Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tedaviniz hayırlı olsun . Vallahi helal olsun o avakoduyu yiyemedim ben yaYarından itibaren transfer hazırlığı yapıyoruz o sürece kadar en çok neyi tuketmemi tavsiye edersiniz. Şuan kuruyemiş ve avakoda yiyorum yarısını anca yiyebiliyorum tadından dolayı![]()
Saol kuzum valla yiyene kadar canım cikiyor büyük bide üçe bölüyorumTedaviniz hayırlı olsun . Vallahi helal olsun o avakoduyu yiyemedim ben yatransferden itibaren Ceviz badem ananas yiyin. Bol bol dinlenin
![]()
Bende ilk aşılama tedavisine başladığımda doktorun gazına geldim tam 9 tane aldım bir tane bile yiyemedim sonra gidip 8 taneyi aldığım yere iade etttimSaol kuzum valla yiyene kadar canım cikiyor büyük bide üçe bölüyorumbol limon sıkınca biraz bekletiyorum tadı değişiyor hap gibi yutuyorum çiğnemeden
![]()
Bende ilk aşılama tedavisine başladığımda doktorun gazına geldim tam 9 tane aldım bir tane bile yiyemedim sonra gidip 8 taneyi aldığım yere iade etttim![]()
Muzla denedim daha beter oldu sevemedim bol limonla gerçekten yiyebildim hatta bal ekledimBen muz la ikisini ezip yiyorum öyle begenmistim.
Tadından ziyade kokusu beni mahvediyor tadı tatsiz bisey muzla tatlandiriyorum da kokusu midemi bulanidiriyor .![]()
Tadı çok güzel olurOzaman ben denemeliyim bol limonla bi
Bu arada bende tup bebek surecindeyim transfer gunumu bekliyorum .
Dondurulmus transfer mi taze transfer mi olucak sizin ?
Benim de dondurulmus. 1 bucuk aydır dondurulmus bekliyorlar .Tadı çok güzel oluröyle mi bende 25.de toplandı yumurtalar ve ilk adetimi oldum yarın kontrollerim var başlıyoruz inşallah . Dondurulmuş benim . Sizin
Dondurulmuş daha iyi diyorlar . Çok geçmiş olsun . Stres yapma adetin gelecek istemediğimiz adet gununu iple çekiyoruz resmenBenim de dondurulmus. 1 bucuk aydır dondurulmus bekliyorlar .
4 tane 3. Gün embryosu
Taze transfer istemistim ama bazı problemlerden transferim olmadı.
Transfer öncesi histereskopi oldum .
Rahimde yapisiklik ,sekil bozuklugu,darlık varmis bunlar düzeltildi birde cizik atıldı.
Histereskopi 1 ay önce oldum ilk adetimi bekliyorum ama gelmiyor
Hap kullanmaya basladim gelmesi icin duphaston .
Bakalim ne zaman adetim gelirse o zaman transfer olacağım![]()
Stres çok büyük bir etken gerçekten .Benim de dondurulmus. 1 bucuk aydır dondurulmus bekliyorlar .
4 tane 3. Gün embryosu
Taze transfer istemistim ama bazı problemlerden transferim olmadı.
Transfer öncesi histereskopi oldum .
Rahimde yapisiklik ,sekil bozuklugu,darlık varmis bunlar düzeltildi birde cizik atıldı.
Histereskopi 1 ay önce oldum ilk adetimi bekliyorum ama gelmiyor
Hap kullanmaya basladim gelmesi icin duphaston .
Bakalim ne zaman adetim gelirse o zaman transfer olacağım![]()
Dondurulmuş daha iyi diyorlar . Çok geçmiş olsun . Stres yapma adetin gelecek istemediğimiz adet gununu iple çekiyoruz resmenhayırlısı olur inşallah
Çok sağolun dediginiz gibi normalde gelmemesi icin dua ederdim simdi biran once gelmesi icin dua ediyorum .Stres çok büyük bir etken gerçekten .
Allah razı olsun canım benim . Haberlesiriz yine inşallah . Adet söktürücü masajlar var YouTube den bakabilirsin aslında . İnşallah emeğimizin karşılığını alırızÇok sağolun dediginiz gibi normalde gelmemesi icin dua ederdim simdi biran once gelmesi icin dua ediyorum .
Stresle de kaynakli olabilir suratım bile sivilce doldu .
Hayirlisi olur insallah sizin icine3 umarim pozitif sonuc alirsiniz![]()
Tesekkur ederim canim arastiracagim uygulamadim hicAllah razı olsun canım benim . Haberlesiriz yine inşallah . Adet söktürücü masajlar var YouTube den bakabilirsin aslında . İnşallah emeğimizin karşılığını alırız![]()
Tesekur ederim bakacağımBir gebenin günlüğü var ebru ceylam ordan bakabilirsin . Doktora göründüm estrofeme başladık hayırlısı ile