Tüp Bebek Süreci

Uzun yıllar boyunca çocuk sahibi olamadım araştırmalarım sonucu sevgili doktorumuz Şule yıldırım köpük ile tüp Bebek tedavine başladık şuan oğlum kucağımda çok şükür 💐

Eklentiler

• IMG_20220717_133005.webp
    IMG_20220717_133005.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 71
Merhaba ilk bebeğim tüp bebek ile oldu, şuan ikinci tüp bebek için gün sayıyorum. 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldu. Bugün 2. Gün.. bu süreci yaşayanlar gelin beraber gün sayalım :)
Hayırlısı olsun çok heyecanlı süreçler inşallah ikincisinde de olumlu sonuç alırsınız. İlki ilk denemede olmuş muydu ? Benim iki olumsuz transferim var

Merhaba ilk bebeğim tüp bebek ile oldu, şuan ikinci tüp bebek için gün sayıyorum. 3. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldu. Bugün 2. Gün.. bu süreci yaşayanlar gelin beraber gün sayalım :)
İçini ferah tut canım benim ilk denemede oldu dr Şule Yıldırım Köpüktü alanında çok başarılı. Tüp bebek ile hamile kaldım

Hayırlısı olsun çok heyecanlı süreçler inşallah ikincisinde de olumlu sonuç alırsınız. İlki ilk denemede olmuş muydu ? Benim iki olumsuz transferim var
Evet ilki ilk denemede oldu. Sağlıkla aldım kucağıma. İkincisi negatif sonuçlandı. Çünkü dikkat edemedim maleseff

Çok uzun ve zorlu bir süreç doktorunuz çok önemli Şule yıldırım köpük hoca bizimle çok ilgili sabırlı tedavi sürecimiz devam ediyor umutluyuz

Back
X