Tüp Bebek Sonucu Negatif Olanlar

Burdakiler cok uyusuk ya anlatamam, ben rahim filminide türkiyede cektirdim burda bi türlü randevu vermediler yok su kagit eksik yok burda adetin var diyerekten türkiyede aret kamara gittim muayene olmak icin hepsini bir günde yapmislardi
Evet yurt dışındaki arkadaşlar hep şikayetçiydi sistemden, bizim burda bayağa iyi durumda hatta fazla iyi burda da bazı merkezler resmen ticarethane gibi kullanıyor bunu, Allah insaflı doktorların eline düşürsün

canim kan pihtilasmasina bakildi sadece ve rahim filmim cekildi.. Hic bir sorun yok dediler ama tutunmuyoda.. ben avrupada yasiyorum haftaya carsamba randevum var gittigimde sorayim dna ya genlere baksinlar bide dedigin gibi acaba rahmim gerimi atiyo embryoyu yabanci sanip oda benim aklima takilmisti hepsini sorayim doktora tesekkürler canim allahim sabir versin hepimize insallah
Ben de aynı sebeple ancak 5. Denemede hamile kalabildim. Endonetriosis mi var yoksa sende de?

Bende çikolata kistleri var malesef :KK43: bi de eşimde son dönemlerde morfoloji bozuldu. Her denemeyi bu sefer kesin hamile kalırım umuduyla yaptım, o umut olmazsa zaten insan dayanamaz bu üzüntüye. Maddiyat yetse olana kadar deneme kafasındayım ama inşallah Rabbim hiç birimizi daha fazla uğraştırmaz.
Canım 5 güzel bir sayı ben 5’te hamile kalmıştım. Sonra açıldı 6 ve 7’de de kaldım. Endo sorunun hamilelikle çözülecek merak etme

Canım 5 güzel bir sayı ben 5’te hamile kalmıştım. Sonra açıldı 6 ve 7’de de kaldım. Endo sorunun hamilelikle çözülecek merak etme
İnşalalh cnm ama umudum gitgide azalıyor, bu hastalık her sene kötüye gidiyor :(

İnşalalh cnm ama umudum gitgide azalıyor, bu hastalık her sene kötüye gidiyor :KK43:
Bende ondan korkumdan doğumdan 2 sene sonra aceleyle tekrar tüp bebek yaptım açıkcası ama doktorum artık 2 hamilelikten sonra geri gelmez dedi. Bakalım inşallah öyle olur. Hamile olduğunda büyük bir hızla iyiye gidecek inşallah

Ben de aynı sebeple ancak 5. Denemede hamile kalabildim. Endonetriosis mi var yoksa sende de?
Bugün gittim doktor enson opuda endimetriose oldugu görüldü dedi cok kücük ama ultrasyonda fazla belli degil dedi rahim filmi cekilmeai lazim dedi ama simdi seye yolladi vucudum acaba gerimi atiyo embryoyu yabanci olarak gördügü icin ona bakilacak

Bende ondan korkumdan doğumdan 2 sene sonra aceleyle tekrar tüp bebek yaptım açıkcası ama doktorum artık 2 hamilelikten sonra geri gelmez dedi. Bakalım inşallah öyle olur. Hamile olduğunda büyük bir hızla iyiye gidecek inşallah
Canim merhaba bnde cikolata kisti hastasiyim ve ozel bi tedavi yapcak bi doktor ariorum sn nerde tedavi oldun ?

Back
X