inşallah güzel sonuc alırız hep birlikte allah hepimizin yardımcısı olsun
Amin canım inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah güzel sonuc alırız hep birlikte allah hepimizin yardımcısı olsun
Benim de 5. günüm. Evde dinleniyorum ben de ama artık yatmıyorum evde günlük işlerimi kendimi yormadan yapıyorum. ilk günler ağrılarım oldu benim de ama şimdi yok sadece belim de ağrı var biraz ve çok çabuk yoruluyorum.
Betty sen benden öndesin 2 gün :)) canım günlük işler derken kastın nedir ?
Ben mesela dün yemek yaptım kendimi yormadan ama çok korkuyuroum . arada kalkıp wc ye gidiorum bilgisayara oturuyorum onun dışında başka yaptığım pek bir şey yok :)
ama bugün nevresimlerimi değiştirdim yavaş yavaş . off bilmiyorum ama cabucak geçsin istiyorum :)
Selam Kızlar ;
bugün 3. gün zaman geçmek bilmiyor :)
siz neler yapıyorsunuz evde yatarak vakit geçirmek çok zor ya
birde kasıklarımda ki ağarılar beni rahatsız ediyor adet sancısı gibi ağrılarım var
benim de ikinci denemem fakat bu denemem ilkine göre çok farklı olduğu için karşılaştırma yapamıyorum
bende bugün biraz iş falan yaptım ama korkuyorumeşim çok efam yapıyor sakın kalkma bişe yapma diye . bişede yapmayınca vakit geçmiyor ki . cabucak geçsin istiyorum :)
Sadece biri tuttu o da dış gebelik oldu. Neden umutsuzsun ki canım. Bence moralini yüksek tut ve inan bu tedavide psikoloji bu aşamada çok önemli.
Slm benim de 3. günüm.
Aynı gün olması süper bir tesadüf. :)
Ben çalışıyorum iş yerindeyim, evde oldugum zamanda da kendimi çok yormamaya çalışıyorum ama mutfakda iş olursa yapıyorum yavaş yavaş..
Onun dışında kendimi çok yormamaya çalışıyorum.
İnşallah hayırlısı ile güzel haberler alırız..
Sevgiler..
bu sitedeki yorumları sizlerin yazdıklarını okuyarak moral topladım çok sağolun.insan kendini yalnız sanıyor çevredeki herkes çatır çatır doğururken neden diye sorguluyor bazen,ama sizlerle konuşmak ,seni anlayan birilerinin olduğunu bilmek çok güzel!!! herşey gönlünüzce olsun inşallah!!
Betty sen benden öndesin 2 gün :)) canım günlük işler derken kastın nedir ?
Ben mesela dün yemek yaptım kendimi yormadan ama çok korkuyuroum . arada kalkıp wc ye gidiorum bilgisayara oturuyorum onun dışında başka yaptığım pek bir şey yok :)
ama bugün nevresimlerimi değiştirdim yavaş yavaş . off bilmiyorum ama cabucak geçsin istiyorum :)
ya bende dış gebelik geçirdim ama normal yolla hamıle kalmıstım gebelik bidaha olmayınca tabi birsürü doktora gittim dış gebelik riskinden kurtulmak istiyosan tüp bebek yaptır dediler ben o yüzden tüp bebek denedim şimdi yazdıklarını okuyunca korktum ya yine dış gebelik olursa ..(( allahım yaşatmasın bidaha çok zor ...
Selam benim de transferim 20 temmuzda gerçekleşti. test günüm 2 ağustos. Bekleme aşamasındayım. bu benim 6. tüp bebek denemem o yüzden tecrübeliyim biraz![]()
Selam Kızlar ;
bugün 3. gün zaman geçmek bilmiyor :)
siz neler yapıyorsunuz evde yatarak vakit geçirmek çok zor ya
birde kasıklarımda ki ağarılar beni rahatsız ediyor adet sancısı gibi ağrılarım var
benim de ikinci denemem fakat bu denemem ilkine göre çok farklı olduğu için karşılaştırma yapamıyorum
yaşamak, seninle aynı zamanda öğrenicez sanırım 2 ağustosta belli olacak. herhangi birşey hissediyor musun?? benim sadece kasıklarımda hafif birşeyler var ama tabi yumuş toplama falan oldu yaa normaldir sanırım.
Selam benim de transferim 20 temmuzda gerçekleşti. test günüm 2 ağustos. Bekleme aşamasındayım. bu benim 6. tüp bebek denemem o yüzden tecrübeliyim biraz![]()
cnm hayırlı olsun transferin peki önceki denemelerindeki sonuçlar neydi seni üzmek istemem ama bende 6 deneme yaptım kayıpla sonuçlandı hep şimdi 7.için bekliyorum.
Selam,
benim 24 temmuz transfer günüm.
Test 6 agustos.Bekleme aşamasındayım ben de ve 3. deneme..
Malesef ben de tecrübeliyim
Hayırılsı inşallah...