Tüp bebek süreci ve rapor

evet bende böyle duymuştum ama bi arkadaş özelde yaptırıyor ve devlette rapor almış ilacını raporlu almış kafam karıştı birde ilaçları neereden buldunuz aceba inşallah tedaviniz güzel sonuclanır sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri :)

İnşallah canım, rabbim hepimize nasip etsin evlat kokusunu . Ben merifert ile cetrotide bulamadım. Ama karşı komşum da tüp bebek tedavisi görüyordu. Onda 10 kutu meriofert vardı ve bana verdi. Cetrotide bulamadığım için de onun yerine tarlusal kullanıyorum. Bu yüzden transfer 2 ay ertelenecek. Tarlusal kullanınca rahim dinlenmesi gerekiyormuş.

Rapor çıkarıp özelde tedavi olunabiliyor. İlaçları indirimli alıyorsunuz. Hatta bazı merkezler raporlulara indirim yapıyor.

sen hangi ildesin cnm

Rapor çıkarıp özelde tedavi olunabiliyor. İlaçları indirimli alıyorsunuz. Hatta bazı merkezler raporlulara indirim yapıyor.
evet onunda tüpleri tıkalıymış ve raporu 1 günde çıkmış şimdi özelde tedaviye başlayacak bize neden önce rapor vermiyorlar

ne güzel bulabilmişsin ilaç en azından başlamış Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin

Farklı farklı eczanelerden bir kısmını bulabildim evet. Artık endokrinoloji de yazdırmak gerekiyormuş reçeteyi ve doktorlarda yazmaya pek hevesli değil maalesef
Hangi ilaçları buldunuz? Benimkileri kendi Dr um yazıyor hiç endokrine göndermedi. Endokrinin yazdığını ilk defa duyuyorum

Azospermde raporu endokrin veriyormuş ama çoğunun haberi bile yok çıldırmama ramak kaldı şu rapor işinde ciddi anlamda, bir de amh hangi bölüm bakıyor acaba ? Geçenlerde hormon testi verdim amh bakmıyoruz dedi doktor

Canım amh kadın doğum bakıyor. 5 aydır bana her ay bakılıyor. Rica et bakarlar. Tüp bebek yaptıracaksan Dr direk istiyor zaten. Amh 1 in altındaysa devlette tüp bebek için diğer şeylere bakmadan rapor hakkın oluyor. Devlet karşılıyor.

Benim de amh 1 in altında, ben de antalyada yaşıyorum, raporunuzu eğitim araştırmadan mı aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…