Tüp bebek sonuç

Mericlila

❤❤
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2020
94
65
8
41
Iyi geceler herkeze.
Ben 5 nisan da taze transfer oldum 2.gün embriyosu 2 adet.
Bugün 10.Günüm kan testi yaptirdim sonuç 09 cikti.
Merkeze haber verdim. Çok erken bu sonuç 19 nisanda yaptirmaniz gerek dediler.
Hem çok üzgünüm hem sinirli.
Bu sonuç yukselir mi? Bu şekilde olup yukselen oldumu ?

Iyi geceler herkeze.
0.9 mu sonuc 9 mu cnm

Iyi geceler herkeze.
Bende mart ayinda 5.gün embriyosu transfer olup 10. Gun 0.10 sonucu almıştım. Ne yazık ki doktor yukselmesini bile takip et demedi sonuç negatif ilaçları keselim dedi. Belki 2. Gün embriyosu olduğu için sizi bekletiyor olabilirler

bence moralını boz a denılenı yap allahtan unut kesılmez🤲🏼O ol derse hersey olur 🥰

Bende mart ayinda 5.gün embriyosu transfer olup 10. Gun 0.10 sonucu almıştım. Ne yazık ki doktor yukselmesini bile takip et demedi sonuç negatif ilaçları keselim dedi. Belki 2. Gün embriyosu olduğu için sizi bekletiyor olabilirler
Evet 2. Gun embriyosu oldugu icinmis ama ne bileyim en azindan deger 3,5 bisey ciksaydi. 4 gunde 2.gun embriyosu da olsa yukselirmiki..

Merhaba benim 2 tane 3.gun transfer edildi transfer tarihim 21 Nisan bugün erken gebelik testi yaptım sonuç pozitif

Transferden sonrakı 7. Günde mı test yaptınız
Bende ilk transferimde 7.gün evde erken gebelik testinde pozitif görmüştüm ertesi gün gidip kan verdim 37.50 çıktı sonra giderek katlandı fakat 8.hafta yoğun kanama geçirdim düşükle sonuçlandı. Şimdi ikinci transferimi dün oldum tekrar gün sayıyorum sizin nezaman oldu transferiniz

Bende ilk transferimde 7.gün evde erken gebelik testinde pozitif görmüştüm ertesi gün gidip kan verdim 37.50 çıktı sonra giderek katlandı fakat 8.hafta yoğun kanama geçirdim düşükle sonuçlandı. Şimdi ikinci transferimi dün oldum tekrar gün sayıyorum sizin nezaman oldu transferiniz
Benım suan transferımın 7. Günü :/ gerçekten çok üzüldüm umarım bu transferınız cok daha olumlu geçer ve bebegınızı kucağınıza alırsınız ıns🤲

Benım suan transferımın 7. Günü :/ gerçekten çok üzüldüm umarım bu transferınız cok daha olumlu geçer ve bebegınızı kucağınıza alırsınız ıns🤲
İnşallah hepimiz müjdeli haberler verebiliriz sizde kucağınıza alırsınız inşallah okadar emek veriyoruz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah 🤲🏻 Sizin kaçıncı gün embriyosu

Iyi geceler herkeze.
Sonucunuz ne oldu ?

Back
X