• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek sonrası

svdedis

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
62
6
298
merhaba arkadaşlar. 1. denememden sonra uzun süredir girmiyordum kulübe. aradan bir kaç yıl geçti ikinci denememizi yaptırdık ve olumlu sonuç aldık. testimi cumartesi yaptırdım. 250 küsür çıktı bhcg testi sonucu. doktorumu aradım o gün perşembe cumaya gel dedi. ben de pazartesi gitmeyi düşünüyorum.sizi kaç gün sonra çağırdı doktorunuz ilk muayeneye. bir de 2 buçuk saat mesafedeyim fazla yol da gitmek istemiyorum zararı olur diye. şimdi gidersem kalp atışı falan duyamasa hemen sonraya tekrar çağırır diye de korkuyorum.

merhaba arkadaşlar. 1. denememden sonra uzun süredir girmiyordum kulübe. aradan bir kaç yıl geçti ikinci denememizi yaptırdık ve olumlu sonuç aldık. testimi cumartesi yaptırdım. 250 küsür çıktı bhcg testi sonucu. doktorumu aradım o gün perşembe cumaya gel dedi. ben de pazartesi gitmeyi düşünüyorum.sizi kaç gün sonra çağırdı doktorunuz ilk muayeneye. bir de 2 buçuk saat mesafedeyim fazla yol da gitmek istemiyorum zararı olur diye. şimdi gidersem kalp atışı falan duyamasa hemen sonraya tekrar çağırır diye de korkuyorum.

kan testınden 2 hafta sonra kese görüldü. keseyi gördukten ıkı hafta sonra vajınal ultrason ıle kalp sesi duyuldu. sana tavsiyem keseyı gördukten sonra bıraz gec gıt vajınal ultrason baktırma 7 haftalıkken normal ultrasondan duyuluyor..cunku benım kalp sesı duydugum gunun gecesi kanamam oldu. dr onla alakası yok dıyor ama bence var. kaç ay kanama sorunumla ugrastım. ayrıca olumlu sonuç aldım diye drların dedıgı gıbı gunluk hayatına hemen baslama. otur yat dınlen. ev ısı fazla yapma ıs yerın uzaksa işe gıtme. ben 12 gunden sonra olumlu sonucu alınca ıse basladım. iş yerım uzaktı.bence 12 ya da garantı 16 hafta cıkana kadar tedbırlı ol

canım çok teşekkürler tavsiye ve uyarıların için. pazartesi gitmeyi düşünüyorum bakalım.5 hafta 2 günlük oluyo o zaman da. doktora kalsa dün ya da bugün çağırmıştı kan testinden daha 1 hafta bile geçmeden. 2 buçuk saat yolum var ondan da korkuyorum zaten. toplam 5 saat oluyor

arkadaşlar hayırlı cumalar allah bebeklerinizi sağlıklı sıhatli kucağınızada nasip etsin inşşalah tedavi boyunca neler yaptınız bende 3. denemeye başlıycam inşallah nelere dikkat ettiniz tavsiyeleriniz neler bilgi verebilirmisiniz

teşekkürler, size de. ilaçları aynı zamanda kullanmaya ve dinlenmeye özen gösterdim. bol bol dua ettim. hakkımızda hayırlısını versin Rabbim.

arkadaşlar pazartesi ilk kontrolüme gideceğim, 2 buçuk saat gidiş, 2 buçuk saat geliş 5 saat. daha 6. haftanın içine yeni gireceğim. bi zararı olur mu acaba, tecrübeliler ne tavsiye edersiniz, mola falan vererek gitmek iyi gelir mi, yoksa boşuna mı evhamlanıyorum her zamanki gibi?

6. haftaya yeni girdim, omuz ve kol civarımda batma gibi kulunç gibi bişeyler var normal midir acaba???

dün ikiz olduğunu öğrendim, çok şaşırdım. biri tam gelişememiş, suyu da azmış :(

bugün kötü haberler aldım. geç gelişmekte olan bebeği kaybetmişiz, kanama varmış etrafında. diğeri de gayet sağlıklı. kan uyuşmazlığı durumu olduğu için uyuşmazlık iğnesi verdi. diğeri gayet sağlıklı. böyle bi durum yaşayan var mı, bilen duyan var mı canım çok sıkkın, sabahtan beri ağlıyorum neredeyse. düşük riski var galiba diğerinin de. bu durumlar genellikle nasıl sonuçlanıyor.

azcık moral verin kızlar, olumsuz şeyler biliyorsanız onları da söyleyin nolur

kızlar yok mu böyle bi konuya şahit olan

Canım hiç motalini bozma diğer bebişinde etkilenmesin, böyle şeyler olabilir genelde gelişmemiş keseler kendiliğinden yok olur yada az bi kanamayla düşebilirler ama diğer kese ve bebişe bişey olmaz canım, ben hastanede çalışıyorum çok karşılaşıyorum böyle durumlarla ayrıca 2 kerede tüp bebek yaptırdım, sıkma canını Rabbim diğer bebeğini sana bağışlasın inşallah :16::16::16:

inşallah canım ya Allah razı olsun. isteyen herkese versin Rabbim ama bugün moralim hiç yoktu, doktorumu da değiştirdim riski var falan dedi, bi de kan uyuşmazlığımız var, çok korktum tahlillerde sıkıntı çıkmadı, bundan sonra da çıkmaz inşallah.

Back
X