Tüp bebek süreci

Ezommmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2021
38
20
3
32
Yarından itibaren transfer hazırlığı yapıyoruz o sürece kadar en çok neyi tuketmemi tavsiye edersiniz. Şuan kuruyemiş ve avakoda yiyorum yarısını anca yiyebiliyorum tadından dolayı

Yarından itibaren transfer hazırlığı yapıyoruz o sürece kadar en çok neyi tuketmemi tavsiye edersiniz. Şuan kuruyemiş ve avakoda yiyorum yarısını anca yiyebiliyorum tadından dolayı
Tedaviniz hayırlı olsun . Vallahi helal olsun o avakoduyu yiyemedim ben ya transferden itibaren Ceviz badem ananas yiyin. Bol bol dinlenin

Tedaviniz hayırlı olsun . Vallahi helal olsun o avakoduyu yiyemedim ben ya transferden itibaren Ceviz badem ananas yiyin. Bol bol dinlenin
Saol kuzum valla yiyene kadar canım cikiyor büyük bide üçe bölüyorum bol limon sıkınca biraz bekletiyorum tadı değişiyor hap gibi yutuyorum çiğnemeden

Saol kuzum valla yiyene kadar canım cikiyor büyük bide üçe bölüyorum bol limon sıkınca biraz bekletiyorum tadı değişiyor hap gibi yutuyorum çiğnemeden
Bende ilk aşılama tedavisine başladığımda doktorun gazına geldim tam 9 tane aldım bir tane bile yiyemedim sonra gidip 8 taneyi aldığım yere iade etttim

Bende ilk aşılama tedavisine başladığımda doktorun gazına geldim tam 9 tane aldım bir tane bile yiyemedim sonra gidip 8 taneyi aldığım yere iade etttim
Bide pahalı yani tanesi 10 lira şifa deposu ama yenilmesi zor . Aşılama da mı tuttu sizin

Ben muz la ikisini ezip yiyorum öyle begenmistim.
Tadından ziyade kokusu beni mahvediyor tadı tatsiz bisey muzla tatlandiriyorum da kokusu midemi bulanidiriyor .

Ben muz la ikisini ezip yiyorum öyle begenmistim.
Tadından ziyade kokusu beni mahvediyor tadı tatsiz bisey muzla tatlandiriyorum da kokusu midemi bulanidiriyor .
Muzla denedim daha beter oldu sevemedim bol limonla gerçekten yiyebildim hatta bal ekledim

Ozaman ben denemeliyim bol limonla bi
Bu arada bende tup bebek surecindeyim transfer gunumu bekliyorum .
Dondurulmus transfer mi taze transfer mi olucak sizin ?

Ozaman ben denemeliyim bol limonla bi
Bu arada bende tup bebek surecindeyim transfer gunumu bekliyorum .
Dondurulmus transfer mi taze transfer mi olucak sizin ?
Tadı çok güzel olur öyle mi bende 25.de toplandı yumurtalar ve ilk adetimi oldum yarın kontrollerim var başlıyoruz inşallah . Dondurulmuş benim . Sizin

Tadı çok güzel olur öyle mi bende 25.de toplandı yumurtalar ve ilk adetimi oldum yarın kontrollerim var başlıyoruz inşallah . Dondurulmuş benim . Sizin
Benim de dondurulmus. 1 bucuk aydır dondurulmus bekliyorlar .
4 tane 3. Gün embryosu
Taze transfer istemistim ama bazı problemlerden transferim olmadı.
Transfer öncesi histereskopi oldum .
Rahimde yapisiklik ,sekil bozuklugu,darlık varmis bunlar düzeltildi birde cizik atıldı.
Histereskopi 1 ay önce oldum ilk adetimi bekliyorum ama gelmiyor
Hap kullanmaya basladim gelmesi icin duphaston .
Bakalim ne zaman adetim gelirse o zaman transfer olacağım

Dondurulmuş daha iyi diyorlar . Çok geçmiş olsun . Stres yapma adetin gelecek istemediğimiz adet gununu iple çekiyoruz resmen hayırlısı olur inşallah

Stres çok büyük bir etken gerçekten .

Dondurulmuş daha iyi diyorlar . Çok geçmiş olsun . Stres yapma adetin gelecek istemediğimiz adet gununu iple çekiyoruz resmen hayırlısı olur inşallah
Stres çok büyük bir etken gerçekten .
Çok sağolun dediginiz gibi normalde gelmemesi icin dua ederdim simdi biran once gelmesi icin dua ediyorum .
Stresle de kaynakli olabilir suratım bile sivilce doldu .
Hayirlisi olur insallah sizin icine3 umarim pozitif sonuc alirsiniz

Çok sağolun dediginiz gibi normalde gelmemesi icin dua ederdim simdi biran once gelmesi icin dua ediyorum .
Stresle de kaynakli olabilir suratım bile sivilce doldu .
Hayirlisi olur insallah sizin icine3 umarim pozitif sonuc alirsiniz
Allah razı olsun canım benim . Haberlesiriz yine inşallah . Adet söktürücü masajlar var YouTube den bakabilirsin aslında . İnşallah emeğimizin karşılığını alırız

Allah razı olsun canım benim . Haberlesiriz yine inşallah . Adet söktürücü masajlar var YouTube den bakabilirsin aslında . İnşallah emeğimizin karşılığını alırız
Tesekkur ederim canim arastiracagim uygulamadim hic

Bir gebenin günlüğü var ebru ceylam ordan bakabilirsin . Doktora göründüm estrofeme başladık hayırlısı ile
Tesekur ederim bakacağım
Estrofem histereskopi sonrası 21 gun kullanip birakmistim ben de .
hayirlisi olsun hakkinizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…