Tüp bebek sonrası kabız olanlar lütfen cevap yazın

Arkadaşlar transferin 1günü ve epey kabızlık sorunum var bir iki ufak ıkınmam oldu sorun olur mu acaba?

Yarın alayım sende mi olmuştun ? Hayret ya olmaz olmaz tam gününü buldu
Evet canım. İlk gün başladı tam 5 gün ne yaptıysam çare olmadı. Kabız olmayım diye kendime kayısı kompostosu yapmıştım transfer öncesi, ne o etki etti ne kuru üzüm ne ceviz. 5.gün oturup ağladım artık tutacağı varsada ıkınmaktan tutmayacak diye. Eşim gitti aldı şurubu aynı gün etki etti.

Senin mesajını görünce hemen eşime söyledim güldü tamam dedi. Kendisi de sağlıkçı burdan öğrenip ona söylemem gülüyor

Arkadaşlar transferin 1günü ve epey kabızlık sorunum var bir iki ufak ıkınmam oldu sorun olur mu acaba?
Canm ne olursa olsun ıknma cok etkisi yok diyolar ama ben inanmiyorm.
Ilk denememde transferin ertesi gun uyandim cok fenayim öluyorm kabizliktan cahillikya ıkındim ama ufak ıknma ne kelime
Tabiki tutmadi.
Ikinci denememde aksamdan suya gün kurusu koyup yattim sabah ac karna onu yedim suyunu ictm sonra zeytinyagina incir dogramistim onu yedim ustune su ictim yine ogle saatlerimde armut 1 dilm ananas 1 tane activia yogurt yedim gunde 3 litre su ictim duphalac surupta ictim her gun her ihtimale karsi. hic bir sekilde kabiz olmadim hic.
Tuttu hamileydim evet bos kese oldu kurtaj oldum nasip
Sen dediklerimi uygula

Senin mesajını görünce hemen eşime söyledim güldü tamam dedi. Kendisi de sağlıkçı burdan öğrenip ona söylemem gülüyor

Bu forumda herkes tecrübesiyle konuşuyor canım.
Bende forumda öğrendim şurubu aradım doktoruma sordum kullan dedi o da. İlk aylar çok kabızlık yaşadım ben bitirdim şurubu.

Merhaba sizin tedavi sonuçlandı mı?

Neden kendini bu kadar zorlamak yerine ilac kullanmadin. Keske doktorunu arasaydin canim.. benim doktorum duphalac diye bi surup yazdi. Bunu ihtiyacin olmazsa kullanma kabiz olursan gunde 3 kere icebilirsin dedi. Cekmecemde duruyor transferin 2.gunu bugun benimde.. icini rahatlatayim birazcik senin. Doktorumla konusmustum. Kabiz olursam zorlarsam kaybeder miyim demistim embriyoyu. Embriyo tuvalette kaybedilecek birdey degil dedi. Tuvalet yapmakla ikinmakla merdiven cikmakla gezmekle tozmakla dusmez dedi. Hatta kabiz olsan bile dusmez dedi
Biz sadece sen aci cekme tuvalette,uzulme diye ilac yazdik. Psikolojik olarak kafaya takma diye dedi.. rahat ol canim. Elini karnina koy. Hissetmeye calis..dua et. Allah ol derse olur.

Ne rahatlatici bir cevap yazmissiniz. Buraya girip bir cumle ariyordum icimi rahatlatacak. Belli ki tutmus ve hamilesiniz. Saglikla kucaginiza akin insallah

Ne durumdasın şuan canım ? Transfer sonrası ilk günden beri kabızım basurda var bende ilk zamanlar çok canım yandı çok ıkındım şurup kayısılar vs su hiç bir şey fayda etmedi iğneler okadar dert olmadı yani en son zeytin yağını lama gibi kullanınca daha rahat hissettim keşke başta deseydim çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…