Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19 agostostaa tüp bebek tedavimden negatif aldım......19 eylülüdee hamile oldugumu ögrendim...malesef degerlerim hiçç iyi gitmiyoo......26 32 bugun kan vercem yarın sonucum kaç bilmiyom
Canım umudunu kaybetme.Haziran topiğinde bir arkadaşın 7-11 gibi değerlerden arttı.Şu anda belki tutunuyordur.Umarım devamı gelir.[/
bugun sonucumuu aldımm 68 katlanmıssssss sükürr olsun.................insalahh benimde o arakdas gibii sonum güzell olurr
meraba benim dört tüp bebek denemem var İkisi tuttu. Kan pıhtılaşmasından yaşamadı. Son denememde emriyolar dönlenmedi bile doktor hatasıydı Olgunlaşmadan topladı diye düşünüyorum Her tüp bebek denemesinden sonra yumurtlama gününü takip ettim Ve iki seferde kendiliğinden hamile kaldım Şuan altı aylık hamileyim son tüp bebek denememde emriyolar dölenmeyince bana yumurta kaliteniz düşük yumurta donasyonu demişlerdi Bir ay sonra kendiliğinden hamile kaldım Tüp bebek tedaviyeleri paraya dayandığı için merkezlerin çoğu dürüst degil Sebepsiz infertifiiysen kendiliğinden hamile kalabilirsin hatta bu tedavilerden sonra bir çok insan benim gibi oluyor 9 defa tüp bebek deneyip kendiliğinden hamile kalan bile biliyorum
Konunun üstünden çok geçmiş ama yinede yazmak istedim belki okuyan olur benim 8 yıl olmadı 3 tüo bebek denedim aşılama bile yapmadılar eşimin sperm düşüklüğünden sebep hatta normal yolla %10 şansınız var demişti dr birisi 2sinde tutmadı 3.tüp bebekte embriyo bile oluşmadı tedavim yarım kaldı tam 3 ay sonra kendiğinden Rabbim bol hazinesinden verdi ol dedi oldu elhamdülillah şimdi 4.5yaşında bi kızım var bu çok zor bi imtihan ve bir süreci var Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın imtihanını kolay eylesin çünkü yaşayan çooook iyi bili