0.9 mu sonuc 9 mu cnmIyi geceler herkeze.
Ben 5 nisan da taze transfer oldum 2.gün embriyosu 2 adet.
Bugün 10.Günüm kan testi yaptirdim sonuç 09 cikti.
Merkeze haber verdim. Çok erken bu sonuç 19 nisanda yaptirmaniz gerek dediler.
Hem çok üzgünüm hem sinirli.
Bu sonuç yukselir mi? Bu şekilde olup yukselen oldumu ?
0.90.9 mu sonuc 9 mu cnm
Bende mart ayinda 5.gün embriyosu transfer olup 10. Gun 0.10 sonucu almıştım. Ne yazık ki doktor yukselmesini bile takip et demedi sonuç negatif ilaçları keselim dedi. Belki 2. Gün embriyosu olduğu için sizi bekletiyor olabilirlerIyi geceler herkeze.
Evet 2. Gun embriyosu oldugu icinmis ama ne bileyim en azindan deger 3,5 bisey ciksaydi. 4 gunde 2.gun embriyosu da olsa yukselirmiki..Bende mart ayinda 5.gün embriyosu transfer olup 10. Gun 0.10 sonucu almıştım. Ne yazık ki doktor yukselmesini bile takip et demedi sonuç negatif ilaçları keselim dedi. Belki 2. Gün embriyosu olduğu için sizi bekletiyor olabilirler
Keşkebence moralını boz a denılenı yap allahtan unut kesılmezO ol derse hersey olur
Cevabını ne yazik ki bilmiyorum kimsede bilemez insallah yükselir...Evet 2. Gun embriyosu oldugu icinmis ama ne bileyim en azindan deger 3,5 bisey ciksaydi. 4 gunde 2.gun embriyosu da olsa yukselirmiki..
Haklisin beklemekten baska care yok yinede tesekkur ederim :)Cevabını ne yazik ki bilmiyorum kimsede bilemez insallah yükselir...
taze transfermi dondurulmuşmu canımMerhaba benim 2 tane 3.gun transfer edildi transfer tarihim 21 Nisan bugün erken gebelik testi yaptım sonuç pozitif
Dondurulmuş canimtaze transfermi dondurulmuşmu canım
Hayırlı olsun o zaman canım 2-3 gün sonra kan testi yaptırın oradada pozititfi görürsün inşAllahDondurulmuş canim
Transferden sonrakı 7. Günde mı test yaptınızMerhaba benim 2 tane 3.gun transfer edildi transfer tarihim 21 Nisan bugün erken gebelik testi yaptım sonuç pozitif
Bende ilk transferimde 7.gün evde erken gebelik testinde pozitif görmüştüm ertesi gün gidip kan verdim 37.50 çıktı sonra giderek katlandı fakat 8.hafta yoğun kanama geçirdim düşükle sonuçlandı. Şimdi ikinci transferimi dün oldum tekrar gün sayıyorum sizin nezaman oldu transferinizTransferden sonrakı 7. Günde mı test yaptınız
Benım suan transferımın 7. Günü :/ gerçekten çok üzüldüm umarım bu transferınız cok daha olumlu geçer ve bebegınızı kucağınıza alırsınız ınsBende ilk transferimde 7.gün evde erken gebelik testinde pozitif görmüştüm ertesi gün gidip kan verdim 37.50 çıktı sonra giderek katlandı fakat 8.hafta yoğun kanama geçirdim düşükle sonuçlandı. Şimdi ikinci transferimi dün oldum tekrar gün sayıyorum sizin nezaman oldu transferiniz
İnşallah hepimiz müjdeli haberler verebiliriz sizde kucağınıza alırsınız inşallah okadar emek veriyoruz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahBenım suan transferımın 7. Günü :/ gerçekten çok üzüldüm umarım bu transferınız cok daha olumlu geçer ve bebegınızı kucağınıza alırsınız ıns
5.gün embriyosuİnşallah hepimiz müjdeli haberler verebiliriz sizde kucağınıza alırsınız inşallah okadar emek veriyoruz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahSizin kaçıncı gün embriyosu
Amın ıns Allah ısteyen herkese versın ınsİnşallah hepimiz müjdeli haberler verebiliriz sizde kucağınıza alırsınız inşallah okadar emek veriyoruz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahSizin kaçıncı gün embriyosu
Sonucunuz ne oldu ?Iyi geceler herkeze.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?