Tüp bebek sonrası kabız olanlar lütfen cevap yazın

bebisho

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2012
248
6
46
Sivas
Transferim sonrası eve döndüğümde ve ertesi günü kabızlıkla uğraşmak zorunda kaldım ıkınmamak için uğraşsamda wc de uzun kaldım ve hala kabızım yemedim içmedim denemediğim kalmadı. Sorum şu aslında kabızlıkla mücadeleye rağmen hamile kalan varmı lütfen yazın

canım bulabilirsen günde 1 dilim ananas ye bak nasıl geçiyor bide 1 litreye yakın su içmelisin yada günde 2 elme ye kabuklarını soymadan inş. tutunur bebişin.

Transferden sora bende cok kez Kabizlikdan cekdim kuru kaysi ve bol su ic kabiligin gecer . Tutunup tutunmamasiyla ilgisi yok ama sanci agri yapiyor kuru kaysiyi dene bak faydasini görüceksin canim.

Transferden sora bende cok kez Kabizlikdan cekdim kuru kaysi ve bol su ic kabiligin gecer . Tutunup tutunmamasiyla ilgisi yok ama sanci agri yapiyor kuru kaysiyi dene bak faydasini görüceksin canim.

CNm saol ya valla ıkınmıyım diye mahvoluyorum popomun acısını geçtim bebekler tutunmaz diye korkuyorum . Progestan yaparmış kabız ama kimseden ses çıkmıyor demekki biben böleyim. Su erik kayısı incir ne yesem olmadı. Bu acıya dayanırımda tutsun başka bişi istemem

Canim bende de oldu kabizlik. Bol bol sivi tuketmeye calisiyorum daha iyiyim simdi transferin 6. Gunu bugun. Kayisi hosafi iciyorum corba iciyorum ananas yiyorum su iciyorum..baska yapcak bisey yok canm insallah seninki de gecer. Erik ve kayisidan bi hpsaf yap onu ic bence faydasi oluyor

Bugün yaptımcnm kayısı komposto su kurusu işe yaramadı inş böle işe yarar

10.tüp denememde 20+2 haftalık hamileyim.bütün denemelerimde çok fazlasıyla kabızlık sorunu yaşadım halada zaman zaman oluyor.bana son denememde allah razı olsun doktorum duphalac şurup yazdı hiç korkmadan içebilirsin dedi bende içtim.seni anlıyorum banada denediğim yediğim içtiğim hiçbirşey fayda etmemişti çok zor bir durum tutup tutmadığına takılma pozitif düşünmeye çalış ama bu eziyeti boşuna çekme ben önceki denemelerimde çektiğime yanıyorum.sende transferini yapan dr arayıp şurubu sorobilirsin ben transferimden önce progesteron jellere başlayınca içmeye başladım hala hergün içiyorum.

canım merhaba! korkma benim de çok kabızlığım oldu. transfer ile başladı ve hala devam ediyor. benim kabızlığım çok kötü. doğru düzgün tuvalata çıkmışlığım yok. şurup içemiyrum. ama sen duphalac içebilirsin dr yazmıştı. tuvalette çok oturmamaya çalış. evin içinde yormadan yürü. elma, su, kuru kayısı aç karnına. ama ben hala çok kötü kabızım maalesef dr. bebeğe zararı olmaz korkma dedi. sen de rahat ol canım.

Kızlar saolun ya bakalım şimdi komposto içtim inş işe yarar Ama hala birinin ben çok kabızdım bebeğim yinede tutundu demesini bekliyorum )

benimde transferden sonra kabizlik sorunum oldu
ustune ohss oldum karnim su topladi 8 gun hastanede yattim
transferimin 12. gunu yattim hastaneye test yaptilar
ALLAH'a sukurler olsun ki pozitif cikti
kabiz oldum bebeklerim tutunamaz diye dusunme sakin
ben baya kendimi zorladigimi biliyorum mecburiyetten yine sonuc yoktu
sen zorlama kendini ama cok zor biliyorum
dusunmemeye calis hep iyi seyler getir aklina
insALLAH pozitif sonuc alirsin

Oh be nihayet ...saol CNm ya bazen Allah yazdıysa kabızlık bile mani olmaz diyorum .bazende kafaya takıyorum işte 3. Tüp olunca artık iyice hassaslaşıyo insan .ama kabızlığa rağmen embriyonun tuttuğu birilerini bulmak çok rahatlatıcı' hayırlısıyla Allah herkese versin inş

Canim gunaydin kabizliktan ben mahfoldum ilk hamileligimde wc den cikamiyordum bol bol kayisi yedim ve su ictim ve sonuc pozitif rahat ol insallah guzel haberler alirsin

Kabizlik engelmi degilmi bilmem ama hic kabiz olmamayi basardigimda hamile kaldim bunu incir kaynatip suyunu icerek basardim 12 gunde yaptim zarari olmadi faydasi oldu

Merhaba üstünden baya zaman geçmiş ama inşallah cevap verirsiniz. Benim transferimiz 4. Günü ve kabızlık söz konusu. Bir defa ıkınmaktan bir sorun olur mu acaba. Sizin sonuç ne oldu

Merhaba üstünden baya zaman geçmiş ama inşallah cevap verirsiniz. Benim transferimiz 4. Günü ve kabızlık söz konusu. Bir defa ıkınmaktan bir sorun olur mu acaba. Sizin sonuç ne oldu

Günaydın arkadaşım . Sonucun belli oldu mu ? Benim de bugün 4. Günüm hala kabizim hic böyle olmadim . Ananasta yiyorum kayısı da ruketiyorum 2 litre su içiyorum ama yok çıkamadım.

Günaydın arkadaşım . Sonucun belli oldu mu ? Benim de bugün 4. Günüm hala kabizim hic böyle olmadim . Ananasta yiyorum kayısı da ruketiyorum 2 litre su içiyorum ama yok çıkamadım.

Merhaba canım sonucun belli oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…