra yaptırdım tutmadığı gibi 3 ay sürekli kanamam oldu benim gibi acele etme bekle allah sabır versin
GÜLSÜM nerdesin inş. bi sıkıntın yoktur merak içindeyim hayırdır inşallah
2 -3 adet dönemi sonra 2. denenebilir...ma gerek kalmaz bence :)
hayırlı olsun inş. sonuç doğrudur
bende bişi sormak istiyorum iltihap olmuş gibi kaşıntı var çok fena
jel kullanıyorum sabaj akşam acaba ondanolmuş olabilirmi
yoksa iltihapmı kaptım
daha test günüme 6 gün var napcam ben:84::84:
Halev cimmm...
malesef değerim düşmeye devam ediyor..çokkkk üzgünümmm...ben artık sizlerin iyi haberleri ile mutlu olucağım inşallahhh..sen nasılsın canım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?