- 27 Mart 2016
- 258
- 111
- 103
- Konu Sahibi Karantinus
-
Sevke felan gerek yok direk tup bebek merkezine gidin esinizin durumunu soyleyin size hemen randevu olusturacaktir sabah erken saatte gidin 8 veya 8.30 gibiEşim azospermi
Tedaviye başlayacağız fakat rapor almamız gerekiyor ilaçlar için, çok başındayız sürecede hakim değilim raporu nereden nasıl çıkartabiliyoruz?
şuan bir problem var rapor verilmiyor dedi doktorumuz
Devlette hangi bölüme gitmemiz lazım bu süreç için, endokrin bakıyormuş rapor için fakat asla randevu yok kimisi diyor tüp bebek bölümüne gidin ama nasıl gidicem hangi bölüm sevk ediyor ?
bilen başından geçen yardımcı olursa çok sevinirim dediğim gibi çok başındayız sürecin her yer bilgi kirliliği ve benim net bir bilgim yok ne nasıl oluyor diye ama sanırım bu gidişle iyi bir psikiyatriyle başlamak zorunda kalıcam bu tedaviye çünkü çıldırıyorum..
Teşekkür ederimSevke felan gerek yok direk tup bebek merkezine gidin esinizin durumunu soyleyin size hemen randevu olusturacaktir sabah erken saatte gidin 8 veya 8.30 gibi
Bana infertilite bölümüne gitmem söylendi bi arkadaşım çalışıyor hastanede. Ama başka nerelere gidiliyor bilmiyorum. Bu ayın sonuna randevu alıcamEşim azospermi
Tedaviye başlayacağız fakat rapor almamız gerekiyor ilaçlar için, çok başındayız sürecede hakim değilim raporu nereden nasıl çıkartabiliyoruz?
şuan bir problem var rapor verilmiyor dedi doktorumuz
Devlette hangi bölüme gitmemiz lazım bu süreç için, endokrin bakıyormuş rapor için fakat asla randevu yok kimisi diyor tüp bebek bölümüne gidin ama nasıl gidicem hangi bölüm sevk ediyor ?
bilen başından geçen yardımcı olursa çok sevinirim dediğim gibi çok başındayız sürecin her yer bilgi kirliliği ve benim net bir bilgim yok ne nasıl oluyor diye ama sanırım bu gidişle iyi bir psikiyatriyle başlamak zorunda kalıcam bu tedaviye çünkü çıldırıyorum..
Raporu nasıl çıkarttınız ? Telegram gruplarına bakabilirsin yönlendiriyorlar ilaçlar için evet stok sorunu var maalesefTüp bebek için doktorun yazdıgı iki ilacı bulamıyorum. Türkiye de stok yok deniliyor. Meriofert ve cetrotide bulan varsa nerde buldıgu ile ilgili bana mesaj atabilir mi?
Cetrotide zaten yok artik nerdeyse onun muadili olan oxotide yazmisti bana doktorum ama oda yok suan piyasada ilac firmasini bile aradik biz subatta gelicek dediler.suan var olanlar eczanelerin elinde kalanlar iste. eczanelere hep numara biraktik sonra 2 adet bi tanesi bulmustu.ama doktoruma bulamadim dedigimde yapcak bisey yok demisti.bu ilac yumurta toplamadan sonra yapiliyomus bizim konforumuz icinmis yumurta buyutme ignelerinin yan etkilerini bastirma amaciyla.yani bulamazsan bikac gun karin sisligi gaz sancasi ve gogus hassasiyeti yasicaksin ama biraz fazla olucak yatip kendini sicak tutarsan atlatirsin diye dusunuyorum.Tüp bebek için doktorun yazdıgı iki ilacı bulamıyorum. Türkiye de stok yok deniliyor. Meriofert ve cetrotide bulan varsa nerde buldıgu ile ilgili bana mesaj atabilir mi?
Bende iki tane var ama birini başkasına verebilirim haber bekliyorum bir tane cetrotide daha varTüp bebek için doktorun yazdıgı iki ilacı bulamıyorum. Türkiye de stok yok deniliyor. Meriofert ve cetrotide bulan varsa nerde buldıgu ile ilgili bana mesaj atabilir mi?
Bende yeni recete yazdirdim süremiz dolarsa recete icin napmamiz lazim ilaclari bende bulamiyorumTüp bebek için doktorun yazdıgı iki ilacı bulamıyorum. Türkiye de stok yok deniliyor. Meriofert ve cetrotide bulan varsa nerde buldıgu ile ilgili bana mesaj atabilir mi?
Bende bulamıyorum arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir misiniz?Tüp bebek için doktorun yazdıgı iki ilacı bulamıyorum. Türkiye de stok yok deniliyor. Meriofert ve cetrotide bulan varsa nerde buldıgu ile ilgili bana mesaj atabilir mi?
Bende iki tane cetrotide 250 mcg var ilgilenirsenBende bulamıyorum arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba neredesiniz acaba benim de ihtiyacım var ilaçlaraBende iki tane cetrotide 250 mcg var ilgilenirsen
İalçları buldunuz muBende bulamıyorum arkadaşlar lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Maalesef bulamadımİalçları buldunuz mu
Bizim raporumuz onceden vardi yani raporumuz olduğu halde endokrin doktoru ilaclarimizi yazmadiEndokrine gittik testesteron normal gözüküyor evet azospermisiniz ama bu değer normalken rapor veremem diyor .. çıldırmamak mümkün değil ya bir değeremi kaldı benim şansım yani ?
Ne olucak böyle bilmiyorum bir çözüm bulmaları lazımBizim raporumuz onceden vardi yani raporumuz olduğu halde endokrin doktoru ilaclarimizi yazmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?