- 6 Ağustos 2022
- 692
- 300
- 33
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşimde hız morfoloji ve sayı düşüklüğü vardı içinden seçiyorlar canım merak etme en sağlıklılarını seçiyorlar ve hız döllenmeye yeterli değilse bile mikroenjeksiyon yapıyorlar canını sıkma inşallah hallolurArkadaşlar sürece başladık sayılır.Sadece genetik test verdik 3hafta sonra çıkacakmış.haftaya da rahim filmi cekilcem eşimden de yeniden sperm testi istendi.nisan ayında hız düşüklüğü çıkmıştı.esinde bu şekilde olup tüp bebek süreci nasıl ilerledi anlatır mısınız?
Peki ne kadar sürdü senin süreç nasıl ilerledi nerde yaptirdin canimBenim eşimde hız morfoloji ve sayı düşüklüğü vardı içinden seçiyorlar canım merak etme en sağlıklılarını seçiyorlar ve hız döllenmeye yeterli değilse bile mikroenjeksiyon yapıyorlar canını sıkma inşallah hallolur![]()
Ben Antalya memorialde yaptırdım bugün transferimin 9.günü 5.gün embriyosu transfer edilmişti sonuç bekliyorumPeki ne kadar sürdü senin süreç nasıl ilerledi nerde yaptirdin canim
Güzel haberlerini bekliyorumBen Antalya memorialde yaptırdım bugün transferimin 9.günü 5.gün embriyosu transfer edilmişti sonuç bekliyorumNisanda başladık reglimde birlikte sonra yumurta toplamam oldu. Doktor bir regl bekletmeyi uygun gördü opudan sonraki reglimde de transfer hazırlığımız başladı. Erkek faktörlü olmasına rağmen 2 embriyom 5.güne ulaştı çok şükür biri de transfer edildi
![]()
İnşallah canım kaybın için çok üzüldüm Allah bir daha yaşatmasın inşallah… Sen hangi şehirdesin ?Güzel haberlerini bekliyorum.bnim geçen sene hamilelik sürecim oldu ama 19.haftada bebeğimi kaybettim snra olmadı.bizde bı yola basvuralim dedik.bebegimi kaybettigim için genetik test bakalım dedi doktor.rahim filmi de hiç cekilmemisti.o yüzden önce onlar olsun dedi.umarim snraki reglimde başlarız bizde
Uşaktayim ama tedavi için Denizli'ye gidiyirumİnşallah canım kaybın için çok üzüldüm Allah bir daha yaşatmasın inşallah… Sen hangi şehirdesin ?
SenUşaktayim ama tedavi için Denizli'ye gidiyirum
İnşallah güzel haberlerimizi veririz burdan
İnşallah.sen hangi sehirdesinİnşallah güzel haberlerimizi veririz burdan![]()
Ben antalyadayım canımİnşallah.sen hangi sehirdesin
Kaç tane transfer edildi yaşın kaçBen antalyadayım canım
Ben 27 yaşındayım 1 tane 5.gün embriyosu transfer edildi canım bugün 11.günüm daha test yapmadımKaç tane transfer edildi yaşın kaç![]()
Ay kaçıncı günde yapılıyor test .inşallah tutunmustur miniğinBen 27 yaşındayım 1 tane 5.gün embriyosu transfer edildi canım bugün 11.günüm daha test yapmadım
İnşallah canım çok heyecanlıyım ama 1 sene hep negatif sonuç aldığım için zaman yaklaştıkça insan test yapmaya sonucu görmeye korkuyor. Normalde 10.gün test yapanlar var ama doktorum 12.gün istedi o da pazara denk geldiği için biz pazartesi kan vermeye gidicezAy kaçıncı günde yapılıyor test .inşallah tutunmustur miniğin![]()
Bnce pozitif gorceksin içime öle doğdu canimİnşallah canım çok heyecanlıyım ama 1 sene hep negatif sonuç aldığım için zaman yaklaştıkça insan test yapmaya sonucu görmeye korkuyor. Normalde 10.gün test yapanlar var ama doktorum 12.gün istedi o da pazara denk geldiği için biz pazartesi kan vermeye gidicez![]()
İnşallah ikimiz de pozitif sonuçlarımızı alırız yüzümüz gülerBnce pozitif gorceksin içime öle doğdu canim![]()
İnşallah canım.bi başlasak bizdeİnşallah ikimiz de pozitif sonuçlarımızı alırız yüzümüz güler![]()
Sonuçlar nasılİnşallah ikimiz de pozitif sonuçlarımızı alırız yüzümüz güler![]()
Denizlide hangi doktora gidiyorsunuz bende denizliye gidiyorum daUşaktayim ama tedavi için Denizli'ye gidiyirum