Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Uzun yıllar boyunca çocuk sahibi olamadım araştırmalarım sonucu sevgili doktorumuz Şule yıldırım köpük ile tüp Bebek tedavine başladık şuan oğlum kucağımda çok şükür
Merhaba ilk bebeğim tüp bebek ile oldu, şuan ikinci tüp bebek için gün sayıyorum. 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldu. Bugün 2. Gün.. bu süreci yaşayanlar gelin beraber gün sayalım :)
Hayırlısı olsun çok heyecanlı süreçler inşallah ikincisinde de olumlu sonuç alırsınız. İlki ilk denemede olmuş muydu ? Benim iki olumsuz transferim var
Merhaba ilk bebeğim tüp bebek ile oldu, şuan ikinci tüp bebek için gün sayıyorum. 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldu. Bugün 2. Gün.. bu süreci yaşayanlar gelin beraber gün sayalım :)
Hayırlısı olsun çok heyecanlı süreçler inşallah ikincisinde de olumlu sonuç alırsınız. İlki ilk denemede olmuş muydu ? Benim iki olumsuz transferim var