Tüp bebek süreci

aliyana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2024
94
46
3
26
Kızlar bu benim ilk tüp bebek sürecim. 27 yasındayım. Bugun yumurta toplama işlemi oldu ve doktor 27 tane yumurta topladıgımızı söyledi fakat bu ay emriyotranfer olamayacagımı söyledi. Nadir rastlanan bir durum muş . Dondurma işlemi olacak ve reglim beklenecek. Böyle bir durum yaşayan varmı aramızda. Sonrasında nasıl bir yol izlediniz?

Adetin 2.yada 3.günü ilaç kullanmaya başlayacaksın estrofem progestan fitil vs. Adetin 20.günü civarında transfer yapılıyor. O sırada 3-4 kez kontrole gidersin rahim kalınlığı kontrol ediliyor

Adetin 2.yada 3.günü ilaç kullanmaya başlayacaksın estrofem progestan fitil vs. Adetin 20.günü civarında transfer yapılıyor. O sırada 3-4 kez kontrole gidersin rahim kalınlığı kontrol ediliyor
Haftaya beni ultrasona cagırdı. Bilmiyorum ne diyecek ama bu ay ihtimal yok transfere. Umarım önumuzdeki ay olur

Merhabaaa, ben aynı süreçten geçtim, 28 yaşındayım, 19 mayısta opu oldum, 11 yumurtam toplantı, dondurulmuş transfer yapılacaktı, ilk reglimi bekledik, 4 Haziran’da regl oldum, 8 Haziran’da ultrasona çağırdı ve aynı gün ilaçlara başladım, 16 Haziran’da ikinci ultrasona gittim, 23 Haziran’da da transfer yapıldı, bugün tam 5 haftalık hamileyim bu süreçte ilaçların düzenli kullanımı çok önemli, donmuş transfer olmasının hiçbir eksisi yok taze transfere göre, canını sıkma hiç, endişelenecek bir şey yok, güzel bi süreç olsun

Nadir değil canım doktor abartmış sayfanın yarısı dondurulmus embrıyo transferi oluyor .

21 yumurta toplandı 7 embrıyo oluştu 2. Reglde transfere gittim . Hamişim

Dondurulmuş embrıyo die korkma sakın unutma stres en büyük dusmanın olsun bu süreçte

Ben varım benimde Perşembe yumurta toplama işlemim oldu çok yumurta olduğunda rahim dinlendirme yapılıyor bende reglm ile beraber transfere başlayacağım

Öncelikle hayırlı olsun rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin siz ilk regl demi transfer oldunuz yoksa 2. Regli beklediniz

Yumurtlamayı beklediniz mi bu sürecte yoksa rahim hazır oldugunda mı transfer yaptınız

Öncelikle hayırlı olsun rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin siz ilk regl demi transfer oldunuz yoksa 2. Regli beklediniz
Teşekkür ederimmm ilk regl’de transfer yaptık biz
Yumurtlamayı beklediniz mi bu sürecte yoksa rahim hazır oldugunda mı transfer yaptınız
Hayır yumurta takibi yapmadık regl sonrası, direkt rahim hazırlığına başlandı ve döngümün 19. Gününde transfer yapıldı, yumurta destekleyici herhangi bir ilaç da kullanmadım, rahim hazırlığı için estrofem duphaston ve progestan kullandım sadece

Tesekkür ederim bu degerli bilgileriniz için. İnşallah saglıkla rabbim kucagınıza almayı nasip etsin

Sizin bu sürekli karnınızda şişkinlik oldumu. Benim suan öyle bagırsaklarımdan mı ilaçlardan mı anlamayamadım

Tesekkür ederim bu degerli bilgileriniz için. İnşallah saglıkla rabbim kucagınıza almayı nasip etsin
Amin inşallah
Sizin bu sürekli karnınızda şişkinlik oldumu. Benim suan öyle bagırsaklarımdan mı ilaçlardan mı anlamayamadım
Evet kullanılan ilaçlar şişkinlik yapıyor, progesteron çok şişlik yaptı bende, östrojen ilaçları da zaten kilo alımına yatkınlık yapıyor, endişelenecek bir şey değil ama, insan büyütmeye hazırlanıyor vücutlarımız, her adımını sevgiyle kabul ediyoruz o yüzden

Evet doğru haklısın 3 haftadır diyet yapıyorum 5 kilo verdim ama bu şişkinlik beni kötü etkiledi

Korkmaa :)
Nisanda başladım ben sürece düşün :)
Opu histeroskopi rahim dinlendirme ilaçlar diye diye perşembe transfere kadar yol aldım
Benimde dondurulmuş embriyolarımdan olacak transferim
Stres yapma
Olumlama yap
Elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah’a kalmış

Kaç adet yumurtanız vardı kac tane emriyotransfer için klasto cıktı?
Aslında sizin yazdıklarınızı okuyunca içim cok rahatladı. Benden kaynaklımı acaba diye dusunmustum ama alakası yok

Opuda 9 tane toplandı 5 tanesi donduruldu kuzum
Senden kaynaklı değil öyle düşünme
Benim doktorum ilmek ilmek işledi
Beklemekte bi açıdan iyi geldi stresi azalttım
Sürecime odaklandım
Yeni kararlar aldım
Sende korkma asla
Doktoruna güven

Maşallahh. İnşallah bu ara hepimize iyi gelir yeterki saglıklı gelsin beklerim ben

Ay evet ya 93 kiloydum dedim artık dur zayıflamam lazım. Ama maalesef şişkinlik hissi fena bişey. Günlük hayatımızı da etkiliyor
Etkilemez mi♥
Hayatımın en şiş olduğu dönemindeyim
Tutarsa inşallah tutar hamilelik sürecinde de kilo alınıyor bilmiyorum nasıl alıcam önünü
Hormonlar mı etkiliyor bilmiyorum sürekli yeme isteği var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…