• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek sonucu bekleyenler..

betty heyecanlımısın?? ben adet belirtileri hissediyorum,korkuyorum da hafiften:(( Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Heyecanlıyım evet ama bu kadar deneme sonunda beklerken çok fazla düşünmemeyi öğrendim.. Öncekilerde hep tutmalı diye kendimi şartlandırıyordum tabi sonu hep hüsran bu kez çok rahatım negatif de olsa ben hayatıma devam edeceğim sonuçta..
Ben de ağrı falan yok ama hatta sanki hiç bir şey olmamış gibi..... Gözümle görmesem transfer etmediler mi diyeceğim :1:
Adet belirtilerine takılma o herkeste oluyor Benim kendiliğinden olan hamileliğimde öyle adet sancılarım olmuştu ki her zamankinden fazlaydı ama sonuçta hamileydim Hakkımızda hayırlısı olsun

babyone inşallah arka arkaya alırız güzel haberleri:)) benim 2 ağustos senin 6 mış! NİSAN ANNELERİ oluruz hep beraber:))

inşallah inşallah inşallah elifterya.. :)
Nisan bebkleri Nisan anneleri bıcır bıcır ...;))
Harika olacak inşallah...Bu arada şu anda bizim gibi kaç arkadaş var?
Transferi son 1 haftada olmuş ve test sonuçlarını bekleyen?
Arkadaşlar bilen varsa yazıp listeleyebilir mi?
:)

Benim test günüm 2 Ağustos

hayırlı haberler inşallah...:)
biraz formun geri sayfalarına baktım da aşagıdaki arkadaş ve tarihler dogru değil mi? bunun dışında test tarhi bu tarihler civarı olan arkadaşımız var mı

xbettyx -- 2agustos
elifterya09 -- 2agustos
yaşamak --2 agustos
babyone --6 agustos

sadece 3. deneme pozitifti o da maalesef dış gebelikmiş. Diğerleri hep negatifti. Benim 3. denemeden sonra kendliğinden olan bir hamileliğim var ama o da düşükle sonuçlandı. Son iki denemede PGD yaptırdık bende ya da eşimde genetik sorun yok ama embriyolarda sorun çıkıyor bu tedavimde 9 embriyodan bir tanesi sağlıklı çıktı...

Senin için üzüldüm ben 7. denemeyi düşünemiyorum bu son olur diyorum olumlu olsa da olumsuz olsa da... Zaten 6. için de 2 sene bekledim.. Umarım sen 7. de mutluluğu yaşarsın.. Ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun

benim 1 ay sonra lenfosit aşı tedavim başlıyor 4 ay sonrada tüp bebek için dondurulmuş tedavisine başlıycam inşallah son olur cnm rabbim emeklerimizi boş çevirmesin

biraz formun geri sayfalarına baktım da aşagıdaki arkadaş ve tarihler dogru değil mi? bunun dışında test tarhi bu tarihler civarı olan arkadaşımız var mı

xbettyx -- 2agustos
elifterya09 -- 2agustos
yaşamak --2 agustos
babyone --6 agustos

benim de 20 temmuz da transferim oldu. doktorum 1 ağustos ta testimi yaptırmamı söyledi.Allah hepimizin hayırlısıyla pozitif sonuç almamızı nasip etsin.

xbettyx -- 2agustos
elifterya09 -- 2agustos
yaşamak --2 agustos
babyone --6 agustos

canım benimde 5 ağustos ama ben biraz erken yaptıracağım işe dönmeden sanırım .

benim de 20 temmuz da transferim oldu. doktorum 1 ağustos ta testimi yaptırmamı söyledi.Allah hepimizin hayırlısıyla pozitif sonuç almamızı nasip etsin.

brfn kardeşim,
cevabın için tşkler
inşallah hayırlısı ile Ayın 1 inde pozitif sonuçla dönersin, hepimiz çok mutlu oluruz..
Senin için ve beklemedeki tüm arkadaşlarım için dua edicem..

canım benimde 5 ağustos ama ben biraz erken yaptıracağım işe dönmeden sanırım .

asel_k merhaba canım,
benim tarihim de aslında 5 agustos :) ama pazara geldiği için o gün kan verip ertesi günü yani 6 agust. da sonucu alıcaz..
Aynı gün ikimizinki demek ki..:)
İnşallah birbirimize hayırlı güzel haberler veririrz..
Listemizde son durum:
xbettyx -- 2agustos
elifterya09 -- 2agustos
yaşamak --2 agustos
babyone --6 agustos
asel_k-- 5 agustos

brfn kardeşim,
cevabın için tşkler
inşallah hayırlısı ile Ayın 1 inde pozitif sonuçla dönersin, hepimiz çok mutlu oluruz..
Senin için ve beklemedeki tüm arkadaşlarım için dua edicem..

xbettyx -- 2agustos
elifterya09 -- 2agustos
yaşamak --2 agustos
babyone --6 agustos
asel_k-- 5 agustos
brfn --1 agustos

asel_k merhaba canım,
benim tarihim de aslında 5 agustos :) ama pazara geldiği için o gün kan verip ertesi günü yani 6 agust. da sonucu alıcaz..
Aynı gün ikimizinki demek ki..:)
İnşallah birbirimize hayırlı güzel haberler veririrz..
Listemizde son durum:
xbettyx -- 2agustos
elifterya09 -- 2agustos
yaşamak --2 agustos
babyone --6 agustos
asel_k-- 5 agustos

babyone canım inşllllllllllllllllllllllllllllllll dediğin gibi güzel haberler veririz . benim biraz ağrılarım arttı korkuyorum onun için .

babyone canım inşllllllllllllllllllllllllllllllll dediğin gibi güzel haberler veririz . benim biraz ağrılarım arttı korkuyorum onun için .

Asel_k canım , ağrıların nasıl ağrılar oluyor?
bendeki durum: şu anda bazen sol veya sağ kasıgıma ağrılar giriyor, kısa süreli ve az şiddetli, kramp gibi..
ama yarın öbürgün artabilir tabii, kişiden kişiye değişir ağrı zaman ve şiddetleri..
İnşallah ağrılarımıza değer güzel sonuçlar alıcaz..
Az kaldı, ha gayret..

Asel_k canım , ağrıların nasıl ağrılar oluyor?
bendeki durum: şu anda bazen sol veya sağ kasıgıma ağrılar giriyor, kısa süreli ve az şiddetli, kramp gibi..
ama yarın öbürgün artabilir tabii, kişiden kişiye değişir ağrı zaman ve şiddetleri..
İnşallah ağrılarımıza değer güzel sonuçlar alıcaz..
Az kaldı, ha gayret..

canım 2 gün bildiğin adet ağrısı gibi kasıklarımda ağrı oldu . sonra sol tarafıma doğru indi . Bugün de sağ tarafımdan giriyor . ayakta kaldığım zaman artıyor . bende ayakta kalmamaya dikkat ediyorum . bilmiyorum ama bugün beni biraz rahatsız etti beni bu durum . Tutunma belirtisi midir nedir anlamadım :(

canım 2 gün bildiğin adet ağrısı gibi kasıklarımda ağrı oldu . sonra sol tarafıma doğru indi . Bugün de sağ tarafımdan giriyor . ayakta kaldığım zaman artıyor . bende ayakta kalmamaya dikkat ediyorum . bilmiyorum ama bugün beni biraz rahatsız etti beni bu durum . Tutunma belirtisi midir nedir anlamadım :(

İnan bu formları okuyorum okuyorum bakıyorum herkeste farklı tezahür etmiş,
ben tıp yayınlarından da okuyorum, tbb ile oluşan hamilelik belirtilerinin normal hamilelik belirtilerinden pek farkı yokmuş.
Ama biz daha o aşamaya gelemedik sadece embriyonun anne rahmine tutunma safhası,dediğim gibi kişiden kişiye birazcık farklılık gösteriyor diye düşünüyorum..
Sen de fazla ben de az, ya da tam tersi farklı zamanlarda az ya da çok..sonunda içerde birşeyler olduğu aşikar..
İnşallah bu gayret amacına ulaşır..
Formlarda bir şey okudum ne kadar gerçek bilmiyorum 6. günün çok önemli oldugu söylenmişti, ve bizim de yarın 6. günümüz :),
yarın dikkat etmekte fayda var kendimize ..
formda aratırsan bulursun sen de.. birazcık da ayrıntısı vardı..

ben tıp yayınlarından da okuyorum, tbb ile oluşan hamilelik belirtilerinin normal hamilelik belirtilerinden pek farkı yokmuş.
Ama biz daha o aşamaya gelemedik sadece embriyonun anne rahmine tutunma safhası,dediğim gibi kişiden kişiye birazcık farklılık gösteriyor diye düşünüyorum..
Sen de fazla ben de az, ya da tam tersi farklı zamanlarda az ya da çok..sonunda içerde birşeyler olduğu aşikar..
Formlarda bir şey okudum ne kadar gerçek bilmiyorum 6. günün çok önemli oldugu söylenmişti, ve bizim de yarın 6. günümüz :),

Belirtiler herkeste farklı bir de kullandığımız ilaçlarda etkiliyor özellikle jel (veya iğne) hormon olduğu için vücutta farklılıklar yaratıyor jel kasıklarda ağrı ve akıntıya sabep oluyormuş...
Ama bu 6. gün konusu ilginç doğrusu dün benim 6. günümdü. forumdaki Konunun başlığı neydi..

benim 1 ay sonra lenfosit aşı tedavim başlıyor 4 ay sonrada tüp bebek için dondurulmuş tedavisine başlıycam inşallah son olur cnm rabbim emeklerimizi boş çevirmesin

Canım hatırladım seni konunu okumuştum gerçekten tarifi zor acılar yaşamışsın inş. bu kez sıkıntısız bir şekilde bebeğine kavuşursun.

Belirtiler herkeste farklı bir de kullandığımız ilaçlarda etkiliyor özellikle jel (veya iğne) hormon olduğu için vücutta farklılıklar yaratıyor jel kasıklarda ağrı ve akıntıya sabep oluyormuş...
Ama bu 6. gün konusu ilginç doğrusu dün benim 6. günümdü. forumdaki Konunun başlığı neydi..

xbettyx cim inan hangi topic de okudum hatırlamıyorum,
yanlış ta hatırlıyor olabilirim ama yine de 6. gün diye bir şey okudum zannediyorum, o yüzden yine de dikkat edelim dedim..
senin nasıl geçti bugün 6.gününmüş..

canım valla biraz canımı sıktı ağrılar şiddetli olunca . insan ne düşüneceğini ne hissedeceğini bile şaşırıyor . benim bu ikinci denememdi ve gerçekten çok umutluyum . Allah kimsenin umudunu boşa çıkarmasın inşllllllllllllllllll . bu altıncı günün önemi nedir ki :S

inşallah inşallah inşallah elifterya.. :)
Nisan bebkleri Nisan anneleri bıcır bıcır ...;))
Harika olacak inşallah...Bu arada şu anda bizim gibi kaç arkadaş var?
Transferi son 1 haftada olmuş ve test sonuçlarını bekleyen?
Arkadaşlar bilen varsa yazıp

Selam arkadaslar. Men 23 tarihde transfer olundum. 6 agustos test yapicam. Inshallah hakkimizda hayirlisi

Back
X