- 20 Nisan 2016
- 128
- 74
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen acabalar bizi yoruyor o yuzden bazen Rabbime teslim olmak lazım. Allah büyük hayırlısı olsun inşallahTransferden sonraki uc gun feci grip oldum ondan mi tutmadi diyorum embriyolar sikintili miydi acaba diyorum transfer zamanını mi yanlis hesapladilar diyorum vs...insanin beyni hic susmuyor![]()
Hayırlısı olsun canim Allah büyük hayırlısı olsun inşallah üzülme zaman herşeyin çaresiTransferimin 13.gunu bugün yaptirdim tahlil 4.9 çıktı. Kismet değilmiş tekrar deneyecegiz
Yarın artar inşaallah Allah nasip etsinTransferimin 13.gunu bugün yaptirdim tahlil 4.9 çıktı. Kismet değilmiş tekrar deneyecegiz
Malesef iyi bir doktora rastlamazsan deneme tahtasına dönüyorsun. Bu kez iyi bir araştırma yap tüp bebek oncesi rahim filmi genetik testler ,pıhtılaşma testi e varsa yaptir sonra bu işlemleri yaptırırken zaman cok geçiyorkızlar hakan hocaya giden var mı hiç memenun kalan varmı ? benden gebetikistediler iki basarısız sonucu keske hersyi bsatan isteseler de bu kadra yıpranmasak![]()
Cnm inşlaah pozitifi görürsün bende kan verdim negatif hissediyorum nedense ama inş pozitif çıkar benim çok ağrım var adet agrısı gibi çok şiddetli seninde olmuşmuydu adet geleceğini belli ettimiGünaydın arkadaşlar dün doktora gittik son transfer için ilaclara başladık. Bir tane dondurulmuşum var hayırlısı olsun dua edin benim için son denemem. Eylülde negatif almıştım buay tekrar başladık kafam karışık acaba erken mi başladım diye.Allah yardımcımız olsun
Evet adet belirtileri hep oldu bel karin ağrısı bacaklarda ağrı ayak üşümesi falan bunlara takılma inşallah bebişin seninledir Allah ol derse olur Rabbim mucizesini sanada gösterirCnm inşlaah pozitifi görürsün bende kan verdim negatif hissediyorum nedense ama inş pozitif çıkar benim çok ağrım var adet agrısı gibi çok şiddetli seninde olmuşmuydu adet geleceğini belli ettimi
Rabbim ol derse olur inşallah çok fazla ağrım olunca adet gelcek hissi oluyoEvet adet belirtileri hep oldu bel karin ağrısı bacaklarda ağrı ayak üşümesi falan bunlara takılma inşallah bebişin seninledir Allah ol derse olur Rabbim mucizesini sanada gösterir
Sunucunuz çıktımı inşallah hayırlı haberler verirsiniz bizeRabbim ol derse olur inşallah çok fazla ağrım olunca adet gelcek hissi oluyo
Hamdolsun hamileyim 75 çıktıSunucunuz çıktımı inşallah hayırlı haberler verirsiniz bize
Maşallah degerlerin kat kat artsın inşallah bebişini sağ-salim kucağına alırsın. Transferden sonra neler yaptın bilgim olsunHamdolsun hamileyim 75 çıktı
Sağol canm iki gün evde dinlendim üçüncü günde markete falan çıktım yani iş yapmadım ama çok ta yatmadım sonrada okula falan gittim öğrenciyimde ben bu yaştan sonra üni kayıt oldum oda biraz benim kafamı dağıttı o şekilde yani bide son günlerde karnım ağrıyordu adet olcam diye ped falan koydum hatta ama sonucu görünce şaşırdım nasip artık bundan sonrasıMaşallah degerlerin kat kat artsın inşallah bebişini sağ-salim kucağına alırsın. Transferden sonra neler yaptın bilgim olsun
Senin için mutlu oldum canım insallah hamileliğin sağlıkla devam eder. Rabbim ol desin yeterki herşey onun elinde. Darısı bize inşallahSağol canm iki gün evde dinlendim üçüncü günde markete falan çıktım yani iş yapmadım ama çok ta yatmadım sonrada okula falan gittim öğrenciyimde ben bu yaştan sonra üni kayıt oldum oda biraz benim kafamı dağıttı o şekilde yani bide son günlerde karnım ağrıyordu adet olcam diye ped falan koydum hatta ama sonucu görünce şaşırdım nasip artık bundan sonrası
O ol derse olur ama benim 4 yıl olmayınca buda olmıycak diye düşündüm çünkü doktora gidiyodym hersey güzel yumurtan güzel çatlatma iğnesi vereyim ilişki olsun sen gene gelcen diyodu ama kaç ay geçti böyle umut ederek bundada umutluydum ama olmuyoduya kesin olcak diyemedim o vardı bnde şu an bile tuhafım kalp atışı duymadan içim rahat etmicek galibaSenin için mutlu oldum canım insallah hamileliğin sağlıkla devam eder. Rabbim ol desin yeterki herşey onun elinde. Darısı bize inşallah
Inşaallah duyarsınız kalbi pıt pıt atar sesi odayı doldurur Allah'ın izniyleO ol derse olur ama benim 4 yıl olmayınca buda olmıycak diye düşündüm çünkü doktora gidiyodym hersey güzel yumurtan güzel çatlatma iğnesi vereyim ilişki olsun sen gene gelcen diyodu ama kaç ay geçti böyle umut ederek bundada umutluydum ama olmuyoduya kesin olcak diyemedim o vardı bnde şu an bile tuhafım kalp atışı duymadan içim rahat etmicek galiba
Canım inşallah şu an bile heyecandan ölcem nerdeyseInşaallah duyarsınız kalbi pıt pıt atar sesi odayı doldurur Allah'ın izniyle