Tüp bebek süreci

Ezommmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2021
38
20
3
32
Yarından itibaren transfer hazırlığı yapıyoruz o sürece kadar en çok neyi tuketmemi tavsiye edersiniz. Şuan kuruyemiş ve avakoda yiyorum yarısını anca yiyebiliyorum tadından dolayı 🤦🤩🤩

Yarından itibaren transfer hazırlığı yapıyoruz o sürece kadar en çok neyi tuketmemi tavsiye edersiniz. Şuan kuruyemiş ve avakoda yiyorum yarısını anca yiyebiliyorum tadından dolayı 🤦🤩🤩
Tedaviniz hayırlı olsun . Vallahi helal olsun o avakoduyu yiyemedim ben ya 😂😂 transferden itibaren Ceviz badem ananas yiyin. Bol bol dinlenin 😇

Tedaviniz hayırlı olsun . Vallahi helal olsun o avakoduyu yiyemedim ben ya 😂😂 transferden itibaren Ceviz badem ananas yiyin. Bol bol dinlenin 😇
Saol kuzum valla yiyene kadar canım cikiyor büyük bide üçe bölüyorum 😁 bol limon sıkınca biraz bekletiyorum tadı değişiyor hap gibi yutuyorum çiğnemeden😁

Saol kuzum valla yiyene kadar canım cikiyor büyük bide üçe bölüyorum 😁 bol limon sıkınca biraz bekletiyorum tadı değişiyor hap gibi yutuyorum çiğnemeden😁
Bende ilk aşılama tedavisine başladığımda doktorun gazına geldim tam 9 tane aldım bir tane bile yiyemedim sonra gidip 8 taneyi aldığım yere iade etttim 😂

Bende ilk aşılama tedavisine başladığımda doktorun gazına geldim tam 9 tane aldım bir tane bile yiyemedim sonra gidip 8 taneyi aldığım yere iade etttim 😂
😁😁 Bide pahalı yani tanesi 10 lira 😁şifa deposu ama yenilmesi zor . Aşılama da mı tuttu sizin

Ben muz la ikisini ezip yiyorum öyle begenmistim.
Tadından ziyade kokusu beni mahvediyor tadı tatsiz bisey muzla tatlandiriyorum da kokusu midemi bulanidiriyor .🙈🌸

Ben muz la ikisini ezip yiyorum öyle begenmistim.
Tadından ziyade kokusu beni mahvediyor tadı tatsiz bisey muzla tatlandiriyorum da kokusu midemi bulanidiriyor .🙈🌸
Muzla denedim daha beter oldu sevemedim bol limonla gerçekten yiyebildim hatta bal ekledim 😁

Ozaman ben denemeliyim bol limonla bi 🙈🌸
Bu arada bende tup bebek surecindeyim transfer gunumu bekliyorum .
Dondurulmus transfer mi taze transfer mi olucak sizin ?

Ozaman ben denemeliyim bol limonla bi 🙈🌸
Bu arada bende tup bebek surecindeyim transfer gunumu bekliyorum .
Dondurulmus transfer mi taze transfer mi olucak sizin ?
Tadı çok güzel olur 😊öyle mi bende 25.de toplandı yumurtalar ve ilk adetimi oldum yarın kontrollerim var başlıyoruz inşallah . Dondurulmuş benim . Sizin

Tadı çok güzel olur 😊öyle mi bende 25.de toplandı yumurtalar ve ilk adetimi oldum yarın kontrollerim var başlıyoruz inşallah . Dondurulmuş benim . Sizin
Benim de dondurulmus. 1 bucuk aydır dondurulmus bekliyorlar .
4 tane 3. Gün embryosu🤲🙈
Taze transfer istemistim ama bazı problemlerden transferim olmadı.
Transfer öncesi histereskopi oldum .
Rahimde yapisiklik ,sekil bozuklugu,darlık varmis bunlar düzeltildi birde cizik atıldı.
Histereskopi 1 ay önce oldum ilk adetimi bekliyorum ama gelmiyor 😔
Hap kullanmaya basladim gelmesi icin duphaston .
Bakalim ne zaman adetim gelirse o zaman transfer olacağım 🤲🌸

4 tane 3. Gün embryosu🤲🙈
Rahimde yapisiklik ,sekil bozuklugu,darlık varmis bunlar düzeltildi birde cizik atıldı.
Dondurulmuş daha iyi diyorlar . Çok geçmiş olsun . Stres yapma adetin gelecek istemediğimiz adet gununu iple çekiyoruz resmen 😊hayırlısı olur inşallah

4 tane 3. Gün embryosu🤲🙈
Stres çok büyük bir etken gerçekten .

Dondurulmuş daha iyi diyorlar . Çok geçmiş olsun . Stres yapma adetin gelecek istemediğimiz adet gununu iple çekiyoruz resmen 😊hayırlısı olur inşallah
Stres çok büyük bir etken gerçekten .
Çok sağolun dediginiz gibi normalde gelmemesi icin dua ederdim simdi biran once gelmesi icin dua ediyorum .
Stresle de kaynakli olabilir suratım bile sivilce doldu .
Hayirlisi olur insallah sizin icine3 umarim pozitif sonuc alirsiniz 🤲🌸

Çok sağolun dediginiz gibi normalde gelmemesi icin dua ederdim simdi biran once gelmesi icin dua ediyorum .
Stresle de kaynakli olabilir suratım bile sivilce doldu .
Hayirlisi olur insallah sizin icine3 umarim pozitif sonuc alirsiniz 🤲🌸
Allah razı olsun canım benim . Haberlesiriz yine inşallah . Adet söktürücü masajlar var YouTube den bakabilirsin aslında . İnşallah emeğimizin karşılığını alırız 😊

Allah razı olsun canım benim . Haberlesiriz yine inşallah . Adet söktürücü masajlar var YouTube den bakabilirsin aslında . İnşallah emeğimizin karşılığını alırız 😊
Tesekkur ederim canim arastiracagim uygulamadim hic 🤗

Bir gebenin günlüğü var ebru ceylam ordan bakabilirsin . Doktora göründüm estrofeme başladık hayırlısı ile
Tesekur ederim bakacağım🤗
Estrofem histereskopi sonrası 21 gun kullanip birakmistim ben de .
hayirlisi olsun hakkinizda 🤲🌸

Back
X