• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek sonucu bekleyenler..

Selam Kızlar ;
bugün 3. gün zaman geçmek bilmiyor :)
siz neler yapıyorsunuz evde yatarak vakit geçirmek çok zor ya :(
birde kasıklarımda ki ağarılar beni rahatsız ediyor adet sancısı gibi ağrılarım var
benim de ikinci denemem fakat bu denemem ilkine göre çok farklı olduğu için karşılaştırma yapamıyorum

Benim de 5. günüm. Evde dinleniyorum ben de ama artık yatmıyorum evde günlük işlerimi kendimi yormadan yapıyorum. ilk günler ağrılarım oldu benim de ama şimdi yok sadece belim de ağrı var biraz ve çok çabuk yoruluyorum.

Benim de 5. günüm. Evde dinleniyorum ben de ama artık yatmıyorum evde günlük işlerimi kendimi yormadan yapıyorum. ilk günler ağrılarım oldu benim de ama şimdi yok sadece belim de ağrı var biraz ve çok çabuk yoruluyorum.

Betty sen benden öndesin 2 gün :)) canım günlük işler derken kastın nedir ?
Ben mesela dün yemek yaptım kendimi yormadan ama çok korkuyuroum . arada kalkıp wc ye gidiorum bilgisayara oturuyorum onun dışında başka yaptığım pek bir şey yok :)

ama bugün nevresimlerimi değiştirdim yavaş yavaş . off bilmiyorum ama cabucak geçsin istiyorum :)

Ben mesela dün yemek yaptım kendimi yormadan ama çok korkuyuroum . arada kalkıp wc ye gidiorum bilgisayara oturuyorum onun dışında başka yaptığım pek bir şey yok :)

ama bugün nevresimlerimi değiştirdim yavaş yavaş . off bilmiyorum ama cabucak geçsin istiyorum :)

canım bana doktorum günlük hayatına devam edebilirsin dedi ama kalkıp ramazan temizliği bayram temizliği yapma dedi yavas yavas kendini yormadan günlük ev işlerini yap yürüyüş yap komsu ziyareti yap kendini evde çok fazla bunaltma dedi yemek yapmak falan sana zarar vermez sanmıyorum

bende bugün biraz iş falan yaptım ama korkuyorum :( eşim çok efam yapıyor sakın kalkma bişe yapma diye . bişede yapmayınca vakit geçmiyor ki . cabucak geçsin istiyorum :)

Selam Kızlar ;
birde kasıklarımda ki ağarılar beni rahatsız ediyor adet sancısı gibi ağrılarım var
benim de ikinci denemem fakat bu denemem ilkine göre çok farklı olduğu için karşılaştırma yapamıyorum

Slm benim de 3. günüm.
Aynı gün olması süper bir tesadüf. :)
Ben çalışıyorum iş yerindeyim, evde oldugum zamanda da kendimi çok yormamaya çalışıyorum ama mutfakda iş olursa yapıyorum yavaş yavaş..
Onun dışında kendimi çok yormamaya çalışıyorum.
İnşallah hayırlısı ile güzel haberler alırız..
Sevgiler..

bende bugün biraz iş falan yaptım ama korkuyorum :( eşim çok efam yapıyor sakın kalkma bişe yapma diye . bişede yapmayınca vakit geçmiyor ki . cabucak geçsin istiyorum :)

korkma canım günlük yaşantına devam et çok fazla efam yapmak iyi değil doktorlar zararı olsa günlük yaşantınıza devam edin dermiydi hiç ...

Sadece biri tuttu o da dış gebelik oldu. Neden umutsuzsun ki canım. Bence moralini yüksek tut ve inan bu tedavide psikoloji bu aşamada çok önemli.

ya bende dış gebelik geçirdim ama normal yolla hamıle kalmıstım gebelik bidaha olmayınca tabi birsürü doktora gittim dış gebelik riskinden kurtulmak istiyosan tüp bebek yaptır dediler ben o yüzden tüp bebek denedim şimdi yazdıklarını okuyunca korktum ya yine dış gebelik olursa ..:((( allahım yaşatmasın bidaha çok zor ...

bu sitedeki yorumları sizlerin yazdıklarını okuyarak moral topladım çok sağolun.insan kendini yalnız sanıyor çevredeki herkes çatır çatır doğururken neden diye sorguluyor bazen,ama sizlerle konuşmak ,seni anlayan birilerinin olduğunu bilmek çok güzel!!! herşey gönlünüzce olsun inşallah!!

Slm benim de 3. günüm.
Aynı gün olması süper bir tesadüf. :)
Ben çalışıyorum iş yerindeyim, evde oldugum zamanda da kendimi çok yormamaya çalışıyorum ama mutfakda iş olursa yapıyorum yavaş yavaş..
Onun dışında kendimi çok yormamaya çalışıyorum.
İnşallah hayırlısı ile güzel haberler alırız..
Sevgiler..

Canım hayırlı olsun tedavin . Miniklerimiz bizimle birlikteler Allah'ın izni ile insl . :))

bu sitedeki yorumları sizlerin yazdıklarını okuyarak moral topladım çok sağolun.insan kendini yalnız sanıyor çevredeki herkes çatır çatır doğururken neden diye sorguluyor bazen,ama sizlerle konuşmak ,seni anlayan birilerinin olduğunu bilmek çok güzel!!! herşey gönlünüzce olsun inşallah!!

Selam canım ;
Burada hepimiz ortak bir paydada buluşuyoruz ve hePimizin de amacı aynı . Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Canım ben de senin gibi yemek falan yapıyorum kendimi yormadan dinlene dinlene ama temizlik falan yapmıyorum.. Arasıra evin içinde dolaşıyorum...

ya bende dış gebelik geçirdim ama normal yolla hamıle kalmıstım gebelik bidaha olmayınca tabi birsürü doktora gittim dış gebelik riskinden kurtulmak istiyosan tüp bebek yaptır dediler ben o yüzden tüp bebek denedim şimdi yazdıklarını okuyunca korktum ya yine dış gebelik olursa ..:((( allahım yaşatmasın bidaha çok zor ...

Ben de olmaz diye düşünüyordum ama dr un dediği nadir de olsa oluyormuş o da tek pozitif sonucumda benim şansıma denk geldi... Dediğim gibi sık olan bir durum olmadığı için korkmana gerek yok sonuçta senin de dediğin gibi dış gebelik yaşayanlara tüp bebek öneriliyor...

Selam benim de transferim 20 temmuzda gerçekleşti. test günüm 2 ağustos. Bekleme aşamasındayım. bu benim 6. tüp bebek denemem o yüzden tecrübeliyim biraz :1:

cnm hayırlı olsun transferin peki önceki denemelerindeki sonuçlar neydi seni üzmek istemem ama bende 6 deneme yaptım kayıpla sonuçlandı hep şimdi 7.için bekliyorum.

Selam Kızlar ;

canım bunlar normalmiş benımde bugün belim ağırıyor hastaneyi aradım normal dedi ağrı kesici iç dedi 8 saat arayla ağrı kesici içebilirsin dedi oruçluyum şuan o yüzden içemiyorum iftardan sonra içicem

yaşamak, seninle aynı zamanda öğrenicez sanırım 2 ağustosta belli olacak. herhangi birşey hissediyor musun?? benim sadece kasıklarımda hafif birşeyler var ama tabi yumuş toplama falan oldu yaa normaldir sanırım.

Arkadaşlar benim de tarihim 6 agustos :)
Heyecan gittikçe artıyor..
Hepimize bol şans diliyorum..

Selam benim de transferim 20 temmuzda gerçekleşti. test günüm 2 ağustos. Bekleme aşamasındayım. bu benim 6. tüp bebek denemem o yüzden tecrübeliyim biraz :1:

Selam,
benim 24 temmuz transfer günüm.
Test 6 agustos.Bekleme aşamasındayım ben de ve 3. deneme..
Malesef ben de tecrübeliyim
Hayırılsı inşallah...

betty heyecanlımısın?? ben adet belirtileri hissediyorum,korkuyorum da hafiften:(( Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

babyone inşallah arka arkaya alırız güzel haberleri:)) benim 2 ağustos senin 6 mış! NİSAN ANNELERİ oluruz hep beraber:))

cnm hayırlı olsun transferin peki önceki denemelerindeki sonuçlar neydi seni üzmek istemem ama bende 6 deneme yaptım kayıpla sonuçlandı hep şimdi 7.için bekliyorum.

sadece 3. deneme pozitifti o da maalesef dış gebelikmiş. Diğerleri hep negatifti. Benim 3. denemeden sonra kendliğinden olan bir hamileliğim var ama o da düşükle sonuçlandı. Son iki denemede PGD yaptırdık bende ya da eşimde genetik sorun yok ama embriyolarda sorun çıkıyor bu tedavimde 9 embriyodan bir tanesi sağlıklı çıktı...

Senin için üzüldüm ben 7. denemeyi düşünemiyorum bu son olur diyorum olumlu olsa da olumsuz olsa da... Zaten 6. için de 2 sene bekledim.. Umarım sen 7. de mutluluğu yaşarsın.. Ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun

Back
X