canım nolur üzülme vardır bundada bi hayır demekki daha zamanı değilmiş öyle düşün zamanı gelince bebeğini kucağına alacaksın inş canını sıkma nolur
canım 169 olmuş hayırlısıyla haziranın 7 de ilk kontrolüm
Benim kontrolüm dde 1 hazirann... Hayırlı sonuçlar alırız umarım..
benimde 31 mayıs. Ama ben dayanamayıp keseyi grmek için pazatesi başka bir doktora gitcem. cunku sadece hamılesin dediler başka muayene yapmadılar. merak ediyorum.
benimde 31 mayıs. Ama ben dayanamayıp keseyi grmek için pazatesi başka bir doktora gitcem. cunku sadece hamılesin dediler başka muayene yapmadılar. merak ediyorum.
selam kizlar nasil gidiyor hamilelik pek sesiniz cikmiyor. ben 25 mayista gittim doktora keseyi görduk cok iyi dedi bu cumada kalp atislari icin gidicem insallah duyarim sagliklidir bebegim
selam bende bugun gittim,:)
keseyi ve içindeki bebeği gördük
kalp atışı da var dedi doktorum çok şükür
10 gün sonra tekrar gidicem bende
ayrıca keseyi görme ücreti de ödedik 100 TL
sizden böye bi ücret alındımı muayene ücreti adı altında?
tüpbebek yaaaa herşeyi parayla
bu arada benim doktorum hiç bişey demedi şuna dikkat et buna dikkat et diye
senin doktorun bişeyler dedi mi?
selam bende bugun gittim,:)
keseyi ve içindeki bebeği gördük
kalp atışı da var dedi doktorum çok şükür
10 gün sonra tekrar gidicem bende
ayrıca keseyi görme ücreti de ödedik 100 TL
sizden böye bi ücret alındımı muayene ücreti adı altında?
tüpbebek yaaaa herşeyi parayla
bu arada benim doktorum hiç bişey demedi şuna dikkat et buna dikkat et diye
senin doktorun bişeyler dedi mi?
tüp bebek olayı transferi gerçekleştirene kadar canım
sonrasında normal gebelik takibi sayıldığı için ücrete tabii oluyo
sen 100 vermişsin ben 150 verdim kalp atışlarını görmeye gittiğimizde 10 günü geçmediği için kontrolden sayıldı bakalım bu ay da son kez gidecem ilaçları kesin bırakacağımızı netleştireyim
sonra doğuma kadar başka bi dr gitmeyi düşünüyorum zaten
selam kızlar.. benimde bugun transferimin 3.günü... 2 gün kasık ağrılarım var.. belim ağrıyor.. Ama bugun sadece sol tarafımda ağrı var.. benim test günüm 11 haziran.. benimle aynı gün yada yakın olan var mı??
selam kızlar.. benimde bugun transferimin 3.günü... 2 gün kasık ağrılarım var.. belim ağrıyor.. Ama bugun sadece sol tarafımda ağrı var.. benim test günüm 11 haziran.. benimle aynı gün yada yakın olan var mı??
evet canım bende de kasık ağrısı, kramp, gaz sancısı hersey karışıyo birbirine , dünden beri kramplar arttı,korkuyorum adet mi olucam diye, ama herkeste oluyormus bu , polyanna yı bir beden geçmemiz gerekiyo bu işte:)) moral hep tavan olmalı
Benim transfer 30 mayıstı o gün sayılmıyor, 11 haziran (yani 12.gün )kan testi istediler. Yanlız kendimizi kandırmayalım çünkü teste kadar çok belirgin bir belirti olmuyomuş, tabi insan umutlanmak istiyor o ayrı...Bence bu günlerin tadını çıkaralım başka türlü çekilmeyecek. Şöyle nazlanalım falan:))
İnşallah güzel haberlerimizi paylaşıcazzz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?