- Konu Sahibi Karantinus
-
evet bende böyle duymuştum ama bi arkadaş özelde yaptırıyor ve devlette rapor almış ilacını raporlu almış kafam karıştı birde ilaçları neereden buldunuz aceba inşallah tedaviniz güzel sonuclanır sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri :)Bende devlette yaptırıyorum ilaçlara başlayalı 5 gün oldu. Benim tüpler tıkalı olduğu için rapor hakkın var dediler. Ama daha çıkmadı. Belgelerin hepsini yaptırıp verdim. Sonra da çıkıyormuş rapor. İlaçları parayla alıyorsun sonra raporu götürünce kalanı veriyorlarmış.
İnşallah canım, rabbim hepimize nasip etsin evlat kokusunuevet bende böyle duymuştum ama bi arkadaş özelde yaptırıyor ve devlette rapor almış ilacını raporlu almış kafam karıştı birde ilaçları neereden buldunuz aceba inşallah tedaviniz güzel sonuclanır sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri :)
sen hangi ildesin cnmİnşallah canım, rabbim hepimize nasip etsin evlat kokusunu. Ben merifert ile cetrotide bulamadım. Ama karşı komşum da tüp bebek tedavisi görüyordu. Onda 10 kutu meriofert vardı ve bana verdi. Cetrotide bulamadığım için de onun yerine tarlusal kullanıyorum. Bu yüzden transfer 2 ay ertelenecek. Tarlusal kullanınca rahim dinlenmesi gerekiyormuş.
evet onunda tüpleri tıkalıymış ve raporu 1 günde çıkmış şimdi özelde tedaviye başlayacak bize neden önce rapor vermiyorlarRapor çıkarıp özelde tedavi olunabiliyor. İlaçları indirimli alıyorsunuz. Hatta bazı merkezler raporlulara indirim yapıyor.
Antalya'dayım ben canımsen hangi ildesin cnm
evet onunda tüpleri tıkalıymış ve raporu 1 günde çıkmış şimdi özelde tedaviye başlayacak bize neden önce rapor vermiyorlar
[/QUOTE
İlaca hemen başlamak gerekiyor diye sanırım. Zaman kaybı olmasın işlemler uzayabilir diye düşünüyorum. Ben dahiliye için raporu ancak 3 günde ayarladım. EKG kan anestezi dahiliye derken süreç uzuyor
Amin canım sana da inşallah. Şimdiden başla ilaçları aramaya yoksa çok zor bulunmuyor.ne güzel bulabilmişsin ilaç en azından başlamış Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin
arıyorum ama 1 tane bulabildim sadeceAmin canım sana da inşallah. Şimdiden başla ilaçları aramaya yoksa çok zor bulunmuyor.
Reçetesiz bulabildiniz mi ?Meriofert 150 lazım, reçeteyle eczaneler artık vermiyor. Elinde kalan varsa ulaşabilir mi?
Farklı farklı eczanelerden bir kısmını bulabildim evet. Artık endokrinoloji de yazdırmak gerekiyormuş reçeteyi ve doktorlarda yazmaya pek hevesli değil maalesefReçetesiz bulabildiniz mi ?
Hangi ilaçları buldunuz? Benimkileri kendi Dr um yazıyor hiç endokrine göndermedi. Endokrinin yazdığını ilk defa duyuyorumFarklı farklı eczanelerden bir kısmını bulabildim evet. Artık endokrinoloji de yazdırmak gerekiyormuş reçeteyi ve doktorlarda yazmaya pek hevesli değil maalesef
Azospermde raporu endokrin veriyormuş ama çoğunun haberi bile yok çıldırmama ramak kaldı şu rapor işinde ciddi anlamda, bir de amh hangi bölüm bakıyor acaba ? Geçenlerde hormon testi verdim amh bakmıyoruz dedi doktorBende devlette yaptırıyorum ilaçlara başlayalı 5 gün oldu. Benim tüpler tıkalı olduğu için rapor hakkın var dediler. Ama daha çıkmadı. Belgelerin hepsini yaptırıp verdim. Sonra da çıkıyormuş rapor. İlaçları parayla alıyorsun sonra raporu götürünce kalanı veriyorlarmış.
Hem de hiç değiller pek çoğunun rapor yazma yetkisinden haberi dahi yokFarklı farklı eczanelerden bir kısmını bulabildim evet. Artık endokrinoloji de yazdırmak gerekiyormuş reçeteyi ve doktorlarda yazmaya pek hevesli değil maalesef
Canım amh kadın doğum bakıyor. 5 aydır bana her ay bakılıyor. Rica et bakarlar. Tüp bebek yaptıracaksan Dr direk istiyor zaten. Amh 1 in altındaysa devlette tüp bebek için diğer şeylere bakmadan rapor hakkın oluyor. Devlet karşılıyor.Azospermde raporu endokrin veriyormuş ama çoğunun haberi bile yok çıldırmama ramak kaldı şu rapor işinde ciddi anlamda, bir de amh hangi bölüm bakıyor acaba ? Geçenlerde hormon testi verdim amh bakmıyoruz dedi doktor
Benim de amh 1 in altında, ben de antalyada yaşıyorum, raporunuzu eğitim araştırmadan mı aldınız?Canım amh kadın doğum bakıyor. 5 aydır bana her ay bakılıyor. Rica et bakarlar. Tüp bebek yaptıracaksan Dr direk istiyor zaten. Amh 1 in altındaysa devlette tüp bebek için diğer şeylere bakmadan rapor hakkın oluyor. Devlet karşılıyor.
Evet eğitim araştırma da tüp bebek bölümü var oradan veriyorlarBenim de amh 1 in altında, ben de antalyada yaşıyorum, raporunuzu eğitim araştırmadan mı aldınız?
Antalya Eğitim araştırma hastanesi burada tüp bebek yapıyruz zaten diye bana vermediler , o yüzden şaşırdım.Evet eğitim araştırma da tüp bebek bölümü var oradan veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?