Tüp bebek sureci

Tugbalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
1.024
385
123
Merhaba yarın regl 3.gunu tüp bebek sürecine başlayacağım...3.gun bağlanabiliyor dimi sürece...ve nelere dikkat etmeliyim neler yiyip içmeliyim

Merhaba yarın regl 3.gunu tüp bebek sürecine başlayacağım...3.gun bağlanabiliyor dimi sürece...ve nelere dikkat etmeliyim neler yiyip içmeliyim

Ben ikinci gün başlamıştım ama 2 veya 3 fark etmiyor.
Bol su için - kabak çekirdeği - ızgara somon - yeşil mercimek- badem - ceviz- avokado- yumurta- yoğurt tüketin.
Her gün yarım saat yürüyüş yapın.
Yağda kızartılmış ürünler- hamur işi- sağlıksız abur cubur. Bunlardan uzak durun.
İlaçları vaktinde ve dozunda kullanın aksatmadan.

Selam ben 2 cı tur başlıycam yanı 3 cu denemem olcak ama sıfırda başlıycam , bu defa dıyetyenle başlafım yumurta kalıtesı artırmak için , ınshAllah hepmız ıcın hayyrlı olur , evet regl 2-3 cu gun başlanıyor,

Ben ikinci gün başlamıştım ama 2 veya 3 fark etmiyor.
Bol su için - kabak çekirdeği - ızgara somon - yeşil mercimek- badem - ceviz- avokado- yumurta- yoğurt tüketin.
Her gün yarım saat yürüyüş yapın.
Yağda kızartılmış ürünler- hamur işi- sağlıksız abur cubur. Bunlardan uzak durun.
İlaçları vaktinde ve dozunda kullanın aksatmadan.
Çok teşekkür ederim aklımda dedikleriniz...iğneleri şu saatte vurilcak diye bı durum varmı...kendimce bir saat mi belirlemeliyim...yarına inşallah bu sürece adım atacağım ins olumlu habere ulasirim

Selam ben 2 cı tur başlıycam yanı 3 cu denemem olcak ama sıfırda başlıycam , bu defa dıyetyenle başlafım yumurta kalıtesı artırmak için , ınshAllah hepmız ıcın hayyrlı olur , evet regl 2-3 cu gun başlanıyor,
Aminn inşallah canım ...hadi inşallah güzel sonuçlar alırız..yarına ilk adım atacağım bu serüvene dikkat edeceğim...bişe olur eder diye bir yerlere dahi gidesim gelmiyor .

Aminn inşallah canım ...hadi inşallah güzel sonuçlar alırız..yarına ilk adım atacağım bu serüvene dikkat edeceğim...bişe olur eder diye bir yerlere dahi gidesim gelmiyor .
Bende aynı ama ben reglım beklıyorum başlamak için ama diyetdeyım yumurta kalıtesı artırma onda yedıklerıme dıkkatt edıyorum işde dun mısafurlıkde agızma bunumu koysma nolur falan dıyetsyen olmaz dedı dusunuyırdum

Merhaba bende bu ay tüp bebek sürecine yeni başladım sağlıklı beslenmeye çalışıyorum
Ama korkuyorum daha önce 3 kaybım oldu
Doğal yolla hamile kalmıştım ama bu sefer tüp bebeği tercih ettik
Kafamdaki bu düşüncelerden nasıl kurtulabilirim

Benimde 2 tane bos gebeligim
Oldu bende diyetisyen dusunuyorum kilo
Fazla diye

Back
X