Tup bebek sonrasi gebelik testini bekleyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi fege
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay canım hayırlı uğurlu olsun inşallahh:) çok normal karın ağrın.Mümkün olduğunca dinlen canım.Hiç kendini birşey için zorlama olurmu.Bana kan sulandırıcı iğneyi başında verdiler yani yumurtalarım toplanmadan önce canımcım.

sağol canım benim banada bugün başlamamı söylediler normalde transferde başlıyodum ama o yüzden merak ettim.
birde canım senin kaç yumurtan olmuştu ben 6 yumurta duyunca moralim bozuldu biraz:50::50:

sağol canım benim banada bugün başlamamı söylediler normalde transferde başlıyodum ama o yüzden merak ettim.
birde canım senin kaç yumurtan olmuştu ben 6 yumurta duyunca moralim bozuldu biraz:50::50:

Hiç morali bozma arkadaşım.Benim 11 yumurtam toplanmıştı.8'i döllenmişti.Sonuçta bu işte bir tane sağlıklı olması yeterli.Endişeni anlıyorum.Endişeni çok iyi anlıyorum ama şu an çok kafaya takmak kendini üzemketen öteye gitmez.Bırak akışına canım.

Hiç morali bozma arkadaşım.Benim 11 yumurtam toplanmıştı.8'i döllenmişti.Sonuçta bu işte bir tane sağlıklı olması yeterli.Endişeni anlıyorum.Endişeni çok iyi anlıyorum ama şu an çok kafaya takmak kendini üzemketen öteye gitmez.Bırak akışına canım.

inşallah sonumda senin gibi olur canımm
rabbim sanada kucağına almayı nasip etsin inşallah
ben şimdi pogestan iğnemi yaptırmaya gidicem bakalım

inşallah sonumda senin gibi olur canımm
rabbim sanada kucağına almayı nasip etsin inşallah
ben şimdi pogestan iğnemi yaptırmaya gidicem bakalım

Allah cok daha iyi etsin canim.Hakkimizda hayirlisi insallah.Kucagimiza aldigimiz gunleri de konusmak nasip olsun.Hadi git yaptir arkadasim.Kendine de dikkat et.Optum.

Allah cok daha iyi etsin canim.Hakkimizda hayirlisi insallah.Kucagimiza aldigimiz gunleri de konusmak nasip olsun.Hadi git yaptir arkadasim.Kendine de dikkat et.Optum.

sağol canım benim görüşürüz yineee

Arkadaslar bende acibadem maslakda yaptirdim.10 ekim.21 de kan testi yaptir dediler. Idrar testi gostermiyor.bu normalmi? Siz nasil yaptiniz? Lutfen yardimci olun. Cikmiyo diye uyuyamiyorum:(

Arkadaslar bende acibadem maslakda yaptirdim.10 ekim.21 de kan testi yaptir dediler. Idrar testi gostermiyor.bu normalmi? Siz nasil yaptiniz? Lutfen yardimci olun. Cikmiyo diye uyuyamiyorum:KK43:
Canım kan testine kadar hiçbirşey yapma sabırla bekle.
Gebeliği belli eden BetaHCG önce kanda pozitifleşiyor ve bu BetaHCG kanda belli bir değere geldikten sonra idrarda çıkarak idrarda gebelik testi pozitif oluyor.

canim benim doktor BUlent Tiras di. hizmet cok guzel persoenml guleryuzlu ve dikatli. forumlarda yaptiranlarin yorumlari okudum cok pozitiv yazmishlardi bend eoyle gitdim

ben yarin vericem kan testi inüallah olur. ama pek umudum yok.:(

canim benim doktor BUlent Tiras di. hizmet cok guzel persoenml guleryuzlu ve dikatli. forumlarda yaptiranlarin yorumlari okudum cok pozitiv yazmishlardi bend eoyle gitdim
Anladim benim 4 denemem olucak insallah ilk ikii denemem kimyasal ucuncu negatif oldu hastane degistiricem o yuzden sordum maliyeti ne kadar tuttu sizin kacinci deneme sorununuz ne benim sebebi bilinmeyen insallah poZitif sonuc alirsin

Back
X