Tüp bebek süreci Zeynep kamil

Nasil bir evrak? Sureciniz basladimi bende ayni surecteyim.
üzerinde yaptırmam gerekenleri yazan bi kağıt verdiler canım yap yap bıtmıyor maşşalah daha ilk hormon ve kan verdim ultrasonla bakıldı. Şimdi 13 ocakta genel cerrahıye girip meme ultrasondan onay almam lazım onu özelde çektirdim. O gün jinekolojıye randevum var servikal kültür lazım smear testim var,hsg var. Eşimde ürolojıye gidecek aynı gün yatacağız orada heralde kapatır çıkarız artık

üzerinde yaptırmam gerekenleri yazan bi kağıt verdiler canım yap yap bıtmıyor maşşalah
Ben bunlari yaptirdim son olarak esimin sperm testi icin gun verdiler ama mart ayina vermisler. Uzar mi bu surec baska bir yerde yaptirsak olur mu demis esim. Dr Bey ise Hayir istedigimiz bilgileri alamiyoruz demis. Biz simdi ne yapicaz nasil ilerlicek bu surec

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 85
İstenilenler burada kalsın belki birinin işine yarar kızlar Zeynep kamile hastanesi aşılama için verilen kağıt
8EEF7E5B-C677-4EB6-8B46-27BF056DA477.webp

Ben bunlari yaptirdim son olarak esimin sperm testi icin gun verdiler ama mart ayina vermisler. Uzar mi bu surec baska bir yerde yaptirsak olur mu demis esim. Dr Bey ise Hayir istedigimiz bilgileri alamiyoruz demis. Biz simdi ne yapicaz nasil ilerlicek bu surec
Özelde yaptırsın testi çok pahalı değil fiyat alın arayıp biz 2000 yaptırdık şişlide bana geçerli olur dedi infertilite doktoru, mart nedir Allah aşkına

Özelde yaptırsın testi çok pahalı değil fiyat alın arayıp biz 2000 yaptırdık şişlide bana geçerli olur dedi infertilite doktor mart nedir Allah aşkına
Peki yaptirdik diyelim nasil devam edecekler.

üzerinde yaptırmam gerekenleri yazan bi kağıt verdiler canım yap yap bıtmıyor maşşalah daha ilk hormon ve kan verdim ultrasonla bakıldı. Şimdi 13 ocakta genel cerrahıye girip meme ultrasondan onay almam lazım onu özelde çektirdim. O gün jinekolojıye randevum var servikal kültür lazım smear testim var,hsg var. Eşimde ürolojıye gidecek aynı gün yatacağız orada heralde kapatır çıkarız artık
Ben de ayin 12 sinde meme utrasonu cwktirecegim birtek o kaldi. Hsg ye randevu almakta cok zorlandim. İki haftadir ugrasiyordum. Tesadufen onume dustu randevu cok zor aliniyor. Meme utrasonunu da cektirince sonuclarin hepsini alip evraklarla birlikte gideyim bakalim ne diyorlar. Bu arada sürecinizi bende merak ediyorum. Ayni seyleri mi yasayacagiz. Umarim hersey gonlunuzce olsun. Guzel haberlerinizi bekliyorum 🥹🙏🏼

Ben de ayin 12 sinde meme utrasonu cwktirecegim birtek o kaldi. Hsg ye randevu almakta cok zorlandim. İki haftadir ugrasiyordum. Tesadufen onume dustu randevu cok zor aliniyor. Meme utrasonunu da cektirince sonuclarin hepsini alip evraklarla birlikte gideyim bakalim ne diyorlar. Bu arada sürecinizi bende merak ediyorum. Ayni seyleri mi yasayacagiz. Umarim hersey gonlunuzce olsun. Guzel haberlerinizi bekliyorum 🥹🙏🏼
İnşallah canım Allah yardımcımız olsun vallahi meme Ultrasonu ben çektirdim özelde çıksın aradan diye

İnşallah canım Allah yardımcımız olsun vallahi meme Ultrasonu ben çektirdim özelde çıksın aradan diye
Bende hsg yi cikardim aradan cunku adet biti ce hemen 4 gun icinde cektirilmesi gerekiyormus. Daha saglikli olsun istedim sonuclar. Temiz de cikti cok sukur anladigim kadariyla.

Bende hsg yi cikardim aradan cunku adet biti ce hemen 4 gun icinde cektirilmesi gerekiyormus. Daha saglikli olsun istedim sonuclar. Temiz de cikti cok sukur anladigim kadariyla.
chat gptden sorgulattım bende yetmedi gemınıden çeken doktorlada görüştüm şükür şimdilik temiz çıktı

chat gptden sorgulattım bende yetmedi gemınıden çeken doktorlada görüştüm şükür şimdilik temiz çıktı
Bende maalesef yapay zekadan dest aliyorum bu surecte herseyi planlıyor benim icin ve sureci takip ediyor.

beni çikolata kistim var yaşım 36 ve çikolata kistimin boyutu 8,5 cm amh yarı yarıya düştü bu yüzden sen 24 yaşındasın kuzum en az 12 ay deneyebılırsın cıvıl cıvılfdır senın yumurtaların şimdi :d benımkıler pörsümek üzere ay sinirlerim bozuldu ya :D
Vardır Rabbimin bir bildiği umarım tedaviye gerek kalmadan cocuk sahibi oluruz 🤲🤲🤲🤲

Merhaba
Zeynep kamilde tüp bebek tedavisi olacağım
Bugün evraklarımı kurula verdim onay çarşamba günü çıkacak dediler sonrasında tüp bebeğe randevu alın dediler perşembeye randevu aldım
Tüm evraklar hazır eşimde Tesa ameliyatı olacak aynı zamanda
Ama süreci hiç bilmiyorum
Şimdi kuruldan onay gelince ne olacak 6 ayı bulur dediler size mesaj gelcek dediler
Ama ne olacak şimdi ne yapacağız bilmiyorum daha önce Zeynep kamilde işlem gören var mı yardımcı olabilir misiniz
merhabalar bende suan da zeynep kamil hastahanesinde aşılama sürecindeyim. siz aşılama olduktan sonra mı yoksa direkt tüp bebeğe mi yönlendirildiniz acaba.

ben özelde yaptırdım eşime onu kabul ettiler bu arada evrak teslim yapacagım salı günü
bu arada doktor bana kan tahlili ve sperm örneğini bizim hastanemizden vermek zorundasınız diğerlerini özelde de yaptırabilirsiniz demişti.

bu arada doktor bana kan tahlili ve sperm örneğini bizim hastanemizden vermek zorundasınız diğerlerini özelde de yaptırabilirsiniz demişti.
Kuzum kan orada verdim sperm testine doktor adam akıllı bakmamış bile eşimde kan verdi özelde yaptırdık testi onu kabul etti yaptıracaklarında bilgisi dahilinde olsun hepsini dışardan yaptırdım bi arkadaşa ta 6 Mayısa vermişler meme ultrasonunu özelde çektir dedim ona da

Kuzum kan orada verdim sperm testine doktor adam akıllı bakmamış bile eşimde kan verdi özelde yaptırdık testi onu kabul etti yaptıracaklarında bilgisi dahilinde olsun hepsini dışardan yaptırdım bi arkadaşa ta 6 Mayısa vermişler meme ultrasonunu özelde çektir dedim ona da
Ya biliyomsun benimde meme ultrasonum çok geç tarihe verilmişti ama hsg çekilen yerde gişedeki çalışandan rica etmiştim bazen randevuya gelmeyen olduğu için bana 2 3 gün sonraya boş yer bulup vermişti biliyomusun belkide benim şansıma bilemiyorum. Bu arada senin aşılama mı tüp bebek miydi kafam karıştı 😄

Back
X