TÜP BEBEK SÜRECİNE GİRİYORUM

Benim de ame yaşım geçen yıl 054'tü bu yıl 0.59 32 yaşındayım ilk aşılamamı yeni yaptırdım tutmadı tüp bebeği özelde mi yaptırıyorsunuz yoksa üniversite hastanesinde mi
Özel'e gideceğim. Baya araştırdım. Bu doktor da karar kıldım. benim için ve sizin için umarım her şey güzel geçer.

Selamlar
Öncelikle hepinize rabbim kolaylıklar versin. Sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı Rabbim nasip eylesin.Bende tüp bebek tedavisi gördüm. Çok şükür ikiz kızlarımı ocak ayında kucağıma aldım. Tüp bebek tedavisinde kullandığım bazı ilaçlar elimde kaldı.İhtiyacı olan,ilaç almaya güç yettiremeyen (çünkü çok çok pahalılar )birine ücretsiz sadaka niyeti ile gönderebilirim. İstanbul’da oturuyorum isteyen olursa iletişime geçebilir.Beşyüz356446067
Elimde olan ilaçlar
skt:05/2026 3kutu progestan 200mg fitil
Skt:03/2026 3 kutu progestan dex 25mg iğne.
Skt:08/2026 5 kutu oksapar iğne
Merhaba benimde doğal yolla olan bi kızım var 7 yaşında. Uzun süre korunduk daha sonra çocuk düşünmeye başladım. Çeşitli tedavi tetkiklerden sonra tüplerimde SIVI biriktiği için hidrosalpenks deniliyormuş.Rahatsızlığımdan dolayı tüp bebeğe yönlendirildim kesinleşti dogal yolla olmayacağı. 27 mayısta devlet hastanesinde randevu oluşturduk basliyacagim insallah tedaviyle eğer o güne kadar bu ilaçlar elinizde olursa ben almak isterim bilmiyorum ne tür ilaçlar kullanıyor eger vermek isterseniz iletişime geçebiliriz ❤️

Çünkü son çaremiz tüp bebek bende aynıyım eğerki tüp bebeklede olmazsa umutlarımız bitecek korkusu oluşuyor

Selamlar
Öncelikle hepinize rabbim kolaylıklar versin. Sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı Rabbim nasip eylesin.Bende tüp bebek tedavisi gördüm. Çok şükür ikiz kızlarımı ocak ayında kucağıma aldım. Tüp bebek tedavisinde kullandığım bazı ilaçlar elimde kaldı.İhtiyacı olan,ilaç almaya güç yettiremeyen (çünkü çok çok pahalılar )birine ücretsiz sadaka niyeti ile gönderebilirim. İstanbul’da oturuyorum isteyen olursa iletişime geçebilir.Beşyüz356446067
Elimde olan ilaçlar
Ben isterim istanbuldayimm çok dua ederim

Selamlar
Elimde olan ilaçlar
Merhaba, acaba size birkaç soru sorabilir miyim? Öncelikle tüp bebek tedavisine yeni başladık, eşimin testleri bitti dondurma işlemi yapıldı, doktor benim sürecim ve ilaçlar için reglimi bekliyor, şimdilik vitamin takviyesi alıyorum. Sürecimizin hızlı ilerleyeceğini belirtti örneğin haziran ayında başlarız temmuzda tamamlanmış oluyor dedi fakat ben bunu deneyimleyen birinden görüş almak istedim. Regl ile başlayan tedavi sürecinde kaç gün ilaç kullanılıyor? Yumurta toplama işlemi döngünün yaklaşık kaçıncı günü oluyor? Kişiden kişiye değişiyor mu? Bu süreçte de ilaç kullanıyor mu anne adayları? Taze embriyo transferi denediniz mi? Embriyo transferi döngünün kaçıncı gününe denk geliyor? Az çok kafamda şekillenmesini istiyorum, ilk deneyimimiz heyecanlıyım tecrübem yok etrafımda tüp bebek sürecini deneyimleyen yok. 😔 Lütfen çok soru sormamı mazur görün, şimdiden teşekkür ederim 🙏

Back
X