tüp bebek sonrası normal yolla gebe kalan varmı?

19 agostostaa tüp bebek tedavimden negatif aldım......19 eylülüdee hamile oldugumu ögrendim...malesef degerlerim hiçç iyi gitmiyoo......26 32 bugun kan vercem yarın sonucum kaç bilmiyom

19 agostostaa tüp bebek tedavimden negatif aldım......19 eylülüdee hamile oldugumu ögrendim...malesef degerlerim hiçç iyi gitmiyoo......26 32 bugun kan vercem yarın sonucum kaç bilmiyom

Canım umudunu kaybetme.Haziran topiğinde bir arkadaşın 7-11 gibi değerlerden arttı.Şu anda belki tutunuyordur.Umarım devamı gelir.

Canım umudunu kaybetme.Haziran topiğinde bir arkadaşın 7-11 gibi değerlerden arttı.Şu anda belki tutunuyordur.Umarım devamı gelir.[/

bugun sonucumuu aldımm 68 katlanmıssssss sükürr olsun.................insalahh benimde o arakdas gibii sonum güzell olurr

merhabalar bende 3.tup bebek denememde hamıle kaldım sımdı bır oglum var 3 yasında ama yanına bır kardes ıstıyoruz ama yıne olmuyor dondurulmuslarım vardı onları koydurdum ama tutmadılar cok uzuldum ama elımden hıc bırsey gelmıyor sımdı tek umudumuz rabbımıze sıkı sarılıp ondan ısmek ınsallahhhh bızlerde bırdun kendılıgınden hamıle kalabılırız yarabbım ınanın adetımın gununun gecıp gebelık tezstı yapıp 2 cızgıyı gormeyı okadar cok ıstıyorumkı ınsallahhhh bırgun goruruz hakkımızda hersey ıcın hayırlısı olsun yaradan buyuk ....

meraba benim dört tüp bebek denemem var İkisi tuttu. Kan pıhtılaşmasından yaşamadı. Son denememde emriyolar dönlenmedi bile doktor hatasıydı Olgunlaşmadan topladı diye düşünüyorum Her tüp bebek denemesinden sonra yumurtlama gününü takip ettim Ve iki seferde kendiliğinden hamile kaldım Şuan altı aylık hamileyim son tüp bebek denememde emriyolar dölenmeyince bana yumurta kaliteniz düşük yumurta donasyonu demişlerdi Bir ay sonra kendiliğinden hamile kaldım Tüp bebek tedaviyeleri paraya dayandığı için merkezlerin çoğu dürüst degil Sebepsiz infertifiiysen kendiliğinden hamile kalabilirsin hatta bu tedavilerden sonra bir çok insan benim gibi oluyor 9 defa tüp bebek deneyip kendiliğinden hamile kalan bile biliyorum

Canim bende bugün negatif sonucu mu aldım maalesef,burdakileri okuyunca doğal yolla olur umudum arttı. Yumurtlama gününü nasıl takip ediyorsun?..

Bende sizlere mucizemi anlatmak isterdim ama daha olmadı.ben 4 senelik evliyim 3 senedir bebek için uğraşıyoruz sayısız çatlama iğnesi 3 aşılama 1 kimyasal gebelik 2 tüp bebek elde var 0. Maddi manevî çöküş sebep yok yani rahim filmi çekildim. Kalp şeklinde dediler histereskopi oldum düzeldi dediler 2. Tüp bebek yaptırdık hemde idrar larda çift çizgi çıktı kan testi koca bir 0 şimdi ne yapayım nasil edeyim çaresizim

6 kere tüp bebek denedim. Son denemeden 1 ay sonra Allah'a çok şükür doğal yoldan hamile kaldım

Slm benim çok yakın arkadaşım 5 kez aşılma 2 kez tüp bebek yaptı tam pes ettiği anda kendiliğinden hamile kaldı 11 yıl sonunda şimdi oğluşunu kucağına almak için gün sayıyor

Merhabalar, 2 buçuk senedir evliyim.Son 1 buçuk senedir çocuk sahibi olmak istiyorduk ancak olamadı.Prolaktinim 3 katı yüksekti sebebi bulunamadı.Yumurta rezervim düşüktü, AMH 0.48 di.Aralık ayında 1 başarısız tüp bebek denemem oldu. Mart ayının başında 2.denemeya başlayacakken gebe olduğumu öğrendim.Ben de her gün bu forumları okuyordum.Bir nebze de olsa sizlere umut vermek istedim.Bol bol dua edin,sabredin,Allah'a sığının.Her şey Rabbimin "OL"demesiyle oluyor.Kun fe yekun...
Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.🤲🏻:dua:

Konunun üstünden çok geçmiş ama yinede yazmak istedim belki okuyan olur benim 8 yıl olmadı 3 tüo bebek denedim aşılama bile yapmadılar eşimin sperm düşüklüğünden sebep hatta normal yolla %10 şansınız var demişti dr birisi 2sinde tutmadı 3.tüp bebekte embriyo bile oluşmadı tedavim yarım kaldı tam 3 ay sonra kendiğinden Rabbim bol hazinesinden verdi ol dedi oldu elhamdülillah şimdi 4.5yaşında bi kızım var bu çok zor bi imtihan ve bir süreci var Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın imtihanını kolay eylesin çünkü yaşayan çooook iyi bilir

Bende bir umut buralarda arastirna yapiyordum. Oyuzden bunu paylasmak istedim. 36 yasindayken 0.13 amh cikti. Cok cok dusuk bir deger. Tup bebek tedabisine basladik. Havuz yontemiyle 5 emriyo olusturulup donduruldu. 21 subatta 3 emriyo tranferi yapildi. 12 gun sonra 5 martta kanda negatif cikti. Hic umudum kalmamisti. 2 hafta sonra asiri istahim acildi. Asiri yorgunluk hissettim. 1 bucuk ay suren lekelenme seklinde kananam oldu. Ben artik menepoza girdigimi yada farkli olumsuz bisey oldugunu dusunerek dr gittim. Ve 8 haftalik hile oldugumu ogrendim. Hemde kalp atsini bile duydum. Inanamadik. Suan 10+4 haftadayim umarim saglikli hayirli bir sekilde kucagima almayida rabbim nasip eder. Hemen tranfer sonrasi hamile kalmisim.Rabbimin mucizesi. Umarim herkes bu mutlulugu yasar.

Konunun üstünden çok geçmiş ama yinede yazmak istedim belki okuyan olur benim 8 yıl olmadı 3 tüo bebek denedim aşılama bile yapmadılar eşimin sperm düşüklüğünden sebep hatta normal yolla %10 şansınız var demişti dr birisi 2sinde tutmadı 3.tüp bebekte embriyo bile oluşmadı tedavim yarım kaldı tam 3 ay sonra kendiğinden Rabbim bol hazinesinden verdi ol dedi oldu elhamdülillah şimdi 4.5yaşında bi kızım var bu çok zor bi imtihan ve bir süreci var Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın imtihanını kolay eylesin çünkü yaşayan çooook iyi bili

Back
X