Tüp Bebek Sonucu Negatif Olanlar

Evet yurt dışındaki arkadaşlar hep şikayetçiydi sistemden, bizim burda bayağa iyi durumda hatta fazla iyi burda da bazı merkezler resmen ticarethane gibi kullanıyor bunu, Allah insaflı doktorların eline düşürsün

Ben de aynı sebeple ancak 5. Denemede hamile kalabildim. Endonetriosis mi var yoksa sende de?

Canım 5 güzel bir sayı ben 5’te hamile kalmıştım. Sonra açıldı 6 ve 7’de de kaldım. Endo sorunun hamilelikle çözülecek merak etme

Canım 5 güzel bir sayı ben 5’te hamile kalmıştım. Sonra açıldı 6 ve 7’de de kaldım. Endo sorunun hamilelikle çözülecek merak etme
İnşalalh cnm ama umudum gitgide azalıyor, bu hastalık her sene kötüye gidiyor

İnşalalh cnm ama umudum gitgide azalıyor, bu hastalık her sene kötüye gidiyor
Bende ondan korkumdan doğumdan 2 sene sonra aceleyle tekrar tüp bebek yaptım açıkcası ama doktorum artık 2 hamilelikten sonra geri gelmez dedi. Bakalım inşallah öyle olur. Hamile olduğunda büyük bir hızla iyiye gidecek inşallah

Ben de aynı sebeple ancak 5. Denemede hamile kalabildim. Endonetriosis mi var yoksa sende de?
Bugün gittim doktor enson opuda endimetriose oldugu görüldü dedi cok kücük ama ultrasyonda fazla belli degil dedi rahim filmi cekilmeai lazim dedi ama simdi seye yolladi vucudum acaba gerimi atiyo embryoyu yabanci olarak gördügü icin ona bakilacak

Canim merhaba bnde cikolata kisti hastasiyim ve ozel bi tedavi yapcak bi doktor ariorum sn nerde tedavi oldun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…