- 10 Aralık 2025
- 22
- 12
- 3
- 27
- Konu Sahibi gunesaybulut
Var çanım Ovitrelle kullanmadın değil mi
yarın 9. Gün testi yarın mı vermeliyim 10. Gün mükoyulaşma var tabi anlamlı beta artısı var mı kanla belli olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var çanım Ovitrelle kullanmadın değil mi
yarın 9. Gün testi yarın mı vermeliyim 10. Gün mükoyulaşma var tabi anlamlı beta artısı var mı kanla belli olur![]()
Canım bekle tam gününde ver yine istersen idrar testi yap zaten var duruyoryarın 9. Gün testi yarın mı vermeliyim 10. Gün mü
bence artık kuyruğuna gelmişssin 10. günü bekleyiveryarın 9. Gün testi yarın mı vermeliyim 10. Gün mü
Benim doktorum 9. Gün ver dedi 5. Gün embriyosuyarın 9. Gün testi yarın mı vermeliyim 10. Gün mü
YaaBenim doktorum 9. Gün ver dedi 5. Gün embriyosu
Ben daha 6. gündeyim 4-5 de silik gördüm ancak düşük değer görmek istemiyorum söyle güzel bi değer görüp dolu dolu sevinmek istiyorum. Düşük çıkarsa bu sefer yükselecek mi kimyasal mı diye sıkıntı yapıp dururum.Yaaverdiniz mi ne durumdasınız
Ay t+8 de çok güzel çıkmış senin değerin artmıştır yarın kan ver bence. Bana da ümit oluyorsun silikten böyle belirgine gidinceArkadaşlar üç gündür yapmış olduğum testlere bakar mısınız lütfennn.. ilk gebeliğimde beta değerleri düzenli artmamış düşükle sonuçlanmıştı. Şimdi bu sonuçlara göre beta düzenli artıyor mudur![]()
Bende öyleyim ilk transferimde 20 ile öğrenmiştim 705 e kadar çıkmıştı ardından düşük yapmıştım o iki günde bir kan vermek beni mahvetmişti..Umarım ilk değerimiz çok yüksek çıkar. 9. Gün mü kan verceksiniz 10-11 i mi bekliceksinizBen daha 6. gündeyim 4-5 de silik gördüm ancak düşük değer görmek istemiyorum söyle güzel bi değer görüp dolu dolu sevinmek istiyorum. Düşük çıkarsa bu sefer yükselecek mi kimyasal mı diye sıkıntı yapıp dururum.
5. Gün embriyosuna 9. Gün kan verdiriyor doktorun dediği tarih zatenBende öyleyim ilk transferimde 20 ile öğrenmiştim 705 e kadar çıkmıştı ardından düşük yapmıştım o iki günde bir kan vermek beni mahvetmişti..Umarım ilk değerimiz çok yüksek çıkar. 9. Gün mü kan verceksiniz 10-11 i mi bekliceksiniz
Yarın haber veririm sizeAy t+8 de çok güzel çıkmış senin değerin artmıştır yarın kan ver bence. Bana da ümit oluyorsun silikten böyle belirgine gidince![]()
Canım benim t+6 da çizgi iyice belirginleştiYarın haber veririm size![]()
Evet baya belirginleşmiş canımm inşallah güzel haberler alırızCanım benim t+6 da çizgi iyice belirginleşti
Benim ağrım sızım var baya sende nasıl? Tam rahmimdeEvet baya belirginleşmiş canımm inşallah güzel haberler alırız![]()
Benimde rahmimde çekilme oluyor ve ağrı var ayakta biraz kalınca da belim çok ağrıyor ve midem felaket yanıyor senin midende bir şey var mı ya bi çözünü var mı bu mide işininBenim ağrım sızım var baya sende nasıl? Tam rahmimde
Benim normalde mide problemim var sürekli kusarım ama bu süreçte hiç sorun yaşamadım.Benimde rahmimde çekilme oluyor ve ağrı var ayakta biraz kalınca da belim çok ağrıyor ve midem felaket yanıyor senin midende bir şey var mı ya bi çözünü var mı bu mide işinin
Kullandığımız ilaçlarda dengemizi bozduBenim normalde mide problemim var sürekli kusarım ama bu süreçte hiç sorun yaşamadım.