- Konu Sahibi papatyam1992
Ben de size katılıyorum, yapılan yorumları biraz talihsiz buldum.Evvelinde diğer durumdan dolayı gitmiş doktora. Onlar öyle mutlu. Ve çirkin olan evlilik sanki tek cinsellik üzerine kurulu. Bugünün çok konuşup yorum yapanlari , yarın sağlık ya da başka sebepten bir sıkıntı yaşar ise o vakit ayrilsinlar aldatsinlar. Ne kadar dar bir bakış. Birde burda kadın hamile olduğunu paylaşmış. Gelin evliliğim üzerine had aşıp yorum yapın dememiş. Bu mübarek günlerde günahtır ayıptır ya . Yeni hamile olan birini üzmek. Kalpler kararmış. İnşallah papatya kardeşimin tedavisi de olur, düzelir. Lakin sinanmadiginiz bir durumda çok yüksekten konuşuluyor ya, Allah ki imtihan etmesin. Size gelin özel hayatım üzerinden yorum yapan diyen olmamış sanırım. Evliliği tek cinsellik gören kişiler , ilk başta kendi evliliğini sorgulasin. Ama bir mutsuzluk olduğu muhakkak. Mutlu olan insan bu kadar hadsizlesmez.
Sonuçta zorlukla elde edilmiş bir gebelik ve bir de bu yorumlar daha da can sıkıcı olabilir onun için.
Yaşadığı sorunu aşmak icin destek aldığını ve çözüm bulamadığını da anlatmış aslında.
İçinde bulunduğu durum belli kişilerce garip karşılansa da ,papatya bu konuda fikir sormamış kimseye ,sadece mutluluğunu paylaşmak istemiş,mutluluğu daim olsun ,2 yıldır bu yolda gözyaşı döken biri olarak söylüyorum bunu.
Eşiyle bir uzlaşmaya varmışlar, sağlıklı ya da sağlıksız bu onlarin ikisinin problemi ,evlatlarını saglikla kucaklarına alsınlar her sey çözülür.
Tüp bebek süreci zaten cok yıpratıcı bir de icine kuşku düşürecek seyler konuşmaya üzmeye gerek yok ,Rabbim tamamına erdirsin insallah ,evladını kolaylikla kucağına almayı nasip etsin