• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek sonucu bekleyenler..

yasamak_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
104
0
26
İstanbul
arkadaslar benim son 6 günüm çok sabırsızımm ya sizz ....
2 embrıo transver edildi sonuc ne olacak çok merak ediyorumm bana dua edin lütfenn ...

arkadaslar benim son 6 günüm çok sabırsızımm ya sizz ....
2 embrıo transver edildi sonuc ne olacak çok merak ediyorumm bana dua edin lütfenn ...

İnşallah hamilelik sonucunu alır ve kucağına sağlıkla alırsın canım..

yaşamak, seninle aynı zamanda öğrenicez sanırım 2 ağustosta belli olacak. herhangi birşey hissediyor musun?? benim sadece kasıklarımda hafif birşeyler var ama tabi yumuş toplama falan oldu yaa normaldir sanırım.

yaşamak, seninle aynı zamanda öğrenicez sanırım 2 ağustosta belli olacak. herhangi birşey hissediyor musun?? benim sadece kasıklarımda hafif birşeyler var ama tabi yumuş toplama falan oldu yaa normaldir sanırım.

benden 2 gün sonra senin güzel haberlerini aliriz insallah canım ayakta bıraz fazla durdugum zaman belim agırıyo normalde agırm olmuyodu kasıklarımda ağrı yok benim ama doktorumun bana verdiği yazıda kasıklarda agrı bel ağrısı adet olcakmıs gibi ağrılar olabilir bunlar normal olan şeyler yazıyo inşallah hepimiz güzel sonuclar alırız canım bu arada kac embrio transver edılmişti sana ??

Selam Kızlar:)
Benimde 2. günüm bugün heyecanı sormayın valla evde vakitte geçmiyor yatarak :)) İnşl güzel haberlerimizi yazarız hep birlikte

Selam Kızlar:)
Benimde 2. günüm bugün heyecanı sormayın valla evde vakitte geçmiyor yatarak :)) İnşl güzel haberlerimizi yazarız hep birlikte

canım ben fazla yatmıyorum doktorum normal hayata devam etmemi kendimi fazla kasmamamı söyledi sadece ağır kaldırma dedi inşallah güzel haberleri peş peşe veririz :))))

canım 1 embriyo transfer edildi yaşımdan dolayı

ben 24 yaşındayım bikac hastaneye gittim önce arastırdım hepsi tek embriyo transver edebiliyoruz demişti ama memorial da handan hanım cok tatlı bir bayan rica ettim saolsun hemen kabul etti ama
daha önce dıs gebelik geçirdim ikide basarısız aşılama oldugu için belkide kabul etmiştir

anladım canım benim ilk tüp denemem belki ondan belki yaştan 35 yaaş sınırlaması varmış aman olsun da tek de razıyım:))

Selam benim de transferim 20 temmuzda gerçekleşti. test günüm 2 ağustos. Bekleme aşamasındayım. bu benim 6. tüp bebek denemem o yüzden tecrübeliyim biraz :1:

ben de aynı gün yaptırdım transferi ilk denemem çok umutsuzum aslında.senin bunlardan hiç mi tutmadı yoksa düştümü canım

ben de aynı gün yaptırdım transferi ilk denemem çok umutsuzum aslında.senin bunlardan hiç mi tutmadı yoksa düştümü canım

canım neden umutsuzsun ki karamsar olma moralini yüksek tut güzel düşün güzel sonuclar al insallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürür inşallah ...

canım neden umutsuzsun ki karamsar olma moralini yüksek tut güzel düşün güzel sonuclar al insallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürür inşallah ...

Sadece biri tuttu o da dış gebelik oldu. Neden umutsuzsun ki canım. Bence moralini yüksek tut ve inan bu tedavide psikoloji bu aşamada çok önemli.

Back
X