Hakkımızda hayırlısı artık peki sen 10.günde mi 12.günde mi kan vericeksin benim doktorum 12.gün dedi ama bazı doktorlar 10.gün belli oluyo diyomuşHayır sakın bozulmasın canım çünkü hiç belirti yaşamadan hamile kalan çok fazla. Belirti yaşayıp kalamayan da bir o kadar var. O hisler seni yanıltmasın. Kullandığımız ilaçlarda buna neden olabiliyor.
Ben öncekinde 10 unda vermiştim beta 161 çıkmıştı 3. Gün embriyo olmasına rağmen. 10. Gün haftasonuna denk geliyor eğer dayanabilirsem pazartesiyi beklerm :) dayanamazsam haftasonu veririm yine.Hakkımızda hayırlısı artık peki sen 10.günde mi 12.günde mi kan vericeksin benim doktorum 12.gün dedi ama bazı doktorlar 10.gün belli oluyo diyomuş
10. Gün yavaştan çıkıyor evet ama geç yerleşme olmadıysa. Az da olsa çıkar diye düşünüyorumHakkımızda hayırlısı artık peki sen 10.günde mi 12.günde mi kan vericeksin benim doktorum 12.gün dedi ama bazı doktorlar 10.gün belli oluyo diyomuş
Bende 10.gün evde erken gebelik testi yaparım 12.gün kan veririm diye düşünüyorum10. Gün yavaştan çıkıyor evet ama geç yerleşme olmadıysa. Az da olsa çıkar diye düşünüyorum
Bence direk kan ver. İdrar da biraz daha geç çıkıyor. Negatif görürsen strese girersin, durduk yere moralin bozulur.Bende 10.gün evde erken gebelik testi yaparım 12.gün kan veririm diye düşünüyorum
Bi yandan dediğin gibi de düşünüyorum ama bakalım daha karar veremedimBence direk kan ver. İdrar da biraz daha geç çıkıyor. Negatif görürsen strese girersin, durduk yere moralin bozulur.
Kızlar bu arada bugün hemşireyi arayıp sordum tekrardan, transfer günü de sayılıyor dedi. Bugün 5. GünümüzBi yandan dediğin gibi de düşünüyorum ama bakalım daha karar veremedim
Ben anlamadım valla bu durumu kimi doktor trasnfer gününü de sayıyo kimi saymıyo bence zaten 1 günlük farktan sonuç değişmezKızlar bu arada bugün hemşireyi arayıp sordum tekrardan, transfer günü de sayılıyor dedi. Bugün 5. Günümüz
Şu açıdan önemli 3-4-5. Günler tutunma açısından çok önemli ya ondan merak ettm ben bayağı. Dün belim bayağı ağrıdı, kasıklarımda seyirme vardı ve bacak ağrım vardı. Bugün yok bacak ağrım. Sadece belBen anlamadım valla bu durumu kimi doktor trasnfer gününü de sayıyo kimi saymıyo bence zaten 1 günlük farktan sonuç değişmez
Evet o açıdan öyle olabilir benimde ara sıra adet ağrısı gibi ağrım oluyo ama az zaten adet tarihime de çok var bakalım belirti olmadan pozitif sonuç alan da varŞu açıdan önemli 3-4-5. Günler tutunma açısından çok önemli ya ondan merak ettm ben bayağı. Dün belim bayağı ağrıdı, kasıklarımda seyirme vardı ve bacak ağrım vardı. Bugün yok bacak ağrım. Sadece bel
Aynen canım belirtiye bağlı değil, herkeste aynı etki olmuyor.Evet o açıdan öyle olabilir benimde ara sıra adet ağrısı gibi ağrım oluyo ama az zaten adet tarihime de çok var bakalım belirti olmadan pozitif sonuç alan da var
Aşırı bel ağrım var canımCanım nasılsın durumlar nasıl belirti falan :)
Bel bacak ağrısı yok da sadece sağ kasıkta ağrım oluyo bazen o kadar belirti olması mı iyi olmaması mı iyi bilmiyorum bugün 5.gün yarıladık sayılır ne zaman test yapmayı düşünüyorsunAşırı bel ağrım var canımve bacaklarım ağrıyor. Ara ara da kasık batmaları. Çok az da göğüs hassasiyetim var gibi. Sende nedir durumlar ? :)
Belirti olması da olmaması da bir anlam ifade etmiyor aslında canım. İlk hamileliğimde de bu belirtileri yaşadım ben ama bel ağrım bu kadar değildi. Başka arkadaş hiç belirti yaşamadı misal. Ona bağlı değil yani. Ben pazar günü kan vermeyi düşünüyorum :)Bel bacak ağrısı yok da sadece sağ kasıkta ağrım oluyo bazen o kadar belirti olması mı iyi olmaması mı iyi bilmiyorum bugün 5.gün yarıladık sayılır ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Evde hiç test yapmıcaksın yani bende evde test yapmayı düşünmüyorum dün çok az kahverengi leke gelmişti ama belki de kullanılan ilaçlardandır sadece akıntıdır inşallah ikimiz de güzel sonuçlar alırızBelirti olması da olmaması da bir anlam ifade etmiyor aslında canım. İlk hamileliğimde de bu belirtileri yaşadım ben ama bel ağrım bu kadar değildi. Başka arkadaş hiç belirti yaşamadı misal. Ona bağlı değil yani. Ben pazar günü kan vermeyi düşünüyorum :)
Bir de benim bel ağrım bence fıtık var diye düşünüyorum. transfer öncesi de vardı ağrım. O yüzden ağırlaştıBel bacak ağrısı yok da sadece sağ kasıkta ağrım oluyo bazen o kadar belirti olması mı iyi olmaması mı iyi bilmiyorum bugün 5.gün yarıladık sayılır ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Yerleşme kanaması da olabilirEvde hiç test yapmıcaksın yani bende evde test yapmayı düşünmüyorum dün çok az kahverengi leke gelmişti ama belki de kullanılan ilaçlardandır sadece akıntıdır inşallah ikimiz de güzel sonuçlar alırız
İnşallahEvde hiç test yapmıcaksın yani bende evde test yapmayı düşünmüyorum dün çok az kahverengi leke gelmişti ama belki de kullanılan ilaçlardandır sadece akıntıdır inşallah ikimiz de güzel sonuçlar alırız
Haberleşelim mutlaka dualarımdasınİnşallahyazalım mutlaka. Pazar bsy varsa zaten çıkar diye düşünüyorum hatta cumartesi de çıkabilir. Ben öncekimde 10 gün sonra vermiştim test beta 161 çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?